Ja ih vise ne testiram ,otvorio sam racun kod brokera koji podrzava Zulu,brze je kada sa brokera ide povezivanje,sa erste viza poklon kartice pare legle odma na racun,posle nesto manje od 2 sata stigne e-mail od zulu trade,dobije se isti br racuna kao kod brokera samo druga lozinka,sa time se na njihovoj stranici ulogujete,kada vam se otvori stranica odete malo nize pise da se povezete sa brokerom u jednom pravougaoniku pisace vam vec vas br racuna kod brokera ,desno u pravougaonika upisete lozinku sa platforme tog vaseg brokera ,kliknete dole izvrsenje ili povezivanje,tada ste povezani i tek tada mozete birati koje PS hocete Kod svog brokera ako imate opciju lota 0.01 na platformi to je to 0,10 $ pips ili 10 centi,otvorio sam racun minimalno 500$ stavio 800$,medju prvih 10 odabrao sam 4 PS.Sve 4 kada saberem min ulaganje za njih je oko 530$ ima i za moju rucnu trgovinu.U svakom trenutku ako profit dodje do 50 70 100 vi i sa platforme ili sa zulu trade stranice ili kabineta mozete ugasiti otvorenu poziciju PS.Ako se sa yulu trade bira broker i onda vas on povezuje pise da traje 3-4 dana ovako brze dva sata,cim je depozit legao mogao sam odma na platformi trgovati.Posle povezivanja kada kliknem na PS otvori se polje gde pise 0.01 lot i koristi 3 poz max otvara potvrdim da hocu i to je to,Jednostavno je.