Autor Tema: FTI-FX signali  (Pročitano 32825 puta)

Van mreže FrontTeamInvestments

• Pogledaj profil
Odg: FTI-FX signali
« Odgovor #75 poslato: 22.02.2012, 15:07:04 »

Izvolite. Brokerska kuća Admiral Markets, ECN Pro račun. Na uloženih 25.000$ + 25.000$ za manje od mesec dana 4.536$ (dok pišemo ovaj post imamo 4.829$). Što ako bi uprosečili kada je novac uplaćivan premašuje 10% za mesec dana.

Želimo svima uspešan trejding!

Van mreže pipson

• Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 22.02.2012, 20:03:56 »
Imate li live racun ili nemate? Mislim na link da se pogleda live racun a ne na slike? Ove slike sto ste postavili su smesne za jednu firmu koja prodaje signale, managira racune i drzi skolu forexa... Ja vam mogu ovakvih slika postaviti koliko god hocete, moze deposit biti od strine Dare kao sto vidite na slici, obratite paznju na ovom racunu odakle je uplacen Deposit....
 A i da jeste taj racun vas, racun nije star ni mesec dana... Ne znam sta zelite dokazati sa racunom do 20 dana? Skoro 99% pozicija nema uopste SL i TP, kakva vam je to strategija kad ne upotrebljavate stop loss i take profit, ovo mi vise lici na EA, jesam li u pravu? Imate li racun star bar 3 meseca??? Mislim na link a ne na slicice... Slicica ima pun internet...

Evo ja cu vam uplatiti za signale ako mi pokazete racun star bar 3 meseca koji je radio na osnovu vasih signala, moze?

• Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 23.02.2012, 00:56:02 »
Nismo želeli da se uopšte špekuliše o tome da li je izveštaj pravi već svaki, iole ozbiljan, investitor ima pravo uvida u naše poslovanje.
Postovani Pipsone,

Kao sto smo i rekli to je razlog ne objavljivanja izvestaja, klijenti nalik Vama, bez uvrede.
Vidimo da postoji trauma, pretpostavljamo zbog izgubljenog novca u trgovanju, koja je ostavila posledicu za ovakvo obracanje. Predlozili bi Vam za pocetak osnovni kurs u trajanju od dva dana za pocetak. Necemo Vam ga naplatiti. Forex je ozbiljan posao, pretpostavljamo da ste ga olako shvatili. Nemojte da se nervirate i da unosite emocije u trgovanje, to je prvo pravilo.

Dobijate na poklon kurs od 3.500 din u isto vreme i priliku da se uverite uzivo u nase rezultate.

Takodje kao clanu naboljeg FX foruma u Srbiji dajemo popust i na signale.

Jos jednom, bez emocija. Uspesan trejding zelimo!

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 23.02.2012, 01:48:09 »
Nismo želeli da se uopšte špekuliše o tome da li je izveštaj pravi već svaki, iole ozbiljan, investitor ima pravo uvida u naše poslovanje.
Postovani Pipsone,

Kao sto smo i rekli to je razlog ne objavljivanja izvestaja, klijenti nalik Vama, bez uvrede.
Vidimo da postoji trauma, pretpostavljamo zbog izgubljenog novca u trgovanju, koja je ostavila posledicu za ovakvo obracanje. Predlozili bi Vam za pocetak osnovni kurs u trajanju od dva dana za pocetak. Necemo Vam ga naplatiti. Forex je ozbiljan posao, pretpostavljamo da ste ga olako shvatili. Nemojte da se nervirate i da unosite emocije u trgovanje, to je prvo pravilo.

Dobijate na poklon kurs od 3.500 din u isto vreme i priliku da se uverite uzivo u nase rezultate.

Takodje kao clanu naboljeg FX foruma u Srbiji dajemo popust i na signale.

