Autor Tema: Održavanje tuđih računa  (Pročitano 115802 puta)

Van mreže black

• Pogledaj profil
Odg: Održavanje tuđih računa
« Odgovor #75 poslato: 15.04.2012, 20:54:57 »
ovo sam vec okacio na jednoj temi ali evo i ovde
prijatelju nebi da te vredjam,pregledao sam tvoje racune.meni to ne odgovara iz razloga jer je malen period trejdanja na vise racuna.meni treba nesto dugorocno i stabilno.pozdrav

Van mreže black

• Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 15.04.2012, 20:57:59 »
zanima me odrzavanje mog racuna.imam racun od 4240 $ na fxprimus brokeru.imao sam 5000 ali me nije islo,dalje ne zelim da trejdam sam jer cu sve izgubiti,a i poceo sam raditi pa nisam bas cesto na inernetu.ako neko zna da radi profit neka mi se javi na privatnu poruku.naravno,samo ozbiljne ponude.ujedno neka mi posalje svoj racun da uvid,bar 8 meseci da trejda na svom racunu.
Pa eto ti vema invest samo se prebaci na finfx

Šta pričaš ti? Kako se prebaci na FinFx?
verovatno je mislio da prebacim novac na finfx jer sam procitao da vema odrzava racune na finfx

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 15.04.2012, 22:12:23 »
zanima me odrzavanje mog racuna.imam racun od 4240 $ na fxprimus brokeru.imao sam 5000 ali me nije islo,dalje ne zelim da trejdam sam jer cu sve izgubiti,a i poceo sam raditi pa nisam bas cesto na inernetu.ako neko zna da radi profit neka mi se javi na privatnu poruku.naravno,samo ozbiljne ponude.ujedno neka mi posalje svoj racun da uvid,bar 8 meseci da trejda na svom racunu.

verovatno je mislio da prebacim novac na finfx jer sam procitao da vema odrzava racune na finfx

Ja sam mislio da on kaže za temu Vema Invest ovde na forumu.

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 15.04.2012, 22:26:25 »
prijatelju nebi da te vredjam,pregledao sam tvoje racune.meni to ne odgovara iz razloga jer je malen period trejdanja na vise racuna.meni treba nesto dugorocno i stabilno.pozdrav

1 od ovih racuna je trajao 2ipo meseca ali su mi ga ukinuli.
ostalo jesu kratki.
ne vredjam se ok, razumem
Momentum counts.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 16.04.2012, 16:25:12 »

1 od ovih racuna je trajao 2ipo meseca ali su mi ga ukinuli.
ostalo jesu kratki.
ne vredjam se ok, razumem

Uzmi Demo kod FinFx oni nebrišu račune ako su aktivni, bitno je da trejdaš sa vremena na vrijeme i neće ga pobrisati, većina brokera briše history nakon mjesec dana.

Van mreže montenegro

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 17.04.2012, 12:56:29 »
srecno sa tim vemom,  ;) ja udesetostručih račun za dva mjeseca uz potpuno sigurno trgovanje razuman stop loss i td. dok vema gusla godinu da bi napravio 150% , mada kad nemam novaca makar koliko i investitor onda ću čekati  8)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: 17.04.2012, 13:19:23 »
srecno sa tim vemom,  ;) ja udesetostručih račun za dva mjeseca uz potpuno sigurno trgovanje razuman stop loss i td. dok vema gusla godinu da bi napravio 150% , mada kad nemam novaca makar koliko i investitor onda ću čekati  8)

I ja sam isto udesetostručio za deset dana ali sam poslije sve skršio. Evo sada mogu sa nekim za opkladu isto to da uradim  ;D ali koliko će trajati  e sad hebi ga  :-[

Van mreže dukfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 17.04.2012, 13:30:25 »
A sta ce ti investitor ukoliko pravis 500% mesecno?
ako krenes od 100$ tim tempom bi za 4 meseca imao preko 60k$. Ne kontam, jel to malo pa je potrebno dodati i sa strane?

Van mreže montenegro

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 17.04.2012, 16:40:10 »

I ja sam isto udesetostručio za deset dana ali sam poslije sve skršio. Evo sada mogu sa nekim za opkladu isto to da uradim  ;D ali koliko će trajati  e sad hebi ga  :-[
Sa tom razlikom sto ja nijesam izgubio pare,i sto sam postovao mm,i uredno postavljao stop loss, mada moram priznati da sam uhvatio jedan potez BOJ-a,ali to ne umanjuje rezultat.Ne kazem da je rezultat veme los daleko od toga, ali  profesionalac na forexu bi trebao malko vise da zaradi.ipak je tu ulozen ogroman rad i znanje.Ja evo neprekidno 3 god se zanimam i ucim i tek sad mogu da kazem da sam stekao taj instikt i dovoljno znanja iako sam imao dobru podlogu.Sa prvom pristojnom sumom krecem pa cete znati kako sam prosao.Sto se tice investitora,oni su pozeljni,jer trgujes sa njihovim novcem i svijim novcem ali ti ide dodatna provizija od njih.Mi sa ovih prostora koji smo zapravo pioniri na forexu,jos uvijek ne ulazemo ozbiljan novac tako da,dok to ne isprobamo neznamo moze li se postati milioner relativno brzo ali da ne ispadnem sad neki hvalisavac i da lagano udesetostrucim racun,jer to je ipak period od dva mjeseca a ne godinu ali mogu da se pohvalim da mi je odnos dobitak - gubitak 60 - 40%.Lozicete se da nijesu svi periodi godine kao navedeni period,ali u sustini je bitna disciplina.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: 17.04.2012, 18:45:48 »

