Autor Tema: Situacija-e...  (Pročitano 3073 puta)

Van mreže pedja81

• Pogledaj profil
Situacija-e...
« poslato: 31.10.2011, 12:16:09 »
Nisam nasao na forumu nesto slicno, ali ako postoji moderatori ce vec obrisati temu. Dosta sam citao ovih dana i recimo da sada vec pravim neku taktiku koja se meni kao cini uspesnom. Za pocetak koristim vkfrika indikator, a svaku otvorenu poziciju stitim Martingalom. Kakva su iskustva, mislim kako reagovati u situaciji kada promasimo trend i pozicije pocnu da nam se redjaju, pa tamo negde na sedmoj-osmoj, a i dalje cekamo promenu trenda se recimo restartuje racunar, ili izgubimo konekciju? Ja imam VIP-ov mobilni net (trenutno nemam alternativu), kakva su iskustva sa njim i mislim uopste sa konekcijama koje nisu stabilne?

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Situacija-e...
« Odgovor #1 poslato: 31.10.2011, 12:27:39 »
Sto se tice gubljenja konekcije , uvek koristi SL i TP , da ne bi mnogo imao problema. A druga stvar je da mozes da koristis VPS servere .

Inace gubljenje konekcije se desava kako do tvog operatera , ili kompjutera, tako i kod brokera.

Van mreže pedja81

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 31.10.2011, 12:46:04 »
Sto se tice gubljenja konekcije , uvek koristi SL i TP , da ne bi mnogo imao problema. A druga stvar je da mozes da koristis VPS servere .

Inace gubljenje konekcije se desava kako do tvog operatera , ili kompjutera, tako i kod brokera.
Jel moze pojasnjenje malo oko VPS-a? :)

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 31.10.2011, 13:06:07 »
Jel moze pojasnjenje malo oko VPS-a? :)

Oko VPS-a je dosta ispričano na samom forumu, a trenutno pravimo i jedan video klip kako on u praksi funkcioniše.

Van mreže pedja81

• Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 31.10.2011, 18:42:26 »
Danas mi se naljutio broker jedne nase kuce, posto sam mu ostavio broj koji vise ne koristim, a on me je kontaktirao!  ;D
Jel moze neko da mi kaze sta je ono sto ne vidim u Martingale_NP_v3? Recimo na M15 za nekih 2-2.5h imam profit oko 25$, a lose je sto ja ne vidim situaciju koja bi me ubacila u veliki minus, ako bih stavio neki SL na 10$ recimo. Jeste da onda sve ide iz pocetka, ali je valjda to i poenta, mislim imati neki plus kada se saberu plus i minus? :)

Van mreže pedja81

• Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 31.10.2011, 23:49:20 »
Nisam izdrzao i otvorio sam cent racun na fx4u!  ;D
Ovako nekako imam vise motivacije... i ako tek trebam da ucim. Jel moze neko samo da mi kaze kako se podesava S/L tj koliko pipseva od pozicije da bi bio prihvatljiv nalogu?

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 01.11.2011, 00:03:35 »
Nisam izdrzao i otvorio sam cent racun na fx4u!  ;D
Ovako nekako imam vise motivacije... i ako tek trebam da ucim. Jel moze neko samo da mi kaze kako se podesava S/L tj koliko pipseva od pozicije da bi bio prihvatljiv nalogu?

Naravno, tu smo. Biće od tebe trejder.
Ni meni vrag nije dao mira pa sam posle 20 dana otvorio real acc. Nisam zažalio ...  :D
Tvoje pitanje je prosto/složeno !
Ako pojasniš koja ti je strategija prirasla srcu možda ti i pomognemo sa SL-om.  ;)

Van mreže pedja81

• Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 01.11.2011, 00:25:14 »
Ma nista spec. Martingale, pa polako!  ;) Ne znam da podesim S/L za slucaj da skroz promasim trend...ili ako se desi neki nagli skok. Inace koristim Martingale_NP_v3. Dobra stvarcica....doduse videcu vec, plan mi je da prezivim za sada! :)
Taktika: Mali lot, hladna glava! ;)
« Poslednja izmena: 01.11.2011, 00:53:43 pedja81 »