Autor Tema: elite44expbosnesmil  (Pročitano 88438 puta)

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: elite44expbosnesmil
« Odgovor #60 poslato: 20.01.2012, 08:51:57 »
A koliko su isle te iste poz isle u +.a koliko je usd-cad +
Vise predloge necu davati nije u redu da smetam tim sto naplacuju.... znaju ljudi posao
Od mene ne moraš. To se tako ne radi, kao što ti radiš. Bitan je kvalitet, ne kvantitet.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 20.01.2012, 10:41:47 »
A koliko su isle te iste poz isle u +.a koliko je usd-cad +
Vise predloge necu davati nije u redu da smetam tim sto naplacuju.... znaju ljudi posao
Od mene ne moraš. To se tako ne radi, kao što ti radiš. Bitan je kvalitet, ne kvantitet.
Nista drugacije nisam uradio nego pre sto sam radio,ja se nisam promenio,vi ste se znacajno promenili,postali ste vec nesto,od kada se pojavilo placanje signala ne mogu vas prepoznati,ne vidim svrhu postavljanja  besplatnih signala mislim na clanove ovog foruma, clanovi postavljaju besplatno predloge,a drugi uzimaju lovu na sig i edukaciji,licno se osecam izmanipulisanim sa te strane,al vama je sve jedno .Vise niste svoj forum vec tih sto daju placene signale STETA,pare su pare.

Van mreže icko

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 20.01.2012, 12:00:09 »
Ne vidim razloge za svađu i prepucavanja. Pa šta i ako je elite44 pogrešio. Ima pravo i on nekad da pogreši, živ je čovek. Toliko puta je dao prave smernice o kretanju cena, a sada kada je pogrešio...
Nemojte tako ljudi.
A što se tiče onih koji prodaju signale, ja lično ne vidim ništa specijalno u njihovim predlozima. Svi mi crtamo iste linije i gledamo proboje i zato ne vidim razlog zašto bi oni bili nešto specijalno.
Elite44 nastavi sa radom, imaš odlično viđenje situacija. Nastavi sa radom. Ne dozvoli da te pokolebaju zbog loših predloga.
Pozdrav.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 20.01.2012, 12:28:37 »
Nista drugacije nisam uradio nego pre sto sam radio,ja se nisam promenio,vi ste se znacajno promenili,postali ste vec nesto,od kada se pojavilo placanje signala ne mogu vas prepoznati,ne vidim svrhu postavljanja  besplatnih signala mislim na clanove ovog foruma, clanovi postavljaju besplatno predloge,a drugi uzimaju lovu na sig i edukaciji,licno se osecam izmanipulisanim sa te strane,al vama je sve jedno .Vise niste svoj forum vec tih sto daju placene signale STETA,pare su pare.

Ne Elite44, mi se nismo promenili. Kakve ja vezem imam sa signalima ? Ne naplaćujem ih ja. Ja svoje analize besplatno dajem , kao što sam i sve dao besplatno svim članovima ovog foruma. Par puta sam te opomenuo da ne stavljaš svoje analize svugde, u tome je glavni problem. Bilo ko da pokrene neku svoju temu, ti analize stavljaš tamo, više se niko ne može snaći na forumu, baš iz tog razloga.

Jer ovo analiza ?

eur-usd ima sel sa 1.2800 sl 1.2935,ocekujem od 1.2865 do 1.2895 sel,TP100 pip sa cene sa koje krene dole npr 1.2880 tp 1.2780

eurusd ukoliko ne bude imao vise od 165 pip na dole moze gore do 1.3187 - -1.3287

Jer ti uopšte znaš da li si u sell-u ili buy-u pošto ja ne znam, a verovatno i ostali članovi ?

Nije poenta pisanja 20-30 poruka na forumu dnevno. Bolje i jedan post nedeljno a da bude kvalitetan.

Vise niste svoj forum vec tih sto daju placene signale STETA,pare su pare.

Baš si me lepo nasmejao. Moje zarađene pare su od sopstvenog trejdanja i od ničeg drugog.

FXS tim će svakom pomoći ko ima zasluge za razvijanje forex-a u Srbiji. Da li će te iste osobe naplaćivati svoje usluge ili ne, to je na njima a ne na nama. Podržaćemo i Berkuta sa njegovom idejom o davanju signala koji treba da počne od ponedeljka. Pratite ga, ako bude imao dobre rezultate on i samo on ima pravo ako hoće te signale i da naplaćuje. Ali opet ponavljam, kakve veze sve to ima samnom. Pozdrav još jednom !

