Autor Tema: Referendum u Grčkoj  (Pročitano 14856 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Referendum u Grčkoj
« poslato: 03.11.2011, 00:44:43 »
Najsvežija vest je da će se referendum u Grčkoj održati 4. ili 5. decembra, a pitanje za naše južne prijatelje će da bude da li žele da ostanu deo evrozone...

Šta vi mislite, kako će oni da odgovore?

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Referendum u Grčkoj
« Odgovor #1 poslato: 03.11.2011, 08:05:31 »
U Grckoj komunisti  zare i pale , po meni eu nije nista kriva,ako meni neko daje kredite ,ako ja te pare dobro ne investiram ne otvaram radna mesta pri tome korupcije kolko hocete,sta ocekivati nego bankro,odma se tu javljaju komunisti i huligani patriote da spasu naciju da dodju do vlasti,ako nece EU imaju 101 nesvrstanu zemlju  to su i nase opcije i celog okruzenja.EU im je odobrila 100 miliardi novog kredita i 50% otpisa proslog duga,zar to nije dovolan razlog za nastavak ,ali i menjanje nekih stvari unutar drzave.Papandreua se secam jos od davnih dana,bliski su mu na ulicu crveni,raspisivanjem izbora samo me uverio da je komunista uvek komunista.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 03.11.2011, 08:28:39 »
Navescu primer US-Stil celicane u Smedereu sledi po svoj prilici otpustanje radnika,posledica je znacajno smanjena cena celika koju su izazvali  kina i indija.Po nasem ministru ino poslova to su nase prijateljske zemlje,to sto ce narod ostati bez posla nema veze ,njemu 100kg ako treba isporuci ce odma to su mu prijatelji.Ovim hocu reci da kod nas u opste nema kordinacije spoljne politike ,ekonomske i monetarne,vec ispada da su nam svi braca ,a narod ispasta i nestaje s****e da izvinete.
« Poslednja izmena: 13.11.2011, 07:25:43 FXModerator »

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 03.11.2011, 10:03:14 »
Ako odluka bude negativna UZIMAM HELENSKO DRŽAVLjANSTVO !  ;)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 03.11.2011, 14:39:21 »
Skoro sam na ovom forumu procitao,da su kamate EU grckoj a i cena nafte doprinele bankrotu,to po meni nema blage veze sa istinom,jer da je to tako mi u srbiji imamo naj vecu cenu goriva u EU zoni, a pukli ka Grcka vec odavno ne mrdamo,hocu reci da je to razlog mi bi bili naj bogatija ako ne makar medju naj stabilnijim drzavama EU zone.Uvek se krivi neko drugi,to je isto ko ja ukradem pare od moderatora ,a  optuzujem superfx kako mi sou  pravi sa uslovljavanjima kamatama i cenama,moderator srbin nece na mene srbina ja sam patriota,dao sam mu superfx ili EU da ih napada,a mene bas briga nek rade sta hoce.Pa kada jednog dana taj superfx pukne od besa on lepo udri po meni,e tako je i SRBIJA PROSLA NE TAKO DAVNO,al su poceli balvani  i barikade ponovo,para opet nema narod ce opet ispastati

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #5 poslato: 03.11.2011, 16:21:23 »
Izgleda da je "Merkozi" malo strožije pogledao Papandreua jer je ovaj otkazao referendum. Navodno se opozicija slaže sa planom za izbavljenje Grčke iz krize pa nema razloga za referendum.
Nema tu filozofije, igra Puppet Masters je uvek bila glavna zanimacija moćnih...

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #6 poslato: 04.11.2011, 08:36:16 »
Danas u toku dana će da bude glasanje o poverenju vladi u grčkom parlamentu. Kako je napravljen deal da i opozicija prihvati uslove ponuđene od strane Merkozy & Co., time je referendum otkazan. E sad ide druga strana priče: Papandreu će da odstupi sa dužnosti, što u suštini planira već mesecima, raspisaće parlamentarne izbore i to je upravo i razlog zašto je opozicija prihvatila deal, da bi oni posle izbora došli na vlast. Ali, budući glasači mogu vrlo lako da shvate ovaj njihov potez negativno i da glasaju za neku radikalniju stranku i opciju...
Sve u svemu, ne piše im se dobro...

Van mreže forexs

• Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 04.11.2011, 22:30:17 »
Citat....Sve u svemu ne pise im se dobro (fx moderator)
A ni nama.. Jer bez obzira ko bude vladao ili ne Grcka ce jos dugo biti kamen spoticanja evra i uticace na kurs evra jos dugo, sto zbog realnosti sto zbog spekulanata. I sve to nikako nece pomoci stabilnosti a samim tim ni laksem trgovanju.

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 05.11.2011, 16:45:20 »
Citat....Sve u svemu ne pise im se dobro (fx moderator)
A ni nama.. Jer bez obzira ko bude vladao ili ne Grcka ce jos dugo biti kamen spoticanja evra i uticace na kurs evra jos dugo, sto zbog realnosti sto zbog spekulanata. I sve to nikako nece pomoci stabilnosti a samim tim ni laksem trgovanju.

..mislim  da  ce nam  dobro  doci,  jer  ce  biti   vise  volatilnosti  i  ''cistijih ''  pokreta  ;)  Nego, vidjecemo ..;)