Meni se sviđa što nisu anonimni, nego mi smo imenom i prezimenom i to je to, a nesviđa mi se što nemogu da nađem nigdje statement i što je 6 mjeseci premalo za dokaz o uspjehu, bez uvrede svaki slijepac je mogao zaraditi zadnjih 6 mjeseci sa bilo kojom strategijom, kada je sve fundamentom dobro potkovano, dalje najvše mi smeta šuplja priča koja navlači samo početnike isto kao oni iz FxLidera (zaradite 100 000 za mjesec
), tako se samo oni reklamiraju, ako pročitamo šta su napisali vidjećemo da rizikuju oko 17% po jednoj poziciji što neradi niko ni u ludilu, evo citat sa njihovog sajta:
Da budem precizniji, imali smo preko 30 pozicija. Od toga 20 pozicija sa preciznim ulazom i izlazom. Od tih 20 pozicija 18 su bile profitabilne (+3.367 pipa) i 2 negativne (-349 pipa).
Ko je pratio naše besplatne analize i ulazio u pozicije po instrukcijama, mogao je da bude u plusu 3.018 pipa (oko 30.000$ ukoliko je ulazio sa standardnim lotom a oko 3.000$ sa mini lotom) u periodu od tri meseca.Vidite, kaže: u plusu 3.018 pipa (oko 30.000$ ukoliko je ulazio sa standardnim lotom....što implicira da je onaj minus od 349 pipa donio minus 3490$ na samo 2 trejda, ako rizikujemo 2% maximalno po trejdu kao svaki normalni trgovac onda vidimo da je 1745$ koliki je minus od samo jednog trejda veoma veliko i da nam treba račun od 87250$, tek tada bi smo zaradili ovih 30.000$. ili su možda mislili da je neko poremećen pa da rizikuje 17.50% po jednoj poziciji
U svakom slučaju svaka čast Moderatoru i ovom forumu na volji da nam pomognu na obostrano zadovoljstvo, ali signale kupovati najmanje 3 mjeseca i raditi samo demo. Prvenstveno da se uvjerimo, bolje izgubiti samo pretplatu nego i novac sa accounta.