Autor Tema: FTI-FX signali  (Pročitano 32784 puta)

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: FTI-FX signali
« Odgovor #45 poslato: 28.01.2012, 03:26:40 »
Hvala na odgovoru, ali ali mi nesto nije jasno :

Kada uplatim za mesec dana, koliko cu signala dobiti za tih 30 dana ?

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 28.01.2012, 13:10:16 »
Hvala na odgovoru, ali ali mi nesto nije jasno :

Kada uplatim za mesec dana, koliko cu signala dobiti za tih 30 dana ?

Mislim da su napisali da bude bar 5 signala mesecno, ne moze ti to niko tacno reci, niko ne zna sta ce tacno sutra biti.

Van mreže FrontTeamInvestments

• Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: 28.01.2012, 20:24:09 »
Mislim da su napisali da bude bar 5 signala mesecno, ne moze ti to niko tacno reci, niko ne zna sta ce tacno sutra biti.

Hvala, tačno tako. Svaki član FTI-FX kluba koji uplati članarinu dobiće najmanje 5 signala po mesecu članarine. To je minimum. U proseku za poslednjih 9 meseci smo slali 10 signala mesečno.

Svaki signal koji pošaljemo i sami trgujemo na računima koje vodimo. Razlikujemo se, možda ponekad, po stop loss nalozima, pošto često ulazimo u hedž pozicije.

Kvalitet a ne kvantitet!

« Poslednja izmena: 28.01.2012, 20:25:49 FrontTeamInvestments »

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 28.01.2012, 20:59:22 »
zar hedz pozicije ne znace i pogresan momentum ulaska a time i los signal?
Momentum counts.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: 28.01.2012, 21:33:15 »
zar hedz pozicije ne znace i pogresan momentum ulaska a time i los signal?

Naravno da NE !

Onaj ko radi na većim TF-ovima zna da su odstupanja moguća. Zbog svega toga je jako teško davati signale sa malim SL-om. Poznata vam je možda ona stara "zakačio me je u pip, a onda je cena krenula u očekivanu stranu" ?

Što se mene lično tiče, jedine dve teme od ključnog značaja za dobrog trejdera su upravo MOMENTUM ulaska u poziciju i korišćenje HEDGE-a u okviru samog trgovanja, kako i na koji način. U narednom periodu pokrećemo ove dve nezavisne celine.

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: 28.01.2012, 22:50:50 »
dobro. Ok.
To i ja radim hvatam momentum, i svaki veci talas, ali kad dodje do kraja talasa, hvatam korekciju i to je hedz prve pozicije. Tako moze najvise da se uvati pipsa.
Ali hteo sam da kazem ako date signal i udjete u negativni hedz znaci da je signal bio van momentuma.
Savet- u signal ubacite i hedz pozicije.
Za pocetnike- uz hedz strategiju mozete brzo uvecati balans i sa malo kapitala, i to i ako rizikujete veliki deo bilansa, ali momentum je presudan da  bi se na kraju isrlatilo.
Momentum counts.

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 02.02.2012, 03:46:53 »
Hvala Frontu, sada je jasnije.

Novo pitanje, prošle nedelje na skypu uglavnom niste bili aktivni ? reklamirate, ali može i preko maila :)

Samo napred, dobri ste VI

• Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: 03.02.2012, 01:29:31 »
Hvala Frontu, sada je jasnije.

Novo pitanje, prošle nedelje na skypu uglavnom niste bili aktivni ? reklamirate, ali može i preko maila :)

Samo napred, dobri ste VI

Hvala led_bob.

Imamo u pripremi još dva signala za sledeću nedelju i to bi ujedno bio i kraj promo perioda koji se završava u četvrtak 09.02. da bi u petak 10.02. nastavili da radimo sa pretplatnicima.

Svi novi klijenti koji se prijave u toku sledeće nedelje na 3 meseca FTI-FX signala dobiće još mesec dana pretplate na poklon.

Puno pozdrava i uspešan trejding!

FTI
« Poslednja izmena: 03.02.2012, 08:55:15 FrontTeamInvestments »

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #53 poslato: 03.02.2012, 12:14:44 »
Da se ukljucim u temu i kazem neko misljenje FTI Akademija je jedna od retkih akademija na ovom prostoru koja nudi vrlo kvalitetnu edukaciju od pocetnog nivoa pa sve do masters pritom uz svaki od tih nivoa od njih dobijate study racun koji vam sluzi za praktican rad, medjutim ako dobro ucite relativno lako taj study racun mozete pretvorite u live racun. Takodje gospodin Nikola Broceta koga sam imao cast da upoznam na jednom besplatnom kursu jako pozitivna licnost sa velikim znanjem i svaki respekt za njega i FTI akademiju.

Ljudi vole analize da im se da fiksni ulaz sl i tp i onda ako slucajno ne dodje do tp ili ode sl onda bude negativnih reakcija, analiza i signali treba da vam daju podsticaj za trgovanje pomoc u trgovanju ideja ne morate se drzati toga kao pijan plota, primera radi za neke analize treba duze vreme pa i nedelju dana da bi bile realizovane neke cak i duze, primera radi na neku analizu mozete ulaziti vise puta ako radite sa malim balansom.

Moram da kazem da FTI jako dobra akademija i moja preporuka za svakog ko zeli da zapliva u vode forexa.

