Autor Tema: EA blokader  (Pročitano 2319 puta)

Van mreže nviduljevic

• Pogledaj profil
EA blokader
« poslato: 30.10.2011, 23:17:22 »
Mene interesuje da li postoji neki EA koji bi sluzio kao blokader ordera za slucaj nekog naseg previda. NPR. baziran na RSI (ili nekom drugom indikatoru), tako da ako je RSI 14 iznad 70 na H1, a mi posmatramo M5, da nam ne dozvoli ulaz u sell poziciju, ili ako je ispod 30, da nam ne dozvoli ulaz u bay poziciju?

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: EA blokader
« Odgovor #1 poslato: 31.10.2011, 08:49:44 »
Mene interesuje da li postoji neki EA koji bi sluzio kao blokader ordera za slucaj nekog naseg previda. NPR. baziran na RSI (ili nekom drugom indikatoru), tako da ako je RSI 14 iznad 70 na H1, a mi posmatramo M5, da nam ne dozvoli ulaz u sell poziciju, ili ako je ispod 30, da nam ne dozvoli ulaz u bay poziciju?

Trziste se zasniva na oscilacijama i nikad ne ide samo u jednom pravcu, tako da je moguce da ce ti RSI lepo reci da ce na H1 trend da ide ka dole, a na M5 da ce da ide ka gore i na kraju da na oba TF-a bude tacno, nadam se da shvatas sta mislim :)

Skoro sve se moze programirati, samo pitanje je da li je nesto vredno toga :)

Van mreže nviduljevic

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 01.11.2011, 10:04:12 »
Naravno da te razumem i to je sasvim u redu, ali je pozicija za ulaz, u tom slucaju, vise nego rizicna. Zato je zelim izbeci nekim blokaderom.

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 01.11.2011, 10:28:40 »
hm jedino da se napravi tako nesto.....ali mislim da je to nepotrebno, jer se ipak sve svodi na trejdera.