Prica je jedno i gledanje u proslost, vidis da sam uradio ovde buy islo bi gore i uzeo bi 50 pipova, vidis ovde da sam isao sell uzeo bi 70 pipova... itd... A niko ne gleda koliko bi uzeo minusa, a njega uvek bude vise nego plusa...
Znaci sve strategije trebaju da se prate statementima a ne pricama, jer sa sve i jednim indikatorom se zaradjuje kad se gleda history, a kad krene pravo trejdanje nailazi se na mali milion poteskoca i propusta jer se trziste menja, pa se ti propusti zele nadoknaditi sa novim indikatorima, pa opet u krug bez kraja... Nikad naci dobar indikator ili strategiju koja je profitabilna...
Stalno iz pocetka, to je moje iskustvo na forexu vec 5 godina... I ios nikad nisam sreo ili upoznao nekog ko stvarno profitira na forexu konstantno vec nekoliko godina, sve to radi mesec, dva ili 3-4 i onda puca racun...
Kad bi covek mogao da pravi konstantno 50% mesecno onda bi od 1$ za 6 godina napravio tacno 4,7 biliona dolara! To je samo jedna VELIKA bajka...
Treba naci neku strategiju s kojom mozes brzo udvostruciti svoj ulog, onda svoj ulog povuci nazad u "sigurno" a sa napravljen profitom ici u daljne pohode i povremeno povlaciti profit ako ga uopste bude... Samo se tako moze opstati na forexu... Nekakav konstantan mesecni profit na duzi period je samo zabluda....
Ako neko moze da dokaze drugacije, (sa statementom od godinu dana) ja mu za 1 mesec skupim 1 milion evra investicija da trejda, 30% od napravljenog profita ide trejderu..Znaci ako moze mesecno radi konstantno 20% (to je 200 000 evra) njemu ide 30% od toga a to je 60 000 evra mesecno, pa ako se pokaze dobro brzo cemo stici i do 2 miliona evra, a onda ce mesecno zarađivati 120 hiljada evra!!!
Ja sam tu da vidim statemente?
Najmanje godinu dana u profitu, a minimalno mesecno 10%??? Ima li ko tako nesto?