Autor Tema: mileFX strategija  (Pročitano 47593 puta)

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: mileFX strategija
« Odgovor #60 poslato: 08.11.2011, 01:12:25 »
Pogledajte razliku u indikatorima na ove dve slike, prvi je admiralov takmicarski racun, a drugi je live admiralov.

Kako je moguce da na istoj platformi isti indikatori sa istim podesavanjem i u istom vremenu na dva razlicita racuna drugacije rezultate prikazuju???

Problem je u serveru, od brokera ka MetaTrader 4 Trading Terminal-u. I kod drugih brokera se dešavala slična situacija u poslednje vreme.

Van mreže sladjo

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 08.11.2011, 15:27:10 »
Pozdrav svima.
Nov sam u svemu ovome,pa bih molio za pomoc kako ubaciti nove indikatore u platformu.
Unapred hvala.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #62 poslato: 08.11.2011, 20:27:36 »
Pozdrav svima.
Nov sam u svemu ovome,pa bih molio za pomoc kako ubaciti nove indikatore u platformu.
Unapred hvala.

Pozdrav sladjo i dobrodošao. Kao i na svakom boljem forumu, postoji dugme Pretraga i onda potraži instaliranje indikatora. Sve je potanko objašnjeno.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 09.11.2011, 21:33:26 »
mile... taj fish je REPAINT indy... u prilogu verzija koja je fiksirana... tj  norepaint
pozzzzzz

Testiracu ga, pa koji se bolje pokaze ;)
Svece na grafu uvecal na jedan stepen nize od naj vecih,jasnije se vide indikatoro mislim na kretanja i presecanja,lakse je manje ima lomova.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 10.11.2011, 00:30:44 »
mile... taj fish je REPAINT indy... u prilogu verzija koja je fiksirana... tj  norepaint
pozzzzzz

Testiracu ga, pa koji se bolje pokaze ;)
Svece na grafu uvecal na jedan stepen nize od naj vecih,jasnije se vide indikatoro mislim na kretanja i presecanja,lakse je manje ima lomova.

Uvecam kada vidim da ce uskoro doci do preseka, inace mi stoji na default, gadno mi izgleda kada je uvelicano.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 23.11.2011, 22:29:06 »
Evo ga malo poboljsanje za strategiju.

Ubacite ovaj template kod vas, ako neko nema ovaj pivot indikator nek i njega ubaci.

Sada se moze trgovati na M15, bitno je da cena probije oblak, tj kada sveca probije oblak i tu se zatvor, ulazi se prilikom otvaranja nove svece, uslov je da je se vkafrika vec presekla i parabolic SAR je ispod svece za BUY ili iznad svece za SELL. Sto se zatvaranja tice opet isto, pratite formiranje sveca, obratite paznju na pivot linije...

Ova zuta MA linija vam govor gde je trend, iznad nje je UP i tu bi trebali samo BUY da otvarate, ispod nje je DOWN i tu bi trebali samo SELL da otvarate, videcete i sami.
Moze se koristiti i MACD DiNapoli, slican indikator kao vkafrika.

Pozdrav svima :)

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 23.11.2011, 22:44:42 »
Evo je i slika

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 25.11.2011, 18:19:16 »
Ako je neko isprobao ovo poboljsanu strategiju nek napise kako mu se cini, kod mene daje lepe rezultate.

Umesto Heiken ashi stavite ovaj dole indikator.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 25.11.2011, 19:45:12 »
Ako je neko isprobao ovo poboljsanu strategiju nek napise kako mu se cini, kod mene daje lepe rezultate.

Postavi Isimoku Kinko Hyo indikator iznad oblaka bay ispod SEl.Pogledaj na M15 ,M30 i H1 na eur-usd sta reci??

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 25.11.2011, 20:04:19 »

Postavi Isimoku Kinko Hyo indikator iznad oblaka bay ispod SEl.Pogledaj na M15 ,M30 i H1 na eur-usd sta reci??
Ne koristis stochsastic oscilator 15,5,5 po meni je naj ubedljiviji ,postavi ga,desava se da MACD ili vkafrika su izmedju 20 i 80 ali zato 15,5,5 ako je oko 80 i iznad onda nastavak SEL,a ako je ispod i oko20 BAY,hocu  reci da u tim trenucima MACD i vkafrika se ne zna gde ce ,ali zato 15,5,5 pokazuje,postavi i pogledaj H1 graf

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 25.11.2011, 22:18:34 »

Ne koristis stochsastic oscilator 15,5,5 po meni je naj ubedljiviji ,postavi ga,desava se da MACD ili vkafrika su izmedju 20 i 80 ali zato 15,5,5 ako je oko 80 i iznad onda nastavak SEL,a ako je ispod i oko20 BAY,hocu  reci da u tim trenucima MACD i vkafrika se ne zna gde ce ,ali zato 15,5,5 pokazuje,postavi i pogledaj H1 graf
Kod mene su MACD di napoli ,15,5,5,CCI 14,Isimoku kinko, fibo pivot i sinergi.Na grfu iznad pivota i ispod treba obratiti paznju, takodje ispod i iznad oblaka menjanje pravca,dole su ostala tri tako da su svi povezani i pregledno je.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 25.11.2011, 23:35:24 »
Ne ide mi najbolje sa stochasticom, lakse mi je bez njega.

A sto se oblaka tice(Ichimoku Kinko Hyo), cekam da se sveca zatvori u proboju oblaka, a da je vkafrika-macd dinapoli presecen/a i gledam da trgujem od MA linije a ne ka njoj.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 28.11.2011, 17:42:18 »
Fini rezultati danas sa ovom strategijom na M15, da sam na vreme ustao bilo bi jos bolje za 70-80 pipsa, ali dobro :)

Pogledajte samo grafik za danas. Inace trgujem sada na M15, ali koristim jos jedan grafik na H1, na njemu crtam linije i linijice i pratim trend :)

Pozdrav svima

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 29.11.2011, 10:42:11 »
Jako teska situacija jutros, cena se lomi na sve strane, svece kao nabacane, ali uspeo sam neki profit da izvucem mada sam mislio da ce biti mnogo bolja situacija ali aj' nije ni ovako lose :).

Van mreže pipson

• Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 29.11.2011, 13:54:14 »
Ja bih samo voleo videti statement od svih tih pluseva, ako je to moguce?

Promatrati trziste kad oluja prođe je jedno i uvek cete naci sebi dobar momenat za ulazak u trgovinu... Ali gledanje unapred je malo teze i to se samo moze dokazati statementom...