Autor Tema: FTI-FX signali  (Pročitano 32824 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
FTI-FX signali
« poslato: 29.12.2011, 22:39:38 »
Kako je sajt i forum www.forexsrbija.rs najjači, najuticajniji i najposećeniji forex portal u regionu, biramo sa kim ćemo da sarađujemo. Od danas imamo priliku da sarađujemo sa kućom Front Team Investments.

Ono što možemo da najavimo, jeste njihova nova usluga FTI-FX SIGNALI.

Konkretno, u narednom periodu možete da dobijate signale za trgovanje od proverenih analitičara ove kuće. Signale za trgovanje dobijate na e-mail i putem SMS poruke. Mesečno objavljuju najmanje 5 signala sa precizno definisanim rizikom, stop loss i take profit nalozima, kao i detaljnim objašnjenjem analize i predviđanja.

Rezultate u poslednjih 6 meseci možete da pogledate ovde.

Oni koji žele da se prijave za dobijanje signala, to mogu da učine na ovom linku, a dobro je da znate da su signali u januaru potpuno besplatni, pa iskoristite to.

Cena signala je inače:
1  mesec - 3.500 dinara,
3  meseca - 9.450 dinara,
1  godina - 31.500 dinara.

Postigli smo dogovor da svi koji se budu prijavili preko sajta www.forexsrbija.rs dobijaju 10% popusta na ove cene!

FTI, dobro došli!

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: FTI-FX signali
« Odgovor #1 poslato: 30.12.2011, 01:26:39 »
Meni se sviđa što nisu anonimni, nego mi smo imenom i prezimenom i to je to, a nesviđa mi se što nemogu da nađem nigdje statement i što je 6 mjeseci premalo za dokaz o uspjehu, bez uvrede svaki slijepac je mogao zaraditi zadnjih 6 mjeseci sa bilo kojom strategijom, kada je sve fundamentom dobro potkovano, dalje najvše mi smeta  šuplja priča koja navlači samo početnike isto kao oni iz FxLidera (zaradite 100 000 za mjesec :) ), tako se samo oni reklamiraju, ako pročitamo šta su napisali vidjećemo da rizikuju oko 17% po jednoj poziciji što neradi niko ni u ludilu, evo citat sa njihovog sajta:

Da budem precizniji, imali smo preko 30 pozicija. Od toga 20 pozicija sa preciznim ulazom i izlazom. Od tih 20 pozicija 18 su bile profitabilne (+3.367 pipa) i 2 negativne (-349 pipa).

Ko je pratio naše besplatne analize i ulazio u pozicije po instrukcijama, mogao je da bude u plusu 3.018 pipa (oko 30.000$ ukoliko je ulazio sa standardnim lotom a oko 3.000$ sa mini lotom) u periodu od tri meseca.

Vidite, kaže: u plusu 3.018 pipa (oko 30.000$ ukoliko je ulazio sa standardnim lotom....što implicira da je onaj minus od 349 pipa donio minus 3490$ na samo 2 trejda, ako rizikujemo 2% maximalno po trejdu kao svaki normalni trgovac onda vidimo da je 1745$ koliki je minus od samo jednog trejda veoma veliko i da nam treba račun od   87250$, tek tada bi smo zaradili ovih 30.000$. ili su možda mislili da je neko poremećen pa da rizikuje 17.50% po jednoj poziciji  ;D

U svakom slučaju svaka čast Moderatoru i ovom forumu na volji da nam pomognu na obostrano zadovoljstvo, ali signale kupovati najmanje 3 mjeseca i raditi samo demo. Prvenstveno da se uvjerimo, bolje izgubiti samo pretplatu nego i novac sa accounta.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #2 poslato: 30.12.2011, 09:33:48 »
U suštini, novac nije bitan, bitni su pipi, to i oni sa malo iskustva znaju. Ali treba privući i nove investitore, a kako njima objasniti šta je pip. Ipak nije svako (još) odgledao našu video edukaciju. ;)

Elem, signale dobijaš u ovom obliku:
Currency    Action    Buy/Sell    s/l    t/p    Loss    Profit    t/p : s/l
EURUSD    sell    1.3044    1.3064    1.2986    20    58    1:2.9

dakle sa naznačenim R/R odnosom pa svako može svoj money management da pravi.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 30.12.2011, 12:43:21 »
Precesljao sam njihov ceo sajt, ono sto bi mene najvise interesovalo kod njih je edukacija (koju mnogi izostavljaju i zato i gube, a to je najosnovnija stvar u ovom poslu).
Jedino ne znam kakva je ta njihova edukacija, danas sam prvi put cuo za njih, verovatno su dobri trgovci, ali da li znaju i hoce to znanje i da prenesu drugima, to je pitanje, mada verovatno ne moram sumnjati, koliko ce ko nauciti velikim delom zavisi i od ucenika, imacu ih u vidu ;)