P.S. Nemam ja nista ni od FTI akademije ni od Gdina Nikole Brocete ovo je moje iskreno misljenje.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: 08.02.2012, 19:55:11 »
Moje misljenje je da je njegova ili njihova jaca strana fundamentalna analiza,hocu reci poznavanje i tumacenje vest.Bilo koji obrazac harmonika ili neki drugi se moze koristiti tada,i naravno sigurno nije da ce tako i biti.Smatram da im na tim kursevima ne moze preneti sve svoje znanje i tumacenje fundamentalne analize,samim tim moze ih samo uputiti ka tom smeru.

• Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: 09.02.2012, 10:42:49 »
Moje misljenje je da je njegova ili njihova jaca strana fundamentalna analiza,hocu reci poznavanje i tumacenje vest.Bilo koji obrazac harmonika ili neki drugi se moze koristiti tada,i naravno sigurno nije da ce tako i biti.Smatram da im na tim kursevima ne moze preneti sve svoje znanje i tumacenje fundamentalne analize,samim tim moze ih samo uputiti ka tom smeru.

Radimo fundamentalnu analizu naravno, zbog sagledavanja globalnih pravaca kretanja vrednosti valuta ili roba. Za precizne ulaske u pozicije koristimo isključivo tehničku analizu. Na kursevima prenosimo kompletno znanje, a trejderi u praksi kreiraju svoj stil trgovanja. Iskustvo im ne možemo preneti, ali smo u stalnom kontaktu sa njima i tu smo kao podrška u svakoj nedoumici na koju naiđu koja je vezana za trgovanje, ne samo za vreme trajanja kursa već kao stalna podrška.

• Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: 13.02.2012, 14:01:27 »
Drage kolege,

obaveštavamo vas da je došao kraj besplatnog perioda FTI-FX signala. U periodu od 18. januara do 10. februara smo poslali ukupno 12 signala od kojih tri nisu realizovana. Od ukupno 9 realizovanih signala imali smo 6 pozitivnih i 3 negativna a što je najvažnije odnos u pipsevima ide +681/-93 ili +588 pipa neto zarade za manje od mesec dana.

Ko je pratio signale trenutno je u plusu ne manjem od 5.500$ ukoliko je u pozicije ulazio sa jednim standardnim lotom.

Na ovaj način smo želeli javno i transparentno da pokažemo način i princip po kome funkcionišemo. Nadamo se da ste zadovoljni zaradom koju smo ostvarili zajedno u ovom periodu. Pozivamo vas da postanete deo FTI-FX zajednice i kao članovima Forex Srbija foruma dajemo specijalan popust na uplate do 1. marta.

Detalje možete pročitati na http://signali.fti.rs/.

Srdačno,
Vaš FTI
« Poslednja izmena: 14.02.2012, 11:21:17 FrontTeamInvestments »

Van mreže pipson

• Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: 19.02.2012, 23:01:48 »
Mozda ima neki live racun koji radi na osnovu vasih signala da se pogleda?

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #58 poslato: 19.02.2012, 23:08:20 »
ja mogu samo da kazem, da sam po poslednjoj preporuci EURCAD usao u sell i postavio malo veci SL i posto sam uplatio signale za mesec dana, ja ih udavio kada sam video ovaj njihov odgovor. odgovorili su mi da ce taj par ipak ici na dole, e sada pratio sam i bio sam u nedoumici da li da zadam jos veci TP, ali sam bio u nekoj frci taj dan, tako da se pozicija zatvorila na zadatom TP-u, dok je sama cena otisla jos nekih 30-tak pipa dalje.
videcemo ubuduce, ali u ovom promo periodu su bili odlicni,
jeste da malo sporo odgovaraju na e-mailove , pa čak i na skype, mada ga reklamiraju, a po svemu tome mi deluje da ih i nema toliko koliko ih ima na slici na sajtu !!!
no to nije ni bitno, samo da su signali profitabilni :)

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #59 poslato: 19.02.2012, 23:22:16 »
ja mogu samo da kazem, da sam po poslednjoj preporuci EURCAD usao u sell i postavio malo veci SL i posto sam uplatio signale za mesec dana, ja ih udavio kada sam video ovaj njihov odgovor. odgovorili su mi da ce taj par ipak ici na dole, e sada pratio sam i bio sam u nedoumici da li da zadam jos veci TP, ali sam bio u nekoj frci taj dan, tako da se pozicija zatvorila na zadatom TP-u, dok je sama cena otisla jos nekih 30-tak pipa dalje.
videcemo ubuduce, ali u ovom promo periodu su bili odlicni,
jeste da malo sporo odgovaraju na e-mailove , pa čak i na skype, mada ga reklamiraju, a po svemu tome mi deluje da ih i nema toliko koliko ih ima na slici na sajtu !!!
no to nije ni bitno, samo da su signali profitabilni :)

Ja nikoga ne branim, ali ne mozemo ih odma kuditi i reci da su losi ako dodje 1 - 2 SL za redom, seti se da niko ne moze biti 100% profitabilan, moras sacekati da prodje malko vise vremena, da se nagomilaju trgovine pa tek onda reci da li su profitabilni ili ne, ovde se vija profit na duge staze, ne moze se na brzinu nakupiti lova i mirni.

I to sto kazes da je cena otisla jos 30 pipsa u tvom smeru, a oni rekli ranije da se zatvori, ipak moras razumeti kako ovo funkcionise, bitno je da je postignut zadati TP, a to sto je cena jos produzila, to je druga stvar, to su stvari koje niko ne moze da zna, tebi je najbitnije da je postignut TP, ovde se upravlja rizikom, dobitkom, nema tu vijanja i pohlepe.
Ovo sve kazem u globalu, ne striktno za tebe led_bob.