Autor Tema: M@rket Sc@lper Pr0 3.95  (Pročitano 9266 puta)

Van mreže neshaz

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Odg: M@rket Sc@lper Pr0 3.95
« Odgovor #15 poslato: 06.12.2011, 20:49:03 »
Jeste, imao je ogranicenje.  Sada je ispravljeno (updatovan prvi post), radice sledece 2 godine :)
Sequere pecuniam

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 06.12.2011, 21:12:27 »
Od ponedeljka nemam vise strelice bay i sel,meni se cini da je bio ogranicen vremenski za davanjem signala,kod mene nije vise u funkciji ,a bio je ispravan,

U pravu si bio mu istekao rok trajanja :) evo  novi, malo sam čačkao po datumima i uspio da napravim. Reci mi koja podešavanja ti koristiš i koji Time Frame?

Hvala za informaciju o bugu u Mozilli, sada sam uptrebio Chrom, lepo skinuo MarketScaler_PRO.mq4, stavio ga u dir
D:\Program Files\MetaTrader Admiral Markets AS\experts\indicators
Otvorio M1 novi grafik EUR/USD, postavio ga na chart - i opet nista - strelica nema i dalje (vidi sliku)

Nesto sam ocigledno propustio - ali neznam sta.
Ima li neko ideju?

Evo skini ovaj sada radi.

Van mreže bosanova

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 07.12.2011, 12:45:19 »
Citat
Od ponedeljka nemam vise strelice bay i sel,meni se cini da je bio ogranicen vremenski za davanjem signala,kod mene nije vise u funkciji ,a bio je ispravan,
Pretpostavljam da mislis da je to neka demo verzija ogranicena na neki nacin - mozda da tacno odredjenog datuma, koji je sada prosao.
Nije bas logicno tako stititi program - vise je logicnije da broji broj upotreba.
Al nastranu to, na sajtu koji koji je prporucen na ovom forumu 5000 indikatora http://www.richpips.com/indicators/ ima slican indikator asctrend.

Sad ga probam, mislim da nije los.
« Poslednja izmena: 07.12.2011, 12:52:22 bosanova »

Van mreže bosanova

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 07.12.2011, 14:55:09 »
Skinuo sam i ovu modifikovanu verziju MarketScalper Pro i radi.
Ali malo mi ne deluje pouzdano.
Npr. Zelena strelica pokazuje Gore - znaci kupi, a grafik ode  gore 31 pip , pa dole 76 pipa (35 pipa ispod nivoa gde zalena strelica kaze kupi - znaci trebao bi SL min 35 pipa), pa onda 55 gore, pa opet dole ispod granice strelice, i tek onda 76 pia gore 2 dana kasnije.
Uopste mi nije pouzdan pokazatelj, strelice su postavljene jako retko - izmedju ima znatnog ispadanja ispod nivoa na koji strelica inicijano pokazuje .
Probao sam sva tri moda Agresiv, Balance i onaj treci, menjao sensitiviti - ne vidim efekat - ne svidja mi se.

« Poslednja izmena: 07.12.2011, 16:45:54 bosanova »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 07.12.2011, 19:02:07 »

U pravu si bio mu istekao rok trajanja :) evo  novi, malo sam čačkao po datumima i uspio da napravim. Reci mi koja podešavanja ti koristiš i koji Time Frame?

Hvala za informaciju o bugu u Mozilli, sada sam uptrebio Chrom, lepo skinuo MarketScaler_PRO.mq4, stavio ga u dir
D:\Program Files\MetaTrader Admiral Markets AS\experts\indicators
Otvorio M1 novi grafik EUR/USD, postavio ga na chart - i opet nista - strelica nema i dalje (vidi sliku)

Nesto sam ocigledno propustio - ali neznam sta.
Ima li neko ideju?

Evo skini ovaj sada radi.
True,15,25 ko hoce nek postavi u inputima,H1 graf,moxe i M15,mnogo je bolji po meni sa ovim inputima.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 07.12.2011, 19:25:22 »
Konkretnije,u inputima manual  true,range 15,sensitivity 25,ovako upisite ostalo ostaje sve isto.

Van mreže bosanova

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 07.12.2011, 19:44:06 »
Konkretnije,u inputima manual  true,range 15,sensitivity 25,ovako upisite ostalo ostaje sve isto.
Super Elite44, stvarno mnogo bolje radi.
Ali ima jedan bag.
Ako se grafikon uveca - strelice znaju da ispadnu van grafikona, pa se stice utisak da ih nema.
Vidi sliku (one male strelice crvena i plava su od indikatora Asctrend).

P.S.
I opet - ona zadnja velika crvena strelica-na kraju grafikona , ne zvuci bas logicno, posle nje imamo skok od 30 pipa. A to lici na laznu informaciju (vidi sliku - ljubicasti kruzic). A i ono u ljubicastoj elipsi takodje mi ne deluje logicno - crvena strelica , a sledi non stop rast cene posle nje (vidi sliku - ljubicaste elipse - prva sleva ima skok od cak 55 pipa nakon crvene strelice - kao i da tu fali zelena strelica mada ima mesta, ne bi trebalo da je ispala sa grafika).
« Poslednja izmena: 07.12.2011, 20:25:14 bosanova »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 07.12.2011, 23:09:32 »
E na to nisam obracao paznju,sada vidim,na uvecanom grafu sam posmatrao,od datih Bay i sel signala SL 80 pip,a sada vidim da hvale strelice.