Autor Tema: Welcome no deposit bonus TradeFort  (Pročitano 4142 puta)

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
Welcome no deposit bonus TradeFort
« poslato: 09.10.2011, 21:22:57 »
TradeFort daje Welcome no deposit bonus, od 5$ ili 500 centi, http://www.tradefort.com/clients/bonus/welcome_bonus  ... probao platformu, radi odlicno, imaju Fort sa fixnim spredom i Flex sa varijabilnim spredom.. nije mnogo ali je dobra prilika za testiranje raznih strategija.. srecno..

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
Odg: Welcome no deposit bonus TradeFort
« Odgovor #1 poslato: 19.11.2011, 10:03:29 »
TradeFort organizuje novu promotivnu akciju pod nazivom  "Second Chance". Ova akcija vazi za sve ucesnike koji su uzeli Welcome no deposit bonus 5$ ili 500 centi.. ali nisu imali srece,  tako da sada mogu ponovo da probaju sa novih 500 centi bonusa..
Da bi  ucestvovali u akciji "Second Chance" potrebno je da ostavite iskren komentar o ovom brokeru, na nekom forumu, web sajtu i link posaljete support-u.
Sto se tice iskrenog komentara, to nije problem, jer sam za sada zadovoljan radom sa njima, 4 decimale, fixni spred 2 pipa na eur..  Ukoliko bude nekih problema ili promene u kvalitetu rada, odmah cu to ovde da napisem, za sada je ok..

Van mreže Agor

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 19.11.2011, 15:17:09 »
Sa svakim spaljenim bonus računom nešto sam novo naučio, stavrno sam baš "PUNO" toga naučio a pošto zaista imam još dosta da učim stvarno bi mi dobro došao i ovaj  "Second Chance" bonus :)
Par meseci sam kod Tradefort i čak sam neku siću i uložio, zadovoljan sam sa njihovim uslovima za trgovinu.
Hvala Davidusp na obaveštenju.

Van mreže nviduljevic

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 20.11.2011, 20:28:06 »
TradeFort je jedan od brokera ciju sam platformu probao i vrlo je stabilna. Takodje je spred od nizih medju brokerima. Trenutno je u toku promocija za cent racun, pa je mozete probati. Moja preporuka.

Van mreže dukfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 20.11.2011, 20:50:42 »
TradeFort je jedan od brokera ciju sam platformu probao i vrlo je stabilna. Takodje je spred od nizih medju brokerima. Trenutno je u toku promocija za cent racun, pa je mozete probati. Moja preporuka.
Nema bolje reklame za brokera nego kad dolazi od samih trejdera, skidam im kapu za ovakav potez, vrhunski su to osmislili  ;D

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 20.11.2011, 23:14:23 »
treci cent racun koji imam - ali najrealniji uslovi - brzo radi mali varijabilni spred ali ne skace puno kao kod drugih brokera
ja sam sprzio ovaj raucn od 500 centi i to na 5 centi ali sad imam 10 i hteo sam da ga povratim na 500
alii ako vrate na 500 onda cu da probam do 1000 centi
ako to uspem - idemo live
Momentum counts.

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 21.11.2011, 00:15:26 »
 al ste ih nahvalili  za 5 dolara :-\

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 21.11.2011, 11:07:34 »
al ste ih nahvalili  za 5 dolara :-\
Da su losi nebi im vredelo ni 50$, ali posto stvarno dobro rade, i svi uslovi koje imaju odgovaraju mojoj strategiji.. zasto da ne posaljem iskren odgovor..
A mozes da probas i ti pa recimo nisi zadovoljan..  pa postavis post sa iskrenim odgovorom u kome kazes da nisi zadovoljan sa tim i tim..  i onda da vidimo da li ce da i tebi daju tih 5$.. eto to bi bilo nesto konstruktivno.. :)
Ovako citav tvoj odgovor se svodi na to, da si hteo da kazes.. da se mi prodajemo za 5$, sto je malo bezveze..
Ovde jednostavno spojeno dobro i korisno..  za neke od nas..  ukoliko imas drugacije iskustvo napisi o tome..
PS za ovaj post ne dobijam nista .. :)
« Poslednja izmena: 21.11.2011, 11:09:34 davidsp »

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 22.11.2011, 11:12:49 »
i ja sam zadovoljan sa njima - dobio sam taj bonus od 5 $
a prethodni sam izgubio ne zato sto oni zavrcu sa spredom ili sa slippage-om nego zato sto sam se ponasaoo kao da je demo - a ne pravi - i rizikovao i po 50% racuna na jednom trejdu i izgubio - sa 490 pao na 250 centi- sto inace radim kad se takmicim na turnirima ma mi preslo u naviku i to je to
ni ja nemam nista od ovoga - ali radio sam preko mnogih brokera- ovi su za moju strategiju medju prva tri
za sad mi se najvise svidja fxcc, pa trade fort pa admiral markets pa ostali...
Momentum counts.