srecno sa tim vemom, ja udesetostručih račun za dva mjeseca uz potpuno sigurno trgovanje razuman stop loss i td. dok vema gusla godinu da bi napravio 150% , mada kad nemam novaca makar koliko i investitor onda ću čekati
I ja sam isto udesetostručio za deset dana ali sam poslije sve skršio. Evo sada mogu sa nekim za opkladu isto to da uradim ali koliko će trajati e sad hebi ga
Sa tom razlikom sto ja nijesam izgubio pare,i sto sam postovao mm,i uredno postavljao stop loss, mada moram priznati da sam uhvatio jedan potez BOJ-a,ali to ne umanjuje rezultat.Ne kazem da je rezultat veme los daleko od toga, ali profesionalac na forexu bi trebao malko vise da zaradi.ipak je tu ulozen ogroman rad i znanje.Ja evo neprekidno 3 god se zanimam i ucim i tek sad mogu da kazem da sam stekao taj instikt i dovoljno znanja iako sam imao dobru podlogu.Sa prvom pristojnom sumom krecem pa cete znati kako sam prosao.Sto se tice investitora,oni su pozeljni,jer trgujes sa njihovim novcem i svijim novcem ali ti ide dodatna provizija od njih.Mi sa ovih prostora koji smo zapravo pioniri na forexu,jos uvijek ne ulazemo ozbiljan novac tako da,dok to ne isprobamo neznamo moze li se postati milioner relativno brzo ali da ne ispadnem sad neki hvalisavac i da lagano udesetostrucim racun,jer to je ipak period od dva mjeseca a ne godinu ali mogu da se pohvalim da mi je odnos dobitak - gubitak 60 - 40%.Lozicete se da nijesu svi periodi godine kao navedeni period,ali u sustini je bitna disciplina.