Nista drugacije nisam uradio nego pre sto sam radio,ja se nisam promenio,vi ste se znacajno promenili,postali ste vec nesto,od kada se pojavilo placanje signala ne mogu vas prepoznati,ne vidim svrhu postavljanja besplatnih signala mislim na clanove ovog foruma, clanovi postavljaju besplatno predloge,a drugi uzimaju lovu na sig i edukaciji,licno se osecam izmanipulisanim sa te strane,al vama je sve jedno .Vise niste svoj forum vec tih sto daju placene signale STETA,pare su pare.
Ne Elite44, mi se nismo promenili. Kakve ja vezem imam sa signalima ? Ne naplaćujem ih ja. Ja svoje analize besplatno dajem , kao što sam i sve dao besplatno svim članovima ovog foruma. Par puta sam te opomenuo da ne stavljaš svoje analize svugde, u tome je glavni problem. Bilo ko da pokrene neku svoju temu, ti analize stavljaš tamo, više se niko ne može snaći na forumu, baš iz tog razloga.
Jer ovo analiza ?
eur-usd ima sel sa 1.2800 sl 1.2935,ocekujem od 1.2865 do 1.2895 sel,TP100 pip sa cene sa koje krene dole npr 1.2880 tp 1.2780
eurusd ukoliko ne bude imao vise od 165 pip na dole moze gore do 1.3187 - -1.3287
Jer ti uopšte znaš da li si u sell-u ili buy-u pošto ja ne znam, a verovatno i ostali članovi ?
Nije poenta pisanja 20-30 poruka na forumu dnevno. Bolje i jedan post nedeljno a da bude kvalitetan.
Vise niste svoj forum vec tih sto daju placene signale STETA,pare su pare.
Baš si me lepo nasmejao. Moje zarađene pare su od sopstvenog trejdanja i od ničeg drugog.
FXS tim će svakom pomoći ko ima zasluge za razvijanje forex-a u Srbiji. Da li će te iste osobe naplaćivati svoje usluge ili ne, to je na njima a ne na nama. Podržaćemo i Berkuta sa njegovom idejom o davanju signala koji treba da počne od ponedeljka. Pratite ga, ako bude imao dobre rezultate on i samo on ima pravo ako hoće te signale i da naplaćuje. Ali opet ponavljam, kakve veze sve to ima samnom. Pozdrav još jednom !