Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa evo i mog.
Ko prati FTI analize i predloge za trgovanja već neko duže vreme zna kakav im je procenat uspešnosti. Zaista je u procentima ili ako hoćete u pipima zarada na tom nivou kako su je oni i predstavili. Oni nemaju nameru, kao i bilo ko drugi da Vama pojedinačno određuju sa koliko procenata rizika da ulazite u svaki pojedinačni trejd, odnosno sa kojim lotom da ulazite u poziciju. Neke stvari su ipak na vama, svako treba da zna svoje apetite.
E sad sto se tice pomenutog trejda aud/usd, svaka cast ako je trejd bio uspesan mozete to sebi da priustite ali nisam siguran da mnogo ljudi moze da se "adaptira" na minus od skoro 200 pipsa.
Svako može sebi da priušti minus od 200 pipa, bez obzira koliki mu je račun ! Sećam se tog predloga trgovanja, pošto sam i ja izbacio sličnu analizu. Pričalo se o poželjnom ulasku u sell ali istovremeno je bila priča o zoni u kojoj cena može da bude u range-u od 100 do 200 pipa. Ko nije odigrao na prvu loptu, njemu je i ulazak bio bolji.
Vi ste ti koji trebaju adekvatno da odrede rizik trgovanja kao i pozicije. FTI je sličnu analizu dao i prošle nedelje za indeks S&P 500 gde nije tačno odredio mesto ulaska već je poziciju short-a podelio na tri pozicije u razmeri 30%, 40% i 30%. Ako pričamo o sl-u neki ga prihvataju, neko ga hedžuje sa polovinom pozicije, sve je stvar na vama...
Ovde pričamo da neko umesto vas prati sve moguće parove i indekse i na taj način vas na vreme pripremi o mogućem ulasku u trgovanje. Onaj ko se profesionalno bavi forexom zna koliko je to teško sve pratiti i koje vreme odlazi na sve te analize.
da oni imaju nesto oni bi vec i dali nama koji smo se prijavili.
cak i neke obicnije "firme" imaju hakere koji ima odrzavaju sajtove, a njihov sistem da ne radi vec koliko ? 2 nedelje ?
ma dajte
vidite da je ovde u pitanju .......
da su se hteli izvući mogli su da barem jednom dnevno ovde postaju siganle u određeno vreme
no ovo je samo moje misljenje i oni će se sigurno pravdati i biće u pravu !
Nemojte odmah praviti neke teorije zavere ako im još nije proradio sistem za slanje signala. A što se tiče samih predloga trgovanja ko to kaže da se oni svaki dan moraju slati ? Ako nema potrebnih uslova, nema ni trgovanja. Lično, nekada u celom mesecu imam samo dve trgovine. Ko na silu radi na kraju neslavno i prođe.