Autor Tema: Forex projekat live racun od 8$ do 100$ za 30 dana  (Pročitano 8967 puta)

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
Forex projekat live racun od 8$ do 100$ za 30 dana
« poslato: 10.01.2012, 15:18:02 »
Pozdrav svima zapoceo sam jedan sopstven projekat kao sto naslov kaze zelim da za mesec dana od 8$ napravim 100$ elem posto nisam hteo da spamujem ovde napravio sam blog gde ce biti svakodnevni ulazi plus live statement preko jednog servisa znaci svako ce moci da vidi svaki ulaz i trenutno stanje.

Iskreno nisam imao potrebe za ovim imam vec live racun sa finom sumom na njemu i radim ok ali eto neka zelja da se dokazem da pokazem dal sam dobar ili ne koliko sam dobar i to sve sa 8$ starta, malo sam se opkladio sa samim sobom u svakom slucaju pozitivno je i dobijo sam jednu adrenalinsku inekciju a ja to volim.

E sad adresa bloga gde ce sve moci da se prati na www.forexprojekat.blogspot.com

Toliko za pocetak :) kuckamo se

Van mreže fxzamalo

• Pogledaj profil
Odg: Forex projekat live racun od 8$ do 100$ za 30 dana
« Odgovor #1 poslato: 10.01.2012, 16:20:48 »
 ;) samo napred.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 11.01.2012, 09:21:36 »
Pa ovako. Sve je to lepo što hoćeš i sa drugima da podeliš svoje ulazke, samu strategiju... Ali ?

Deluje mi pre svega pomalo neozbiljno zacrtati nešto u vremenskom okviru, to se tako ne radi. Gledam sebe, dzabe sam ja nešto planirao, kada je tržište mrtvo i ja to ne mogu da ostvarim. Šta mi ostaje, pa naravno period čekanja i određena volatilnost.
Drugo, 1250% napraviti za mesec dana i nije problem ako te posluži sreća, ali se ja na sreću ne oslanjam. Svako ko visoko leti , nisko pada. Trebaš članovima foruma da predstaviš svoju strategiju ( u koju ne sumnjam da nije dobra), ali koliko je važna sama strategija važan je i Money Management za istu. Sve kockice treba da se upakuju u jednu celinu za uspeh.

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #3 poslato: 11.01.2012, 17:03:22 »
Slazem se SuperFX zato sam ovo i stavio pod ostalo a ne na nekom ozbiljnom mestu, e sad sta me je sve navelo na ovaj eksperiment objasnicu ako uspe, ako ne uspem onda nikom nista jos jedan neuspeli experiment.

Zelim da se ogradim da ljudi ne pomisle da sma ja neki ekscentricni trejder moja stremljenja su od 10% do 20% mesecno sto je ostvarljivo ja sam dosta oprezan trejder i ne idem ni na veliki lot niti na veliku kolicinu pipova.

Ovde cu biti malo agresivniji ali sa oprezom rizikovacu cak malo vise od 10% od balansa pri svakoj poziciji i prosek 50 pipa dnevno to ima skoro svaki dan, elem vrednost pipa ce biti 0.10$ 50 pipa dnevno to je 5$ dnevno puta 20 dana to izadje 100$ imam pride 8$ balansa za po koji minus i par dana kad bude lose ali bice dana kad bude i 100 pipa dnevno.

Ako eksperiment bude uspesan posle mogu da prikazem i strategiju ko bude zainteresovan ali jedno cu reci radim na M5 chartu sa vrlo jednostavnim chartom bez previse indikatora rsi 6 bollinger bands 2 ema i 1 sma i to je sve sto cu koristiti bez EA robota i ostalih, glavni pokretac ideje da napravim ovaj takoreci projekat je da pokazem ljudima da kad se ima znanje forex je jednostavan samo do toga mora se dosta nauciti :)

Van mreže silvija

• Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 31.01.2012, 12:36:29 »
Šta bi sa projektom, odustao si ili si spalio račun ?

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 31.01.2012, 13:23:33 »

I ja se pitam?

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 31.01.2012, 14:25:48 »

I ja se pitam?
Gotov projekat pre roka ;) ;) ;)
KUM, pobednik

Van mreže jole80

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 31.01.2012, 16:46:38 »
hoces li sa nama podeliti strategiju.

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 31.01.2012, 19:57:43 »
sve pise u blkgu link je iznad
Momentum counts.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #9 poslato: 31.01.2012, 20:43:40 »

I ja se pitam?

Zašto odmah ovakvi komentari ako se ni ne zna šta se desilo. I da jeste (sa velikim I), ne vidim problem... Berkut je krenuo svoju zamisao i siguran sam da je više takvih kao on, da bi bilo još više uspešnih trejdera na našem području.
Ne zaboravite, na istoj smo strani, MI protiv TRŽIŠTA. Ne radimo jedni protiv drugih. Bilo bi bolje da podržavate jedni druge i tada nema granica...

