Autor Tema: expertx statement  (Pročitano 34838 puta)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
expertx statement
« poslato: 20.01.2012, 19:33:57 »
Molim moderatore da premjeste ovu temu gdje misle da je najbolje da bude jer ja neznam gdje da otvorim novu di bi postavljao steatmente.

Evo kako je ovaj tjedan završio. Kombinirajući strategiju slučnu onoj o kojoj sam pisao i EA koji je tamo naveden.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: expertx statement
« Odgovor #1 poslato: 21.01.2012, 00:55:40 »
Molim članove koji šalju PP a istovremeno ne brišu (prazne) svoje sandučiće da to redovno čine jer evo "fxzamalo" odgovaram ti ovdje

.......................................ako i zasluzio si posto sam svedok koliko si se trudio da napravis nesto.video sam tvoj statment na forumu al' mi to nista ne govori jer ne znam koliki je DD i RR.po tvojoj proceni na racunu od 1000 dolara koliki je prinos pri MM 3% SL?

Ne brini se nisam nikud nestao samo se nema vremena za dopisivanje ako se želi raditi sa forexom jer em radim u firmi od 6-14 s tim da se budim ujutro u 4 i dolazim kući oko 15 i buljim u platformu na poslu preko moba a kući kad dođem za kompom.

Niklad ne gledam taj DD i RR jer mi je mjerodavno samo moja strategija koja je za sada uzlazna stepenica,a da bi sve vidio i znao kako to izgleda opisao sam ti kako to možeš. Ja ti na MM gledam posve drugačije po onoj strategiji koju sam tamo opisao tj. otvaram kontra naloge i kad se jednom desi zadani profit normalno je da su neke pozicije u minusu, meni je važno da je globalno svaki dan ako je to moguće kakav takav plus ovaj tjedan je to 20%. Prikvaći se sa samo 1 $ uplate na svom  investicijskom računu za moj PAMM , tu na forumu dajem svima tu opciju 1 $ tko naravno želi inaće je navedeno kod kvačenja na moj PAMM da je min uplata 100 $ i to nije uplata meni na acc nego na investicijski račun samog investitora te ga kao takvog možeš otkvačiti kada gog poželiš.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 21.01.2012, 01:10:11 »
Pošto nije sve premješteno da malo objasnim o čemu je ovdje rijeć.

Otvorio sam PAMM menađerski account kod LITEFOREXA i ovdje ću povremeno stavljati steatmente, opširnije sam opisao o čemu je rijeć u temi http://www.forexsrbija.rs/forum/forex-brokeri/pamm-account/

Ako se netko želi priljepiti na moj PAMM account to može već s 1 $ i to vrijedi samo za članove ovog foruma.

Kako to uraditi?

Prvo se morate registrirati na Liteforex ukoliko kod njih niste registrirani a zatim u kabinet trejderu idete na PAMM account i otvorite investicijski account , tu vas odmah pita na koji PAMM acount vežete svoj račun pa upišite ovaj broj 61286 te dovršite otvaranje računa sa uplatom deposita na vaš br. investicijskog accounta od min 1$.

Sve što nekome nebude jasno slobodno me kontaktirate ovdje ili na PP(samo praznite sandučiće)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 22.01.2012, 18:26:07 »

Otvorio sam PAMM menađerski account kod LITEFOREXA i ovdje ću povremeno stavljati steatmente, opširnije sam opisao o čemu je rijeć u temi http://www.forexsrbija.rs/forum/forex-brokeri/pamm-account/

Ako se netko želi priljepiti na moj PAMM account to može već s 1 $ i to vrijedi samo za članove ovog foruma.

Kako to uraditi?

Prvo se morate registrirati na Liteforex ukoliko kod njih niste registrirani a zatim u kabinet trejderu idete na PAMM account i otvorite investicijski account , tu vas odmah pita na koji PAMM acount vežete svoj račun pa upišite ovaj broj 61286 te dovršite otvaranje računa sa uplatom deposita na vaš br. investicijskog accounta od min 1$.

Sve što nekome nebude jasno slobodno me kontaktirate ovdje ili na PP(samo praznite sandučiće)

Ovo je reklama, ti moraš platiti i ići u komercijalni dio foruma, pošto pozivaš ljude da im managiraš račun, kada skupiš dovoljan broj klijenata onda ćeš reći vođenje računa je 50% od ostvarenog profita.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 22.01.2012, 19:42:42 »

Kako to uraditi?

Ovo je reklama, ti moraš platiti i ići u komercijalni dio foruma, pošto pozivaš ljude da im managiraš račun, kada skupiš dovoljan broj klijenata onda ćeš reći vođenje računa je 50% od ostvarenog profita.

Sve si krivo shvatio, ništa ja ne reklamiram i ne tražim nikog da kod mene bilo što uloži , jedan $ je potrebno staviti da se vidi moj način trgovanja i profit koji time ostvarujem, no naravno nikome ne osporavam da me prati i sa više te time ostvari i veći profit(ili možda i gubitak).

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 22.01.2012, 20:29:47 »

Kako to uraditi?

Sve si krivo shvatio, ništa ja ne reklamiram i ne tražim nikog da kod mene bilo što uloži , jedan $ je potrebno staviti da se vidi moj način trgovanja i profit koji time ostvarujem, no naravno nikome ne osporavam da me prati i sa više te time ostvari i veći profit(ili možda i gubitak).

