Autor Tema: FTI-FX signali  (Pročitano 32815 puta)

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: FTI-FX signali
« Odgovor #60 poslato: 19.02.2012, 23:33:23 »
Slažem se Mile, da nisi ubacio poslednju rečenicu osetio bih se uvređenim, ovako niti ih branim, niti kudim niti ocenjujem.
Kolega je baš na toj poziciji pukao 20 eura i odustao od cele priče, besan na njih.
Kako vreme odmiče, jer već mesec dana radim sa "većom" lovom, vidim da ovde nema bogaćenja na brzinu, jer sve što hoću na brzinu ode.
Poenta je bila da sam sa tim "njihovim" izgubljenim signalom zaradio za prvi mesec signala, pa bum videli kako će proći sledeći mesec.
Najgore je što sam uplatio u ponedeljak, njima sigurno leglo u utorak, pa sreda-četvratk kao neradni danu u srbiji, a petak niko ništa, kao spojili.
E tu ću da im se žalim :)
A i neki popust su obećali ovde a na sajtu ga nema  >:( >:( >:( >:( >:(
MA ZNAM JA MOJA PRAVA U NAŠOJ BESPRAVNOJ DRŽAVI  :) :) :) :)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 20.02.2012, 11:00:00 »
ja mogu samo da kazem, da sam po poslednjoj preporuci EURCAD usao u sell i postavio malo veci SL i posto sam uplatio signale za mesec dana, ja ih udavio kada sam video ovaj njihov odgovor. odgovorili su mi da ce taj par ipak ici na dole, e sada pratio sam i bio sam u nedoumici da li da zadam jos veci TP, ali sam bio u nekoj frci taj dan, tako da se pozicija zatvorila na zadatom TP-u, dok je sama cena otisla jos nekih 30-tak pipa dalje.
videcemo ubuduce, ali u ovom promo periodu su bili odlicni,
jeste da malo sporo odgovaraju na e-mailove , pa čak i na skype, mada ga reklamiraju, a po svemu tome mi deluje da ih i nema toliko koliko ih ima na slici na sajtu !!!
no to nije ni bitno, samo da su signali profitabilni :)

Pa ti si u plusu ne manjem od 300$ ukoliko si u pozicije ulazio sa jednim standardnim lotom  :wave: :friends:

Van mreže FrontTeamInvestments

• Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 20.02.2012, 11:39:03 »
Najgore je što sam uplatio u ponedeljak, njima sigurno leglo u utorak, pa sreda-četvratk kao neradni danu u srbiji, a petak niko ništa, kao spojili.
E tu ću da im se žalim :)
A i neki popust su obećali ovde a na sajtu ga nema  >:( >:( >:( >:( >:(

Drage kolege, pretplata počinje od prvog poslatog signala. Tako da ne morate da brinete kada je prošla uplata.
Što se popusta tiče, odnosi se samo na članove FOREX SRBIJA. Zato se na sajtu ništa i ne nalazi o tome, popust je inače 10%. Ko nije znao a uplatio je, sada je u pretplati i prilikom sledećeg plaćanja će uplatiti za toliko manje.

Želimo dobro trgovanje!

• Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 20.02.2012, 11:45:35 »
jeste da malo sporo odgovaraju na e-mailove , pa čak i na skype, mada ga reklamiraju, a po svemu tome mi deluje da ih i nema toliko koliko ih ima na slici na sajtu !!!

Nismo radili prošle nedelje, zato nismo odgovarali na mejlove. Takođe i na skajp. A što se tiče čatovanja ili diskusija za to postoji forum, od nas možete da očekujete par reči: buy, sell, stop loss, take profit... :-)

Srećno!

Van mreže pipson

• Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 20.02.2012, 15:54:26 »
Mozda ima neki live racun koji radi na osnovu vasih signala da se pogleda?

Vidim da me niko ne vidi... Niti mi ko odgovara na moje pitanje... Pa da ponovim..

Ima li kakav live racun da je radio sa vasim signalima da se pogleda, da je star najmanje 6 meseci?

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 20.02.2012, 16:18:35 »

Vidim da me niko ne vidi... Niti mi ko odgovara na moje pitanje... Pa da ponovim..

Ima li kakav live racun da je radio sa vasim signalima da se pogleda, da je star najmanje 6 meseci?
Nemas ni jednu karmu nisi izgleda bitan,eto mene uskoro na nulu kako me je krenulo, kod tebe, pa ce mo da se jadamo.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 21.02.2012, 00:36:50 »

Nema, kratko i jasno da ima bio bi postavljen kao reklama, ko nevoli da se hvali sa live kad pruza ove usluge???'

