ja mogu samo da kazem, da sam po poslednjoj preporuci EURCAD usao u sell i postavio malo veci SL i posto sam uplatio signale za mesec dana, ja ih udavio kada sam video ovaj njihov odgovor. odgovorili su mi da ce taj par ipak ici na dole, e sada pratio sam i bio sam u nedoumici da li da zadam jos veci TP, ali sam bio u nekoj frci taj dan, tako da se pozicija zatvorila na zadatom TP-u, dok je sama cena otisla jos nekih 30-tak pipa dalje.
videcemo ubuduce, ali u ovom promo periodu su bili odlicni,
jeste da malo sporo odgovaraju na e-mailove , pa čak i na skype, mada ga reklamiraju, a po svemu tome mi deluje da ih i nema toliko koliko ih ima na slici na sajtu !!!
no to nije ni bitno, samo da su signali profitabilni
Ja nikoga ne branim, ali ne mozemo ih odma kuditi i reci da su losi ako dodje 1 - 2 SL za redom, seti se da niko ne moze biti 100% profitabilan, moras sacekati da prodje malko vise vremena, da se nagomilaju trgovine pa tek onda reci da li su profitabilni ili ne, ovde se vija profit na duge staze, ne moze se na brzinu nakupiti lova i mirni.
I to sto kazes da je cena otisla jos 30 pipsa u tvom smeru, a oni rekli ranije da se zatvori, ipak moras razumeti kako ovo funkcionise, bitno je da je postignut zadati TP, a to sto je cena jos produzila, to je druga stvar, to su stvari koje niko ne moze da zna, tebi je najbitnije da je postignut TP, ovde se upravlja rizikom, dobitkom, nema tu vijanja i pohlepe.
Ovo sve kazem u globalu, ne striktno za tebe led_bob.