Pozdrav!

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 31.01.2012, 21:40:26 »

I ja se pitam?

Zašto odmah ovakvi komentari ako se ni ne zna šta se desilo. I da jeste (sa velikim I), ne vidim problem... Berkut je krenuo svoju zamisao i siguran sam da je više takvih kao on, da bi bilo još više uspešnih trejdera na našem području.
Ne zaboravite, na istoj smo strani, MI protiv TRŽIŠTA. Ne radimo jedni protiv drugih. Bilo bi bolje da podržavate jedni druge i tada nema granica...

Pozdrav!

FXModerator, uz svo postovanje prema svim projektima kao i prema ovom sajtu koji je jako edukativan ja sam morao da prokomentarisem ovo samo iz jednog razloga, a to je da je cilj daleko veci kada kreces sa 100$ da za 75 dana napravis 1000$ nego da od 8$ za 30 dana dodjes do 100$ to je jedini razlog koji me je naterao na komentar jer u procentima gledano od  8$ do 100$ je daleko veci cilj i vreme 30 dana!?
KUM, pobednik

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #11 poslato: 31.01.2012, 22:16:20 »
FXModerator, uz svo postovanje prema svim projektima kao i prema ovom sajtu koji je jako edukativan ja sam morao da prokomentarisem ovo samo iz jednog razloga, a to je da je cilj daleko veci kada kreces sa 100$ da za 75 dana napravis 1000$ nego da od 8$ za 30 dana dodjes do 100$ to je jedini razlog koji me je naterao na komentar jer u procentima gledano od  8$ do 100$ je daleko veci cilj i vreme 30 dana!?

Da, slažem se. I Berkut se složio u gornjim postovima... to je njegov cilj i po meni svaka čast što je to postavio na vidno mesto, da svi mogu da prate... I to je ono što treba da se uspoštuje...

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 31.01.2012, 22:38:26 »

Da, slažem se. I Berkut se složio u gornjim postovima... to je njegov cilj i po meni svaka čast što je to postavio na vidno mesto, da svi mogu da prate... I to je ono što treba da se uspoštuje...
Nismo se razumeli, moja greska. Na blogu stoji da krece sa 100$ i cilj mu je za 75 dana da dodje do 1000$ i to je nazvao daleko vecim ciljem nego od 8$ stici do 100$ za 30 dana, sami procenti i vreme govore da je od 8$ do 100$ jako veci cilj...
KUM, pobednik

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #13 poslato: 03.02.2012, 10:51:38 »
Pozdrav svima nisam spalio racun nisam ni dobio 8$ od strane jednog brokera ali sam na drugom mestu dobio free 100$ i tamo na blogu napisano da idemo od 100$ do 1000$ za 75 dana i to je aktivno, osim toga na blogu je bila i analiza audusd ko je to pogledao mogao je lepe pipove uzeti.

Ne zelim da se pravim pametan niti prepotentan niti prodajem bilo sta niti nudim bilo sta za sada, razboleo sam se dobio grip i malo zastao sa time ali nastavljam tamo gde sam stao, na tom blogu ce biti ubuduce moje analize koje sam pravim i sam pratim bez davanja ulazne cene bez sl ili tp cisto te analize treba mozda da pomognu nekome ko prati odredjeni par takodje cu se truditi da na blogu bude kvalitetne edukacije video klipova itd.

Sto se tice strategije nema je odnosno nema neke posebne strategije radim sa ema 21 ema 55 i sma 89 i sma 200 to su obicni moving average koji mi pomazu plus imam Stochastik 14 3 3 i RSI 14 i to je sve sto ima na chartu moj metod su paterni koje sam prepoznajem i na osnovu njih trejdujem imam dnevno od 1 do najvise 3 trejda jer nemam potrebe za skalpiranjem ima dana kada nemam niti jedan trejd znaci opustena varijanta verujem u sebe i u svoju analizu.

Radim na live 18 meseci mogao sam da okacim moj live statement ali sam hteo da mozda pokazem ljudima kako se moze krenuti skroz od 0 i doci do neke fine zarade.

To je to za sada hvala svima na interesovanju

Van mreže jole80

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 09.02.2012, 14:17:37 »

Ako eksperiment bude uspesan posle mogu da prikazem i strategiju ko bude zainteresovan ali jedno cu reci radim na M5 chartu sa vrlo jednostavnim chartom bez previse indikatora rsi 6 bollinger bands 2 ema i 1 sma i to je sve sto cu koristiti bez EA robota i ostalih, glavni pokretac ideje da napravim ovaj takoreci projekat je da pokazem ljudima da kad se ima znanje forex je jednostavan samo do toga mora se dosta nauciti :)
[/quote]

ako sam te dobro razumeo koristices bolinger bands po defaultu i EMA 2 i SMA1 sa RSI6.