Slušaj, ja ovo pišem ovde iz dosade i znatiželje, zato što je ovaj forum dobar i konstruktivan, znači neželim nikoga da uvrijedim i da pogazim nečija osjećanja ali tako isto nemam dlaku na jeziku pa svima kažem šta mislim, pa neko to može shvatiti kao napad na njega i njegovo djelo nedao bog.
Rekao si:''jedan $ je potrebno staviti da se vidi moj način trgovanja i profit koji time ostvarujem''  Znaš li ti šta to znači? Ako ne ja ću ti reći, ti ovim indirektno vršiš reklamiranje svog menadžerskog računa i nakon nekog perioda možeš reći uplatite sada više i vođenje je 50% od ostvarene dobiti. Ti ako želiš da nekome kao što reče pomogneš da vidi tvoj način trgovanja i profit koji time ostvaruješ, trebao bi ovde postaviti besplatno sistem da i ostali nauče i dati im možda Investor password da prate a ne pozivati da uplaćuju na tvoj PAMM račun.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 22.01.2012, 21:30:23 »

Slušaj, ja ovo pišem ovde iz dosade i znatiželje, zato što je ovaj forum dobar i konstruktivan, znači neželim nikoga da uvrijedim i da pogazim nečija osjećanja ali tako isto nemam dlaku na jeziku pa svima kažem šta mislim, pa neko to može shvatiti kao napad na njega i njegovo djelo nedao bog.
Rekao si:''jedan $ je potrebno staviti da se vidi moj način trgovanja i profit koji time ostvarujem''  Znaš li ti šta to znači? Ako ne ja ću ti reći, ti ovim indirektno vršiš reklamiranje svog menadžerskog računa i nakon nekog perioda možeš reći uplatite sada više i vođenje je 50% od ostvarene dobiti. Ti ako želiš da nekome kao što reče pomogneš da vidi tvoj način trgovanja i profit koji time ostvaruješ, trebao bi ovde postaviti besplatno sistem da i ostali nauče i dati im možda Investor password da prate a ne pozivati da uplaćuju na tvoj PAMM račun.

Krenimo od ovdje najbitnije stvari, a to je da se na moj račun ne uplačuje ništa, već ako netko i uplati taj 1$ uplačuje na svoj račun te samo taj svoj račun lijepi na moj PAMM te uz mene zarađuje ili gubi. Nikoga ne nagvovaram niti garantiram profit radim što najbolje mogu za sebe i pošto si mi ti i ovdje sugerirao da pišem o strategiji a to nemam vremena jer sam prezauzet sa onim najbitnijim.

Nitko netreba biti bez dlake na jeziku i ja poštujem iskrenost, ali se i dalje ne slažem s tobom i tvojim komentarom i svejedno ću i dalje ovdje stavljati statemente.

Objavio sam broj mog PAMM acounta samo zato jer su me to tražili putem PP pa pošto ne skrivam ništa evo ga svima javno.

Ako admin i moderatori misle da kršim pravila foruma slobodno se sve to makne , pogotovo ovi postovi koji su za ovu temu OFF TOPIC.

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 22.01.2012, 22:05:33 »
pokusao sam da te nadjem pod tvojim brojem racuna cak 3 meseca unazad, ali nema nikakvih podataka ?

Van mreže fxzamalo

• Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 22.01.2012, 22:17:25 »
moram da se umesam ovde  ja sam kontaktirao expertx-a na pp da bi mi pojasnio neke stvari u vezi njegove startegije koja je objavljena na ovom forumu i s obzirom da mi je sanduce bilo puno on mi je odgovorio ovde sto ste mogli da vidite s obzirom da sam direktno prozvan.slazem se sa,,jasamom ,,da bi mogao da nas uputi u strategiju po kojoj radi.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 22.01.2012, 23:27:35 »
pokusao sam da te nadjem pod tvojim brojem racuna cak 3 meseca unazad, ali nema nikakvih podataka ?

Nemožeš me naći zato jer sam sakrio račun od monitoringa jer ne želim menađirati račune baš svakome, možda jednog dana i to otvorim.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 22.01.2012, 23:30:12 »
moram da se umesam ovde  ja sam kontaktirao expertx-a na pp da bi mi pojasnio neke stvari u vezi njegove startegije koja je objavljena na ovom forumu i s obzirom da mi je sanduce bilo puno on mi je odgovorio ovde sto ste mogli da vidite s obzirom da sam direktno prozvan.slazem se sa,,jasamom ,,da bi mogao da nas uputi u strategiju po kojoj radi.

Nemam vremena pojedinačno svakome objašnjavati što i kako radim, a najosnovnije sam opisao u strategiji, radije radim ono što trebam a to je trgovanje, a one je upravo počelo za ovaj tjedan tako da se čujemo krajem tjedna sa rezultatima.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 23.01.2012, 15:56:03 »
 ;)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 23.01.2012, 21:06:32 »
 :wave:

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 24.01.2012, 09:20:38 »
Bravo, samo tako nastavi.
Usput bi mogao da okačiš i statement samih trgovanja (šta i na koji način si trgovao). Kriva mi ne govori puno toga, sem da ti lepo ide.  ;)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 24.01.2012, 11:21:48 »
Bravo, samo tako nastavi.
Usput bi mogao da okačiš i statement samih trgovanja (šta i na koji način si trgovao). Kriva mi ne govori puno toga, sem da ti lepo ide.  ;)
posto ste me lijepo zamolili danas cu staviti statement , no sve nemogu otkriti, trgujem rucno(otvaram naloge) a zatvara ih EA