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 21.02.2012, 00:42:44 »

Nismo radili prošle nedelje, zato nismo odgovarali na mejlove. Takođe i na skajp. A što se tiče čatovanja ili diskusija za to postoji forum, od nas možete da očekujete par reči: buy, sell, stop loss, take profit... :-)

Srećno!

Danas su bili odlični, brzi i ekpeditivni :)

• Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 21.02.2012, 01:14:43 »

Srećno!

Danas su bili odlični, brzi i ekpeditivni :)

Hvala!

• Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 21.02.2012, 10:02:22 »

Naravno da postoje izveštaji stari i par godina. Možete ih pregledati isključivo u FTI-u, original, direktno sa platforme. Izveštaji koji se objavljuju po internetu mogu, i često jesu, biti prepravljani i šminkani da lepo izgledaju za javnost. Nismo želeli da se uopšte špekuliše o tome da li je izveštaj pravi već svaki, iole ozbiljan, investitor ima pravo uvida u naše poslovanje. Što se tiče signala mogli smo da objavimo da smo na godišnjem nivou svake godine u plusu preko par hiljada pipsa, što i jesmo, ali je veći efekat da damo svima besplatnu "probu" uživo. Da klijenti i partneri vide kako to izgleda i da se uvere u naše znanje.

Podsećamo da je zarada na besplatnim signalima bila preko 550 pipa za manje od mesec dana. Više o rezultatima imate ovde http://bit.ly/r26Ar3.

Želimo Vam uspešno trgovanje!

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 21.02.2012, 12:08:37 »

Naravno da postoje izveštaji stari i par godina. Možete ih pregledati isključivo u FTI-u, original, direktno sa platforme. Izveštaji koji se objavljuju po internetu mogu, i često jesu, biti prepravljani i šminkani da lepo izgledaju za javnost. Nismo želeli da se uopšte špekuliše o tome da li je izveštaj pravi već svaki, iole ozbiljan, investitor ima pravo uvida u naše poslovanje. Što se tiče signala mogli smo da objavimo da smo na godišnjem nivou svake godine u plusu preko par hiljada pipsa, što i jesmo, ali je veći efekat da damo svima besplatnu "probu" uživo. Da klijenti i partneri vide kako to izgleda i da se uvere u naše znanje.

Podsećamo da je zarada na besplatnim signalima bila preko 550 pipa za manje od mesec dana. Više o rezultatima imate ovde http://bit.ly/r26Ar3.

Tacno je da ima svasta po net-u,na ovom forumu ima puno puno njih sto veruju tako da slobodno postavite istoriju nemojte se ustrucavati, svi su vernici forex.
« Poslednja izmena: 21.02.2012, 12:11:05 elite44 »

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 21.02.2012, 15:34:54 »

Tacno je da ima svasta po net-u,na ovom forumu ima puno puno njih sto veruju tako da slobodno postavite istoriju nemojte se ustrucavati, svi su vernici forex.

Dao sam ti jednu karmu sada  :D u pravu si ima svega, ali onaj ko ima taj i pokaže ili da investor password a ne stavlja neke slike izrađene u excellu   breakcomp nego lijepo zakači statement na nekog od nezavisnih provajdera ili da taj investor password i rješena priča. Jel kako uopšte doći do ozbiljnih investitora ako im ne pokažeš nešto. Šta treba ja kao potencijalni investitor a to jesam iako sam trejdam da kažem hej čuo sam ja za Vas mogu li doći u Beograd da mi pokažete statement. Ja iskreno neznam nikoga ozbiljnog ko dobro radi a ne pokazuje rezultate javno, mislim na sve ove što se bave komercijalno forexom, nebitno jesu li signali ili managiranje. Prije mjesec dana sam razgovarao sa jednim gospodinom iz Beograda koji mi trazi 50% od profita da managira moj racun, kaže da radi 4 godine i stalno u ogromnom plusu oko 1200 pipa mjesecno (hebiga ako mi radi na 1 lot to je 12 000 $  ;D ), kada sam trazio satement on mi kaže hajde ti uloži 5000 $ pa kad vidis kako radim onda  ulozi ostatak a ja njega pitam jel on misli da sam ja glup pa da bacim 5000 $ neka on uloži svojih 500 $ pa mi pokaže a on meni pa znaš nemogu ja to tako....eto to je sve ono dođi da ti pokažem statement  :sorry:

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 21.02.2012, 18:27:15 »
Nije bas tako @jasam, taj te je navlacio da mu das pare, ali ti nije rekao da mozes doci kod njega u kancelariju da se upoznas sa uslovima rada, pa ti onda pokaze statment...
Zamisli da neko da svoj investor password svog live racuna u javnost, tj ovaj forum gde ima skoro 1000 clanova i ko zna koliko onih koji samo gledaju a nisu se registrovali, evo sto ti prvi ne das svoj i. password da vidimo.

