Autor Tema: Zulu Trade  (Pročitano 24336 puta)

Van mreže nd

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: Zulu Trade
« Odgovor #60 poslato: 19.12.2011, 17:40:23 »
2-3 providera najviše koristite jer mnogi nakon nekog vremena imaju BOMBE od ličnog računa.
Obavezno koristite svoj fiksni SL, mnogi ga nemaju i to vodi u veliki pad kad tad.
« Poslednja izmena: 19.12.2011, 21:17:00 FXModerator »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Zulu Trade
« Odgovor #61 poslato: 20.12.2011, 00:15:00 »
sve te opcije mogu da naprave jos dodatnu komplikaciju.. ukoliko se neko odluci za nekog SP-a, potrebno je da ga prihvati u potpunosti, max broj naloga..  Jedino sta je moguce da se uradi, bez negativnog uticaja je ovo sto je Elite uradio.. prilagoditi lot prema svom kapitalu i eventualno izvrsiti selekcija parova.. ali pod uslovim da u strategiji nisu povezani..
Citajuci komentare, izgleda da i sam Zulu trade ima problema sa izvrsavanjem naloga, ne postavljanjem SL i drugo.. tako da ne treba jos komplikovati sa ovim dodatnim opcijama...
Evo nekih komentara u vezi rada sa Zulu: http://www.myfxbook.com/reviews/signal-providers/zulutrade/44322,1#?pt=2&p=1&o=44322
Evo pravila za PS http://www.zulutrade.com/SignalProviderGuide.aspx,moze svako davati al,ne moze bas svasta raditi,ima i zamrzavanje racuna PS,ako odstupa od date srt u opisu,Ima koji ne stavljaju SL vec ga naknadno ubace, a u opisu pise koliki je tako da i sam znam dokle moze,mogu ugasiti poz kad ja hocu ako dodje do zagusenja mislim kada prodje sl ili tp,ne treba birati PS bez sl ,a ako je u opisu 100 pip mogu ga i sam upisati ili smanjiti,neki pisu kako su trgovali oni ili im je neko rekao da nije nesto u redu ,ja tu ne vidim nista lose,neki su poceli da slave tako da ima manje signala.Ako postavim sl i izadjem pre,na platformi se ugasi poz,ali na web stranici zulua u kabinetu ne,ato ja kliknem i potvrdim gaasenje,kada dobijem potvrdu pisanu da je zahtev poslat,moram izaci sa stranice i posle 3 4ili 5 minuta udjem u kabinet zulu i  je ugasena.Merodavan je racun na platformi.