Autor Tema: FTI-FX signali  (Pročitano 32798 puta)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: FTI-FX signali
« Odgovor #30 poslato: 16.01.2012, 17:44:31 »
Dragi Borha85,

nadamo se da Vas nismo nekim gestom uvredili. Ako je to uradilo tržište samo od sebe nije u redu da bes iskaljujete na drugoj strani, pogotovo ne po nekome ko Vam sigurno nije učinio ništa nažao već Vam je i poklonio uslugu koja inače košta.

Ukoliko ste ljuti što imamo problema sa aplikacijom, verujte da smo mi još ljući i da nam je ovo loš marketing. U svakom slučaju čim bude sve počelo da funkcioniše kako treba svi prijavljeni će dobijati na vreme signale, obaveštenja i redovna ažuriranja pozicija.

Što se tiče pozicije koju pominjete mi smo je trgovali na ličnom računu za šta postoji statement koji ćemo Vam vrlo rado poslati.

Želimo Vam uspešan trejding i mali savet - izbacite emocije iz trgovanja. Ovo je samo posao.

Sve najbolje, FTI

A zašto nam ne postavite ovde trejdove kada vam već sistem za emailove neradi? Nećete ništa izgubiti, ako ste dobri nebojte se ništa samo će te privući trejdere, ja sada zarađujem od 5% do 10% mjesečno a sa vama bi mogao i do 10 puta više, tako da je ta mjesečna pretplata smješna, niste skupi za tako dobre analize, ljudi su spremni i mnogo više da plate.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 16.01.2012, 17:47:18 »
Hteo sam samo izneti svoj komentar i vidjenje slike.

Pa iznesi, ti si veoma iskusan trejder i svako normalan cijeni misljenje nekog iskusnog trejdera.
Moderator je rekao ''zamolio bih članove foruma da ne objavljuju u okviru ove teme svoje predloge trgovanja''  znači nemoj svoje analize ali komentariši ovo njihovo.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 16.01.2012, 17:57:28 »
Za neki dan bice ovde  poruka kako je trejd bio uspesan kao i svi ostali, zarada izmedju 150 i 200 pipsa. Tako su postavili analizu za aud/usd (Gartley pattern) pre nekog vremena, rekli su sell a cena otisla 200 pipsa u long, naravno i taj trejd im je bio kasnije proglasen uspesnim jer kako su mi odgovorili (gospodin Broceta) dobar trejder treba da se prilagodi na novonastalu situaciju i istrpi gubitak. A moguce je da ce dati odgovor kako precizne ulaze i izlaze dobijaju njihovi pretplatnici, ali eto bas sada taj servis za slanje ima neke ''tehnicke probleme" Ovo sto gospodo iz FTI postavljate ne moze biti ni analiza niti ideja. U prethodnoj "analizi" video sam par eur/chf. U ovakvim trenutnim uslovima gde je kurs fiksiran ni jedan ozbiljan trejder ne trguje tim parom ( osim ako niste supruga guvernera ili imate insajderske informacije:)  )   Oprostite gospodo nemam nista licno protiv Vas ali niste me uverili u kvalitet Vaseg rada.

Šta reći nego da se slažem s tobom od početka do kraja što tražiš sve argumente ali nemogu da povjerujem da su slagali za ''analizu za aud/usd (Gartley pattern) pre nekog vremena, rekli su sell a cena otisla 200 pipsa u long, naravno i taj trejd im je bio kasnije proglasen uspesnim''.... a ovo oni što postavljaju nisu signali niti predlozi sa konkretnim postavkama, nego slike, kao što sam napisao u prošlom postu mogu ovde postavljati signale pa kada email sistem proradi onda tamo na email. Sada, veoma je diskutabilno ovo što su rekli  ''odgovorili (gospodin Broceta) dobar trejder treba da se prilagodi na novonastalu situaciju i istrpi gubitak.'' to u prevodu znači da oni nisu zatvorili SL od 200 pipova, znači da sam ja u prvom mom postu na ovoj temi bio u pravu da nam treba racun od priblizno 100 000$ da bi smo mogli tako trejdati.
Da budem precizniji, imali smo preko 30 pozicija. Od toga 20 pozicija sa preciznim ulazom i izlazom. Od tih 20 pozicija 18 su bile profitabilne (+3.367 pipa) i 2 negativne (-349 pipa).