Jos jednom, bez emocija. Uspesan trejding zelimo!
Mislim, odnosno znam da ovaj forum ne zasluzuje ovakve postove u kojima se olako daju dijagnoze, da se clanovi foruma nazivaju istraumiranim, za dijagnoze postoje neke druge ustanove, pa i raznorazni forumi za SIS. Uz       svo duzno postovanje prema vama, Vi ste ovde da prodate proizvod i mislim da zbog toga morate da obratite paznju na svoj marketing, jer svako ko se nalazi na ovom forumu je vas potencijalni klijent, kao sto ja planiram da krenem na vase kurseve koji su u saradnji sa Admiralom, tako mozda neko zeli da ulozi svoj novac da mu vodite racun, i zato vam je moj savet da pre nego sto Vas neko kontaktira ipak moze imati uvid u vase rezultate koji deluju ozbiljnije od ovih, jer dobar marketing prati i prodaje dobru robu. Kao primer uzmite FxS team.                                       P.S. Nemam traume, ali imam zelju da ovaj forum nastavi uzlaznom putanjom kao i do sada, jer svi imamo korist od toga :) Pozdrav svima i MIR U SVETU :)
KUM, pobednik

• Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 23.02.2012, 02:43:49 »
Hvala na dobronamernim savetima i nismo nikoga nazvali istraumiranim ni slucajno. Gospodin nas je prakticno pored svega prikazanog nazvao prevarantima, dobio je besplatan kurs i mogucnost da pogleda sve nase racune uzivo. To su detalji koji ipak nisu za forum. A iz dosadasnjeg iskustva takav prilaz su uglavnom imali klijenti koji su se "opekli".

1. Dali smo mesec dana signala i pokazali da smo i vise nego uspesni
2. Dali smo besplatne obuke
3. Uvid u jedan od izvestaja
4. Otvoren poziv svima da dodju da se upoznamo i UZIVO da pogledaju SVE racune

Ova promocija je donela odlicne rezultate, ali uvek ce biti nepoverljivih ljudi, to nije razlog za neosnovane optuzbe. Kao kad bi mi odgovorili sa "a jel imas ti pare??? Objavi izvod iz banke da vidimo. Ne, objavi sifru da imamo uvid"...

Kao sto ste i videli postove ne brisemo, na svaki odgovorimo i dokazali smo svima da radimo dobro, savesno i posteno. A nevernih Toma ce uvek biti. Hm, mozda da ponudimo da u njihovo ime otvaramo racune, uplacujemo pare, trgujemo i donosimo im zaradu licno? To jos nismo radili...

Ljudi, kolege, glave gore i hajde da pravimo pare. Ne nasedajte na provokacije i hajde da radimo. Svaki post koji budemo smatrali neprikladnim ubuduce cemo brisati.

Zelimo svima uspesan trejding,i zelimo da znate da igramo za isti tim!
FTI

Van mreže bonzobgd

• Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 11.08.2012, 22:10:07 »
Evo proslo je vise od 120 dana. Ima li nekih iskustava. Kakvi su signali?
Long live and prosper.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: 13.08.2012, 00:11:33 »
Evo proslo je vise od 120 dana. Ima li nekih iskustava. Kakvi su signali?

I ja sam gledao na sajtu njihovom ali nema ništa.

Van mreže Ddexter

• Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 20.08.2012, 21:37:26 »
Sada im  im sajt ne radi a vidim i da se ovde ne loguju, Šta se desilo sa njima?

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 21.08.2012, 01:13:18 »
Sada im  im sajt ne radi a vidim i da se ovde ne loguju, Šta se desilo sa njima?

Prohujalo sa vihorom, eto šta se dešava.
A kada sam ja tražio da mi pokažu statement da uložim lovu oni se naljutili i kažu dođi kod nas u Beograd u kancelariju da te nagovorimo da uložiš, nećeš se pokajati  ;D

Van mreže Stjui

• Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: 31.08.2012, 09:35:41 »
Nemojte da pravite gluposti i da placate za signale, imate mnogo kuca koja daju besplatne signale. Kuce koje naplacuju to samo vam uzimaju novac...
« Poslednja izmena: 31.08.2012, 10:39:36 FXModerator »