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 30.12.2011, 12:53:06 »
Precesljao sam njihov ceo sajt, ono sto bi mene najvise interesovalo kod njih je edukacija (koju mnogi izostavljaju i zato i gube, a to je najosnovnija stvar u ovom poslu).
Jedino ne znam kakva je ta njihova edukacija, danas sam prvi put cuo za njih, verovatno su dobri trgovci, ali da li znaju i hoce to znanje i da prenesu drugima, to je pitanje, mada verovatno ne moram sumnjati, koliko ce ko nauciti velikim delom zavisi i od ucenika, imacu ih u vidu ;)

Odlični su u svakom segmentu i što se tiče signala i same njihove edukacije. Svima ih preporučujem, jer za te pare nećete naći bolji oblik edukacije. Investirajte u sebe, nećete se pokajati.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 30.12.2011, 13:00:57 »

Odlični su u svakom segmentu i što se tiče signala i same njihove edukacije. Svima ih preporučujem, jer za te pare nećete naći bolji oblik edukacije. Investirajte u sebe, nećete se pokajati.

Upravo to, ako vrede, bolje onaj poceni kapital sto neko planira da uplati na racun da bi se oprobao da uplati kurs edukacije, na kome moze da nauci neke prave stvari.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 30.12.2011, 19:57:40 »
Kao prvo ne isplativo za mikro racune,znaci treba vise para na racunu,sve to lepo izgleda e-mail signal plus sms poruka ,e tu poruku treba uhvatitii otvoriti na vreme ,a cena zna umaci pa i ne ostvariti profite koji se kod njih pisu.Po meni je onda vrednija ta edukacija gde bi se trejder mogao obuciti i  sam trgovati.Minimum 5 u mesecu ,koja je mogucnost da cu biti tu za kompom kada budu poslani.Sobzirom da dosta vremena provodim na platformi,ali isto tako ne verujem da bih pohvatao svih 5 ili 10 signala,tako da ispada kocka,mozda bas ne uhvatim pozitivne nego one sa gubitkom.Pa ako nekad daju signal pa salju promene sl onda djavo poneo rabotu.

Van mreže tozla

• Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 30.12.2011, 21:33:44 »
Citat
Oni koji žele da se prijave za dobijanje signala, to mogu da učine na ovom linku, a dobro je da znate da su signali u januaru potpuno besplatni, pa iskoristite to.

Da ne bi smo nagađali kako stvar funkcioniše najbolje je da iskoristimo ovu priliku.

Citat
Postigli smo dogovor da svi koji se budu prijavili preko sajta www.forexsrbija.rs dobijaju 10% popusta na ove cene!

Kako se prijavljuje preko sajta?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #8 poslato: 30.12.2011, 22:29:57 »
Da ne bi smo nagađali kako stvar funkcioniše najbolje je da iskoristimo ovu priliku.

Kako se prijavljuje preko sajta?

U pravu si, zato je i dato vreme da se proba...

Samo klikni na link u prvom postu ili ovde.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #9 poslato: 31.12.2011, 00:23:40 »
Je se neko registrovo? Koliko vidim traze prvo uplatu ? Na koji nacin ide regidtracija za free januar?

Januar je u svakom slučaju besplatan, a registracijom se ne obavezuješ za plaćanje dalje (ukoliko ne budeš želeo).

Van mreže grof

• Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 04.01.2012, 10:05:01 »
Jel postoji mogucnost obavestavanja preko skajpa?

Van mreže FrontTeamInvestments

• Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 04.01.2012, 10:49:09 »
Grofe postoji posebna skajp adresa, kao i grupa za pretplatnike na FTI-FX signale gde mogu aktivno komunicirati sa analitičarima koji su signale postavili, i mogu zajedno pratiti svaki trejd u koji se uđe. Ukoliko bude potrebe pomerati t/p, s/l, pojačavati nalog i td.

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 04.01.2012, 11:22:21 »
Evo, ja se prijavio kod Vas za signale i morao sma obeleziti da zelim za prvi mesec.
Ali nisam dobio nikakav e-mail obavestenja ili slicno

Van mreže FrontTeamInvestments

• Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 04.01.2012, 12:17:04 »
Obaveštenja i potvrde se dobijaju nakon uplate a pošto je ovo promo period obaveštenja nema, dobijaćete samo signale. SMS obaveštenja su takođe isključena tokom promo perioda.

Politika FTI jeste kvalitet a ne kvantitet, zato se trudimo da signali koje pošaljemo budu kvalitetni i zbog toga nam je i stopa uspešnosti u poslednjih 6 meseci takva kakva jeste - ako bi gledali brojčano po pozicijama odnos je 32/11 odnosno 74.4% uspešnosti a ako bi uspešnost gledali po pipovima, što je u ovom slučaju ispravnije, racio uspešnosti bi bio 93.91%.

Želimo svima zdravu i uspešnu 2012. godinu i puno uspeha u trgovanju!

Van mreže shirbazo

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 04.01.2012, 12:29:15 »
poz

isto kao led_bob