Ko je pratio naše besplatne analize i ulazio u pozicije po instrukcijama, mogao je da bude u plusu 3.018 pipa (oko 30.000$ ukoliko je ulazio sa standardnim lotom a oko 3.000$ sa mini lotom) u periodu od tri meseca.

To znači da su zaradili 30% za 3 mjeseca ili 10% mjesečno.
« Poslednja izmena: 16.01.2012, 17:59:38 jasam »

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 16.01.2012, 20:08:08 »
po meni validni su samo signali sa printscreenom na pocetku i kraju trejda sa istim btoje transakcje...
a za ske ima dovoljno vremena ako su imali 30 poz za 3 meseca
ostalo su samo analize i predlozi
Momentum counts.

Van mreže Borha85

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 17.01.2012, 00:41:10 »
Dragi Borha85,

nadamo se da Vas nismo nekim gestom uvredili. Ako je to uradilo tržište samo od sebe nije u redu da bes iskaljujete na drugoj strani, pogotovo ne po nekome ko Vam sigurno nije učinio ništa nažao već Vam je i poklonio uslugu koja inače košta.

Ukoliko ste ljuti što imamo problema sa aplikacijom, verujte da smo mi još ljući i da nam je ovo loš marketing. U svakom slučaju čim bude sve počelo da funkcioniše kako treba svi prijavljeni će dobijati na vreme signale, obaveštenja i redovna ažuriranja pozicija.

Što se tiče pozicije koju pominjete mi smo je trgovali na ličnom računu za šta postoji statement koji ćemo Vam vrlo rado poslati.

Želimo Vam uspešan trejding i mali savet - izbacite emocije iz trgovanja. Ovo je samo posao.

Sve najbolje, FTI
Dragi Fti,
nikako me niste uvredili i nikako nisam besan, ali niste nista ni poklonili, ne zavaravajte se sa ovim slikama to je suvise povrsno da bi nazvali analizom. Slazem se se prethodnicima, ako vam servis ne radi postavite precizne ulaze ovde sa SL i TP pa ako ste uspesni dobicete ne samo nove pretplatnike nego i nove polaznike Vasih kurseva jer je mnogo pametnije da covek sam nauci da dobija signale nego da ih prima sa strane. E sad sto se tice pomenutog trejda aud/usd, svaka cast ako je trejd bio uspesan mozete to sebi da priustite ali nisam siguran da mnogo ljudi moze da se "adaptira" na minus od skoro 200 pipsa. Posto sam pratio Vase objave i ranije znam da je bilo uspesnih predloga, stvarno je bilo situacija da date nivo na kom ce se cena okrenuti i da upravo tako bude, takodje neke stvari sam ucio iz skripte gospodina Brocete. (da ne bude da Vas napadam samo) Medjutim smeta mi toliko potenciranje Vase uspesnosti i samoreklamerstvo tipa "najbolji trejder u regionu" (znate dobro na sta mislim) Nek rezultati govore umesto Vas. Pozdrav i sve najbolje!

Van mreže FrontTeamInvestments

• Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 17.01.2012, 10:56:14 »
Ako cena dostigne vrednost u označenoj zoni, ulazimo u sell poziciju.
Prvi ulaz nam je na 76.18 a drugi na 76.45.
Stop Loss: 76.8
Take Profit: 75.80 ; 75.25

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: 17.01.2012, 14:21:43 »
Ako cena dostigne vrednost u označenoj zoni, ulazimo u sell poziciju.
Prvi ulaz nam je na 76.18 a drugi na 76.45.
Stop Loss: 76.8
Take Profit: 75.80 ; 75.25

Lijep način ulaska, nekada sam i ja trejdao na ovaj način, dupli vrhovi i bitni leveli samo EURUSD I EURJPY, odustao sam krajem 2009 godine, zbog nekih drugi razloga. Recite nam samo ovaj TP koji trade zatvarate na kojem ili zatvarate oba procentualno, recimo možda samo prvi ako se otvori pa ga zatvoriti po 50% na oba, ovo moramo znati zbog rizika i lota?