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 20.01.2012, 12:55:25 »
Ako je dozvoljeno naplacivati zasto ste druge odbijali,vi znaci odlucujete ko je podoban a ko ne,ako nemate nikakvog interesa od njih,zasto ste druge odbijali,onda ne treba nikoga odbijati,njima se desavalo i iznad sl da ode 200,a lose je sto je iznad mojih 50 otislo,sto ne pokazes usd-cad e nebi ga bolje ni bernake smisli bolje,od ulaza na cad-jpy +50 TP izlaz na 75.25 a doslo do 75.35 katastrofa e nemam sms

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 20.01.2012, 13:18:01 »
Ako je dozvoljeno naplacivati zasto ste druge odbijali,vi znaci odlucujete ko je podoban a ko ne,ako nemate nikakvog interesa od njih,zasto ste druge odbijali,onda ne treba nikoga odbijati,njima se desavalo i iznad sl da ode 200,a lose je sto je iznad mojih 50 otislo,sto ne pokazes usd-cad e nebi ga bolje ni bernake smisli bolje,od ulaza na cad-jpy +50 TP izlaz na 75.25 a doslo do 75.35 katastrofa e nemam sms
A pri tome sam bezbroj puta napisao tp od 40 do 150 pip o tome trejderi odlucuju,njihova stvar skromnost ili pohlepa.Al ste vi isti, a ja pisem bez veze verovatnije.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #66 poslato: 20.01.2012, 23:04:46 »
Ako je dozvoljeno naplacivati zasto ste druge odbijali,vi znaci odlucujete ko je podoban a ko ne...

Samo zato što se drugi nisu udostojili da pročitaju osnovna pravila foruma nego su na silu hteli da krenu sa promocijom, bez da su prethodno poslali ijedan post ili mail.

Svačiji signali su ovde dobrodošli, svi imamo zajednički cilj, ne radimo jedni protiv drugih, nego zajedno pobeđujemo tržište... Po koji statement bi s vremena na vreme dobro došao ;)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 22.01.2012, 18:17:45 »
Slažem se sa svima Vama, imate i dobrih i loših argumenata. Mogu samo da dam jedan predlog, najbolje je da otvorite komercijalni dio foruma i tamo postavljate teme od ovih što naplaćuju, signale, školu, managiranje i ostalo, vi se ogradite od njih i to je to a ovde je postalo očigledno da napadate svakog ko bilo šta kaže protiv ovih što prodaju signale. To je normalno da ih vi ovde nećete besplatno reklamirati, već samo ako imate koristi a pošto signali nisu besplatni i niko nema koristi vi možete njima naplaćivati. Svako ima pravo da odluči šta će da radi te tako i ovde ako neko želi da radi po signalima koje postavlja elite44 on i radi po njima jel elite ništa ne naplaćuje pa mogu ljudi malo da se edukuju, posebno početnici. E sada ovi koji naplaćuju svoje usluge moraju biti malo uvjerljiviji a ne ono majke mi radimo pozitivno, evo pitajte Dragu Đuđinog on je brat od Radenka snajčinog a Radenkov sin je uzimao naše signale :)
Hoću reći da nisam u svom životu vidio bjednije reklame od ove njihove ''Znaju oni koji su uzimali od nas signale'' jaoooooo majko moja pa zar od takvih da uzmem signale i da ga još platim. Pa ljudi moji znate li vi šta se sve radi da se pridobiju klijenti, ljudi daju statemente po nekoliko godina stare i zajedno sa tim ljudima trguješ najmanje mjesec dana taj njihov isti live račun gdje je statement pa se onda odlučiš, šta i kako.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 22.01.2012, 19:14:35 »
Verujem da je SuperFX napisao ono o minusima jer je elitte44 u poslednje vreme poceo previse da daje 100% sigurne signale, time hocu da kazem da je on poceo previse da veruje indikatorima i da cesto odstupa od nekih zlatnih pravila u ovom poslu, npr napisao je da ce mozda biti SP na zulu i da kada vidimo onog najprofitabilnijeg da znamo da je to on(nadam se da sam dobro zapamtio), a to lose zvuci, necu nikog da vredjam, ovo niko ne treba da shvata licno, ovo je posao, ko shvata licno taj i nije profitabilan :) ako me shvatate. Najbolje je da elitte44 okaci svoj statment i da po njemu zakljucimo nacin rada, naravno to nek uradi po svojoj volji, da ne bude da ga napadam jer ni ja nisam okacio svoj statment.

Slazem se sa predlogom da treba da se otvori komercijalni deo foruma i tamo da se prebace svi koji nesto naplacuju.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #69 poslato: 22.01.2012, 19:16:53 »
...Pa ljudi moji znate li vi šta se sve radi da se pridobiju klijenti, ljudi daju statemente po nekoliko godina stare i zajedno sa tim ljudima trguješ najmanje mjesec dana taj njihov isti live račun gdje je statement pa se onda odlučiš, šta i kako.

Upravo što sam i ja napisao:

...Po koji statement bi s vremena na vreme dobro došao ;)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 22.01.2012, 20:22:39 »
...Pa ljudi moji znate li vi šta se sve radi da se pridobiju klijenti, ljudi daju statemente po nekoliko godina stare i zajedno sa tim ljudima trguješ najmanje mjesec dana taj njihov isti live račun gdje je statement pa se onda odlučiš, šta i kako.