Sa tom razlikom sto ja nijesam izgubio pare,i sto sam postovao mm,i uredno postavljao stop loss, mada moram priznati da sam uhvatio jedan potez BOJ-a,ali to ne umanjuje rezultat.Ne kazem da je rezultat veme los daleko od toga, ali  profesionalac na forexu bi trebao malko vise da zaradi.ipak je tu ulozen ogroman rad i znanje.Ja evo neprekidno 3 god se zanimam i ucim i tek sad mogu da kazem da sam stekao taj instikt i dovoljno znanja iako sam imao dobru podlogu.Sa prvom pristojnom sumom krecem pa cete znati kako sam prosao.Sto se tice investitora,oni su pozeljni,jer trgujes sa njihovim novcem i svijim novcem ali ti ide dodatna provizija od njih.Mi sa ovih prostora koji smo zapravo pioniri na forexu,jos uvijek ne ulazemo ozbiljan novac tako da,dok to ne isprobamo neznamo moze li se postati milioner relativno brzo ali da ne ispadnem sad neki hvalisavac i da lagano udesetostrucim racun,jer to je ipak period od dva mjeseca a ne godinu ali mogu da se pohvalim da mi je odnos dobitak - gubitak 60 - 40%.Lozicete se da nijesu svi periodi godine kao navedeni period,ali u sustini je bitna disciplina.

Ima svega, kao što reče samo nemoj da te neko obeshrabri ali najbolje si rekao ''ipak period od dva mjeseca a ne godinu'' znači treba sve proći. Ja se uvjek sjetim 2009 godine kada sam u Maju napravio 1700 pipova u Junu 1550 a u Julu pojačam rizik za 3 puta i napravim gubitak na računu od 50%. Tako ti je na forexu zato iole ozbiljan investitor kaže svakog može poslužiti sreća mjesec dva i tri ali godinu dana nikoga ne služi nego je to znanje. Želim ti sreću i da uspješ isto kao što želim i sebi. Obavještavaj nas kako ide, jel znaš šta je meni smješno na ovom forexu svi se hvale kad dobijaju ali kad gube niko neće da prizna, ja sam prvi takav bio i jednom na nekom seminaru prije tri godine kažem ja kako sam izgubio mnogo love kad su svi počeli da se otvaraju i gvore joj pa i ja sam, ja sam sve, ja sam pola :) itd. Bilo bi dobro kada bi mogli svi nekako da se više družimo i zajedno trejdamo onda bi bilo možda bolje, ali ljudi kriju rezultate i strategije.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: 18.04.2012, 11:51:26 »

Ovaj FinFx je napravio pravi bum na tržištu za kratko vrijeme, šta znači kada se dobro radi onda se lako klijenti privuku. Vidim da je većina scalpera  već prešla kod njih.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: 20.04.2012, 13:00:55 »
Evo i ja sam prije dva dana započeo testiranje strategije koju sam sam osmislio prije nekoliko mjeseci ali nikako da je stavim u opticaj :) radi se inače bez i jednog indikatora, samo pratim kretanje cijene i tako ulazim i izlazim. Maximalni SL je oko 30 pipova ali obično je manji oko par pipova, TP je do 100 pipova ali ako sam preko 50 pipova u plusu onda gledam na bitne  levele i izlazim, tako sam sada izasao ovaj zadnji trejd u plusu 75 pipova, što se pokazalo kao dobro, jel je cijena već pala za oko 10 pipova a kontam petak je izacu iz trejda. Ako se pokaze dobra strategija, počeću i ja da vodim račune nakon par mjeseci rada kao mnogi ili ću da je podjelim ovde :) sa vama.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: 21.04.2012, 14:33:43 »
Evo i ja sam prije dva dana započeo testiranje strategije koju sam sam osmislio prije nekoliko mjeseci ali nikako da je stavim u opticaj :) radi se inače bez i jednog indikatora, samo pratim kretanje cijene i tako ulazim i izlazim. Maximalni SL je oko 30 pipova ali obično je manji oko par pipova, TP je do 100 pipova ali ako sam preko 50 pipova u plusu onda gledam na bitne  levele i izlazim, tako sam sada izasao ovaj zadnji trejd u plusu 75 pipova, što se pokazalo kao dobro, jel je cijena već pala za oko 10 pipova a kontam petak je izacu iz trejda. Ako se pokaze dobra strategija, počeću i ja da vodim račune nakon par mjeseci rada kao mnogi ili ću da je podjelim ovde :) sa vama.

Ko to zna, možda me Vema Invest zaposli kad vide da pravim 100% mjesečno a DD veoma mali, možda i manji nego kod njih. Ako jedan dan osvane na njihovom sajtu http://www.vema-invest.com/reviews-and-comments.html
od danas imamo strategiju koja donosi 100% dobiti na mjesečnom nivou uz veoma mali rizik, odma ćete znati da su mene zaposlili  ;D

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: 21.04.2012, 16:11:54 »
postavljaj htm file stejtmenta gde se vidi depozit max dd stanj profit gubico dvr. ovako slika ne govori dovoljno...
Momentum counts.

Van mreže black

• Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: 21.04.2012, 17:29:57 »
intimo to sam i uradio.svi nesto pricaju ali niko nema argumente.jedino vema ima ono sto meni treba da bi donio odluku.
novac legao na racun finfx.prekosutra vema pocinje da trejda.videcemo sta ce biti