• Pogledaj profil
« Odgovor #37 poslato: 17.01.2012, 16:04:18 »
Ne trgujemo patern duplih vrhova, ovo je harmonic patern.
Prvi ulazak nam je sa 1% rizika, drugi takođe 1%. (nekada bude i manje... po 0.5%) Prvi zatvaramo na tp1 , a drugi puštamo dalje sa tim što stop loss stavljamo na mesto ulaska.
Ukoliko se aktivira samo jedan nalog onda 70-80% zatvaramo na tp1, a ostatak puštamo dalje do tp2, stop loss  na 0. 

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: 17.01.2012, 20:14:27 »
da oni imaju nesto oni bi vec i dali nama koji smo se prijavili.
cak i neke obicnije "firme" imaju hakere koji ima odrzavaju sajtove, a  njihov sistem da ne radi vec koliko ? 2 nedelje ?
ma dajte
vidite da je ovde u pitanju .......
da su se hteli izvući mogli su da barem jednom dnevno ovde postaju siganle u određeno vreme

no ovo je samo moje misljenje i oni će se sigurno pravdati i biće u pravu !

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 18.01.2012, 09:45:43 »
Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa evo i mog.

Ko prati FTI analize i predloge za trgovanja već neko duže vreme zna kakav im je procenat uspešnosti. Zaista je u procentima ili ako hoćete u pipima zarada na tom nivou kako su je oni i predstavili. Oni nemaju nameru, kao i bilo ko drugi da Vama pojedinačno određuju sa koliko procenata rizika da ulazite u svaki pojedinačni trejd, odnosno sa kojim lotom da ulazite u poziciju. Neke stvari su ipak na vama, svako treba da zna svoje apetite.

E sad sto se tice pomenutog trejda aud/usd, svaka cast ako je trejd bio uspesan mozete to sebi da priustite ali nisam siguran da mnogo ljudi moze da se "adaptira" na minus od skoro 200 pipsa.

Svako može sebi da priušti minus od 200 pipa, bez obzira koliki mu je račun ! Sećam se tog predloga trgovanja, pošto sam i ja izbacio sličnu analizu. Pričalo se o poželjnom ulasku u sell ali istovremeno je bila priča o zoni u kojoj cena može da bude u range-u od 100 do 200 pipa. Ko nije odigrao na prvu loptu, njemu je i ulazak bio bolji.
Vi ste ti koji trebaju adekvatno da odrede rizik trgovanja kao i pozicije. FTI je sličnu analizu dao i prošle nedelje za indeks S&P 500 gde nije tačno odredio mesto ulaska već je poziciju short-a podelio na tri pozicije u razmeri 30%, 40% i 30%.  Ako pričamo o sl-u neki ga prihvataju, neko ga hedžuje sa polovinom pozicije, sve je stvar na vama...
Ovde pričamo da neko umesto vas prati sve moguće parove i indekse i na taj način vas na vreme pripremi o mogućem ulasku u trgovanje. Onaj ko se profesionalno bavi forexom zna koliko je to teško sve pratiti i koje vreme odlazi na sve te analize.

da oni imaju nesto oni bi vec i dali nama koji smo se prijavili.
cak i neke obicnije "firme" imaju hakere koji ima odrzavaju sajtove, a  njihov sistem da ne radi vec koliko ? 2 nedelje ?
ma dajte
vidite da je ovde u pitanju .......
da su se hteli izvući mogli su da barem jednom dnevno ovde postaju siganle u određeno vreme

no ovo je samo moje misljenje i oni će se sigurno pravdati i biće u pravu !

