Autor Tema: expertx statement  (Pročitano 34840 puta)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: expertx statement
« Odgovor #15 poslato: 24.01.2012, 15:16:27 »
Evo statementa za koji sam zamoljen, no ubuduće dalje idu samo slike kao do sada jer s ovim imam previše posla.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 24.01.2012, 17:00:28 »
Skalpiranje na zlatu? :)
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 24.01.2012, 18:16:17 »
Ne koristim se skalpiranjem nego sličnom strategijom koju sam opisao pod strategijama naravno i ovdje koristim EA za zatvaranje pozicija.

Van mreže fxzamalo

• Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 24.01.2012, 18:27:57 »
a sta je slicno a sta razlicito?ovo je veoma egzaktna nauka tako da ta pausalna objasnjenja ne koriste nikome sto je koliko sam ja razumeo jedna od primarnih stvari na ovom forumu.s toga bi te zamolio jos jednom da objasnis sta si promenio u svojoj stategiji jer u suprotnom ovi tviji izvestaji ne sluze nikome pogotovo nama pocetnicima.i nemoj da se vadis da nemas vremena jer ne kako si i sam rekao slicna je srategiji koju si vec objavio tako da ti nece oduzeti mnogo vremena da objasnis razlike.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 24.01.2012, 19:43:38 »
a sta je slicno a sta razlicito?ovo je veoma egzaktna nauka tako da ta pausalna objasnjenja ne koriste nikome sto je koliko sam ja razumeo jedna od primarnih stvari na ovom forumu.s toga bi te zamolio jos jednom da objasnis sta si promenio u svojoj stategiji jer u suprotnom ovi tviji izvestaji ne sluze nikome pogotovo nama pocetnicima.i nemoj da se vadis da nemas vremena jer ne kako si i sam rekao slicna je srategiji koju si vec objavio tako da ti nece oduzeti mnogo vremena da objasnis razlike.

Vjerojatno nisi nikad opisivao neku strategiju a ja sam zadnju opisao u detalje i trebalo mi je podosta vremena. Ovu baziram na onoj opisanoj sa istim EA i još ponekim indikatorima, ovo ovdje je samo prikaz(steatment) i moja sugestija je bila da ako želite pratiti kako strategija radi i kako izgleda uživo sa nalozima da to možete tako da se okačite na moj ACC uz najminimalniju moguću uplatu od 1$ ne da bi ja tu zaradio nego da vi možete pratiti da je sve to stvarno.

Kako sam naveo da ću postavljati statemente povremeno ovisno o tome kako profit raste ili pada, no napominjem da više nemam namjeru ovdje voditi raspravu u vezi ovog jer ovdje je statement mog trgovanja, a moju ponudu da se zaljepite i pratite LIVE možete i nemorate prihvatiti. 

Van mreže fxzamalo

• Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 24.01.2012, 20:02:47 »
hvala ti na pozivu ali si me zbunio svojim odgovorom kad sam ti se obratio na pp u vezi strategije opisane na forumu ti si rekao da si odustao od nje.i sad neznam na cemu sam zato  sam i insistirao da objasnis koja je strategija u pitanju.nije mi bila namera da te provociram niti ista sl.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 25.01.2012, 15:46:54 »
Iako je danas bilo UP i DOWN i dalje raste profit!

Van mreže fxzamalo

• Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 25.01.2012, 17:32:00 »
cackas se ti cackas se a?

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 25.01.2012, 18:43:40 »
cackas se ti cackas se a?

Neznam što si pod time mislio, a nije mi ni važno. Sve se odvija prema strategiji tako da nije uvjek samo nalog zatvoren u plusu već bude ponekad i negativnoh naloga no pozitivni uvjek prevladaju jer se svi nalozi zatvaraju na određeni profit.