Upravo što sam i ja napisao:

...Po koji statement bi s vremena na vreme dobro došao ;)

Znači slažemo se sve. Još to za komercijalni dio foruma i gotovo, mislim da bi vi sami imali više posla i privukli veći dio novih članova na forumu, dozvolite temu svakome ali samo naglasite da je to komercijalno i bože moj ko hoće neka uskače. Ovo ovako je malo rizčno nekoga preporučivati kao kako je dobar, osim kada nemaš lični interes, znam iz ličnog iskustva, pošto sam jednom samo rekao da postoje neki signali koji se kod nas reklamiraju, znači samo rekao nisam preporučio i čovjek to bukvalno shvati malo počne zarađivati i poslije izgubi cijeli račun, da bi nazvao mene i rekao: ''hej drug, j**i ga neide ono ja izgubio sve slusajuci njih pa ako bi ti mogao da podjelimo trošak po pola tj da mi nadoknadiš pola što sam izgubio?'' Ja sam ga onda naravno otkačio i rekao mu da me više nikada ne zove. Eto to je jedno iskustvo mnogo loše iako sam mu samo rekao da tako nešto postoji znači ništa nisam sugerisao niti preporučio. Zato bože moj otvorite komercijalni dio foruma, ljudi vam plate reklamiranje i mi ostali gledamo jeli dobro ili nije.

Verujem da je SuperFX napisao ono o minusima jer je elitte44 u poslednje vreme poceo previse da daje 100% sigurne signale, time hocu da kazem da je on poceo previse da veruje indikatorima i da cesto odstupa od nekih zlatnih pravila u ovom poslu, npr napisao je da ce mozda biti SP na zulu i da kada vidimo onog najprofitabilnijeg da znamo da je to on(nadam se da sam dobro zapamtio), a to lose zvuci, necu nikog da vredjam, ovo niko ne treba da shvata licno, ovo je posao, ko shvata licno taj i nije profitabilan :) ako me shvatate. Najbolje je da elitte44 okaci svoj statment i da po njemu zakljucimo nacin rada, naravno to nek uradi po svojoj volji, da ne bude da ga napadam jer ni ja nisam okacio svoj statment.

Slazem se sa predlogom da treba da se otvori komercijalni deo foruma i tamo da se prebace svi koji nesto naplacuju.

To ne da nemogu da vjerujem nego mi je toliko smiješno da me stomak zabolio od smijeha, ne vjerujem da je tačno ''da kada vidimo onog najprofitabilnijeg da znamo da je to on''. Pa onda još da postavi samo statement i ide u komercijalni dio i ja cu odmah investirati 5000€ da mi managira ili da daje signale.
« Poslednja izmena: 22.01.2012, 22:57:46 FXModerator »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 23.01.2012, 18:11:14 »
Sa strategijom elite4487vg/165,plus konbinacija 3 stoch oscilatora,na grafu oblak,vreme ulaska 07 00h ,13 00 h i 01 00h od cene otvaranja -+40 bay sel poz,ne u svakoj samo u oderedjenim sesijama,sl od 35 do 50 pip tp od 40 do 105,moglo bi i 150.Ulasci rucno,pocecu na zulu tradeu davati signale ne vise od 6 poz dnevno po 0,01 lota.Ne tumacite ovo sada kao reklamu,ako neko posle tri ili 6 meseci vidi nekog tamo rucno radi ,e znace te ko je.Vreme bi bilo da se neko sa rucnim trgovanjem pojavi medju skromnih npr 20.
Evo staje napisala moja skromnost to je moj cilj, neka se ostvari i za godinu bicu licno zadovoljan.Rezultati ce se videti tamo,tamo necu dolaziti u neprijatne situacije zbog komentara,Kako bi se reklo ili jesam ili nisam.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 23.01.2012, 18:27:17 »
Sa strategijom elite4487vg/165,plus konbinacija 3 stoch oscilatora,na grafu oblak,vreme ulaska 07 00h ,13 00 h i 01 00h od cene otvaranja -+40 bay sel poz,ne u svakoj samo u oderedjenim sesijama,sl od 35 do 50 pip tp od 40 do 105,moglo bi i 150.Ulasci rucno,pocecu na zulu tradeu davati signale ne vise od 6 poz dnevno po 0,01 lota.Ne tumacite ovo sada kao reklamu,ako neko posle tri ili 6 meseci vidi nekog tamo rucno radi ,e znace te ko je.Vreme bi bilo da se neko sa rucnim trgovanjem pojavi medju skromnih npr 20.
Evo staje napisala moja skromnost to je moj cilj, neka se ostvari i za godinu bicu licno zadovoljan.Rezultati ce se videti tamo,tamo necu dolaziti u neprijatne situacije zbog komentara,Kako bi se reklo ili jesam ili nisam.

Zbog takvih jesam , nisam ovaj forum će ostati bez ljudi koji se barem trude nekome pomoći!!!

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 23.01.2012, 20:21:03 »
ljudi svako ima svoj interes i to je ok ali nema potrebe da sabotirate jedni druge!
Momentum counts.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 02.02.2012, 15:30:59 »
eurusd ukoliko ne bude imao vise od 165 pip na dole moze gore do 1.3187 - -1.3287
Sa 1.3232 sisao dole 165 pip i dao sel ,uspeo je da se vrati gor +165, poz BAY sve dok ne ode 165 pip dole moze gore  do 1.3530 -1.3730