Nemojte odmah praviti neke teorije zavere ako im još nije proradio sistem za slanje signala. A što se tiče samih predloga trgovanja ko to kaže da se oni svaki dan moraju slati ? Ako nema potrebnih uslova, nema ni trgovanja. Lično, nekada u celom mesecu imam samo dve trgovine. Ko na silu radi na kraju neslavno i prođe.

Van mreže fxzamalo

• Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 18.01.2012, 11:41:41 »
da se i ja prikljucim polemici i da iznesem svoja iskustva.pretplatio sam se u novembru na fti signale i dobio sam 5 signala za mesec dana od kojih su mi 4 izbacena na sl pa sam resio da razresim tu dilemu i lepo otisao kod njih u kancelariju gde su mi ljudi lepo objasnili da su to mesta gde ce se cena okvirno okrenuti.moram biti iskren i reci da su svi njihovi signali na kraju otisli tamo i gde su i rekli tako da sa rezervom treba uzeti mesto ulaska u poziciju.inace provereno znam da broceta i njegov tim trguju na rel acc sa datim postavkama

• Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: 18.01.2012, 16:15:44 »
Aplikacija za slanje signala je "popravljena"!
Počeli smo sa slanjem signala od danas, ukoliko neko nije dobio današnje signale za EUR-USD i CAD-JPY neka prijavi ovde.

Želimo Vam uspešan trejding i puno pipseva!

• Pogledaj profil
« Odgovor #42 poslato: 19.01.2012, 02:42:16 »
moram biti iskren i reci da su svi njihovi signali na kraju otisli tamo i gde su i rekli tako da sa rezervom treba uzeti mesto ulaska u poziciju.inace provereno znam da broceta i njegov tim trguju na rel acc sa datim postavkama

Hvala na iskrenom odgovoru i podršci. Dobijate osnovni kurs (3.500 din) i račun od 50$ na poklon od FTI-a. Pozovite nas sutra (dnevnu smenu :-) ) da dogovorite datum i vreme kursa.

Sve najbolje,
Front Team
« Poslednja izmena: 19.01.2012, 02:47:09 FrontTeamInvestments »

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 25.01.2012, 18:47:07 »
Na početku moram da Vam se izvinim što sam Vas onako napao, ipak ste u poslednjih par dana opravdali svaku sumnju.
Kako se bliži kraj Januara, do kada su bili promo signali, pitanje je :
Do kada važi promo period, jer je kasnije i počeo ?

E sada drugo pitanje je vezano za količinu  signala koje šaljete Vašim pretplatnicima, da li obično bude manje više isto ovoliko signala ili bude više ? Jer i u poslednja dva dana iako baš i nema nekih "vesti" tržište je dosta agresivno. Dok od Vas nije dolazio skoro nijedan signal.

• Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: 27.01.2012, 16:33:32 »
led_bob izvinjenje primljeno a napad opravdan, jer u današnje vreme ima svakakvih "ponuda" i prevara pogotovo na FOREX tržištu. Kao što sami i znate, obasipaju nas reklamama "uložite 1.000 napravite 50.000..." i td.

Kada smo krenuli u ovu akciju sa FOREX SRBIJA forumom, kao najvećim i najboljim na ovim prostorima, bili smo spremni na napade i kritike ali nam je cilj bio da pokažemo da smo poštena i ispravna kuća i da se klijenti i uvere kako radimo.

Kao što znaju svi korisnici signala trenutni neto profit na FTI signalima, u promo periodu, koje smo poslali iznosi preko 150 pipa u roku od 2 nedelje.

Ostanite sa nama i naredne dve nedelje promo perioda, ukoliko ste u mogućnosti dođite na besplatnu radionicu, i nadamo se da ćemo nastaviti saradnju na obostranu korist. U toku ove dve nedelje i dalje primamo prijave i nove korisnike.

Puno uspeha!
FTI