tacnoooooo !
a poenta filma i forexa je:
one more round - live to trade another day
jos jedna runda - prezivi danas da bi trgovao i sutra...
svaka cast vojvodo procitao si me... odakle sam mu dao primer.
imas karmubod mene...
Lagano.
Prvo juri kokošku po dvorištu, vremenom nauči da gaziš sa teretom na leđima po dubokom snegu... Doći će vreme kad ćeš istrčati i uz one stepenice uz "Eye of the tiger" u pozadini
tako je.
zamisli forex kao box mec sa svetskim sampionom a ti si samo decko iz kraja. da li ces da treniras svo vreme do meca ili ces odma u ring?
probaj da izdrzis jos jednu rundu i danas i sutra i uvek...
Slazem se sa tobom, ali isto tako dok ne dobijes batine u ringu ne mozes da naucis jako bitnu stvar, a to je spoznavanje sopstvene psihologije...
kako ti se ovo cini posle takmicenja i prvog nokayluta?
ne brini bice ih jos puno... ali svaki sledeci je korak blize cilju...
i jos nesto nemoj mnogo gubiti vreme na takmicenjima... steci ces losu naviku - alavost
Drugi nokaut je ovo na takmicenjima, ovo mi sluzi za dobru dozu adrenalina, tako je valjda sa nama koji smo nekad bili u nekom sportu, sto se tice alavosti toga nema, u smislu jurenja pipseva, jer prosek mi je 26 kao i van takmicenja, a sto se tice mm to jedini cilj do vrha a to mi je i jedini cilj na takmicenjima.Sto se tice takmicenja od sada samo kod admirala, inace takmicenje mi sluzi bas zbog mm, jer od mesta ulaza ne sme da mi ode u minus vise od 15-20 pipa.Vojvoda je u pravu, na 1-om takmicenju sam bio 11 posle prve nedelje, na ovom posle druge ne znam tacno ali sam se vrteo od 3 do 6-og, a za mesec dana kod admirala red je da budem prvi na kraju