Stvarno nije da sam ja ovde neki branioc, ali me malo nervira svo to napadanje, jer nema potrebe za tim, ako ste ozbiljni i zelite da investirate idite kod njih u BG i proverite uslove i ako vam odgovaraju investirajte, takodje i signale cesto oskudevate a eto koliko vidim clanovi pisu da uzimaju TP na njihovim signalima....

Mene je zainteresovala ova tema i poslao sam im mail bas da ih proverim, pitao sam za menadziranje racuna, sta kako..., odgovorili su mi u toku dana, izneli svoje uslove i rekli mi da bi najbolje bilo da dodjem kod njih pa da se sam uverim u to sto me interesuje, tako da ja tu ne vidim neku prevaru i navlakusu...

Ovim zelim samo da prekinem bezpotrebnu raspravu, ko je stvarno zainteresovan njemu nece biti problem da ode u BG, ne zelim samo da se pisu stvari za kojim nema potrebe, jer time ne doprinosimo nicemu, ja sam ovde da naucim sve sto me interesuje, da pomognem ako mogu i da pratim desavanja, nikakvi drugi razlozi, tako da se bolje bacite na kvalitetnu raspravu koja moze nekome pomoci, a i vama.

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 21.02.2012, 18:45:33 »
Mile sve si rekao  :) bravo

Danas su recimo OK bili .  :-X

Ko ne proba neće znati  8)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 22.02.2012, 14:16:25 »
Nije bas tako @jasam, taj te je navlacio da mu das pare, ali ti nije rekao da mozes doci kod njega u kancelariju da se upoznas sa uslovima rada, pa ti onda pokaze statment...
Zamisli da neko da svoj investor password svog live racuna u javnost, tj ovaj forum gde ima skoro 1000 clanova i ko zna koliko onih koji samo gledaju a nisu se registrovali, evo sto ti prvi ne das svoj i. password da vidimo.

Stvarno nije da sam ja ovde neki branioc, ali me malo nervira svo to napadanje, jer nema potrebe za tim, ako ste ozbiljni i zelite da investirate idite kod njih u BG i proverite uslove i ako vam odgovaraju investirajte, takodje i signale cesto oskudevate a eto koliko vidim clanovi pisu da uzimaju TP na njihovim signalima....

Mene je zainteresovala ova tema i poslao sam im mail bas da ih proverim, pitao sam za menadziranje racuna, sta kako..., odgovorili su mi u toku dana, izneli svoje uslove i rekli mi da bi najbolje bilo da dodjem kod njih pa da se sam uverim u to sto me interesuje, tako da ja tu ne vidim neku prevaru i navlakusu...

Ovim zelim samo da prekinem bezpotrebnu raspravu, ko je stvarno zainteresovan njemu nece biti problem da ode u BG, ne zelim samo da se pisu stvari za kojim nema potrebe, jer time ne doprinosimo nicemu, ja sam ovde da naucim sve sto me interesuje, da pomognem ako mogu i da pratim desavanja, nikakvi drugi razlozi, tako da se bolje bacite na kvalitetnu raspravu koja moze nekome pomoci, a i vama.

Nije bas ni tako kao sto ti kažeš, ipak sam ja na forexu godinama, pa imam ogromno iskustvo sa raznoraznim likovima i ponudama. Taj što me je navlačio da dam lovu je čovjek o kojem se ovde piše na forumu i ima svoju temu koju je neko ovde otvorio, skontacete vec ko je. Dalje ja nisam svoje noge a ni novac našao na putu pa da idem od kancelarije do kancelarije, išao sam nekada ne krijem ali dok nisam malo skontao da nije sve onako kako nam se čini da jeste, obišao sam ja, Hrvatsku, Sloveniju, Italiju čak sam bio i u Barseloni jednom ali druže moj treba 5 godina da prođe da ti shvatiš da su oko tebe prevaranti 99% a samo 1% oni pravi. Nisu svi prevaranti u nekom smislu da ti samo uzmu lovu, nego jadni misle da znaju trgovati pa ti sve popuše. Dalje što se tiče investor passworda ja da radim komercijalno nebi volio dati taj pasword za 1000 članova ovde nego bi volio da ga ima 10 miliona ljudi i to nije lični račun kako ti reče već račun firme koja upravlja računima, drži obuku i prodaje signale, zato je smiješno da nemaš javno dokaz da si uspješan. Pogledaj malo na ostale firme koje to rade, odi na http://www.myfxbook.com pa vidi tamo su svi koji nešto komercijalizuju, bilo da su signali, PAMM računi, roboti itd svi imaju live statemente ili ti daju  investor pasword a ako neko neželi da da to znači da su mu rezultati loši i nema šta dalje da se nagađa.