Nije bas tako @jasam, taj te je navlacio da mu das pare, ali ti nije rekao da mozes doci kod njega u kancelariju da se upoznas sa uslovima rada, pa ti onda pokaze statment...
Zamisli da neko da svoj investor password svog live racuna u javnost, tj ovaj forum gde ima skoro 1000 clanova i ko zna koliko onih koji samo gledaju a nisu se registrovali, evo sto ti prvi ne das svoj i. password da vidimo.
Stvarno nije da sam ja ovde neki branioc, ali me malo nervira svo to napadanje, jer nema potrebe za tim, ako ste ozbiljni i zelite da investirate idite kod njih u BG i proverite uslove i ako vam odgovaraju investirajte, takodje i signale cesto oskudevate a eto koliko vidim clanovi pisu da uzimaju TP na njihovim signalima....
Mene je zainteresovala ova tema i poslao sam im mail bas da ih proverim, pitao sam za menadziranje racuna, sta kako..., odgovorili su mi u toku dana, izneli svoje uslove i rekli mi da bi najbolje bilo da dodjem kod njih pa da se sam uverim u to sto me interesuje, tako da ja tu ne vidim neku prevaru i navlakusu...
Ovim zelim samo da prekinem bezpotrebnu raspravu, ko je stvarno zainteresovan njemu nece biti problem da ode u BG, ne zelim samo da se pisu stvari za kojim nema potrebe, jer time ne doprinosimo nicemu, ja sam ovde da naucim sve sto me interesuje, da pomognem ako mogu i da pratim desavanja, nikakvi drugi razlozi, tako da se bolje bacite na kvalitetnu raspravu koja moze nekome pomoci, a i vama.