Autor Tema: VPS Hosting Brokeri  (Pročitano 4550 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
VPS Hosting Brokeri
« poslato: 09.10.2011, 09:58:22 »
Na ovoj stranici se nalazi spisak free i placenih vps hosting brokera,mada koliko sam pogledao neke free nisu skroz besplatni vec dok je racun npr izad 500$ se ne placa ,a vec ako je 3 dana ispod 500$ onda vec se placa za taj mesec,ima razlicitih ponuda http://www.100forexbrokers.com/free-vps-hosting-brokers

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: VPS Hosting Brokeri
« Odgovor #1 poslato: 09.10.2011, 12:00:03 »
Liteforex ima svoj VPS server i ima probni rok od 3 tjedna a zatim košta 20$ mjesečno.

Samo da usavršim s nekim da EA otvara naloge sam, uzimam kod njih VPS za 20 $ jer zarada sa EA dnevno bi trebala biti minimalno oko 3 €, no može se dogoditi da jedan dan i nebude zarade ako je tržište mirno no da i 3 do 4 dana tjedno bude po 3 € to je tjedno 9-12€ što je mjesečno oko 36-48€ pa bi i VPS bio isplativ.

Uz povečanje kapitala dolazi i do daljnjeg rasta profita pa bi se razmjerno tome i VPS sve više isplatio radi sigurnosti od nestanka struje, gubitka veze s internetom zbog problema providera itd..

Van mreže Agor

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 13.01.2012, 09:46:47 »
Upravo sam naleteo na informaciju da "Gallant Capital Markets" daje svim svojim "mušterijama" VPS. Minimum uplata je 100 $.

Evo šta kažu:     "Expert Advisor Hosting is the reliable way to trade around the clock. Serious Forex traders may run their EA’s 24/6 during trading hours, without relying on their own computers or Internet connection. Our VPS servers are strategically located with our trade servers to provide the absolute lowest latency possible. This is why Gallant offers its service without any fees or conditions to every trading account"

Da li neko ima iskustva sa njima?

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 13.01.2012, 10:43:25 »
ljudi ovi nasi www.vpssrbija.com su 10 e mesecno sto je povoljno i extra kvalitet po volji
vec radim preko njih mesec dana i zadovoljan
Momentum counts.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 13.01.2012, 12:05:35 »
Evo i ja da potvrdim da su ljudi iz VPSSrbija vrlo odgovorni i uslužni. Više od 6 meseci koristim njihove usluge, sve radi kako treba i periodično imaju lepa iznenađenja za postojeće korisnike u vidu popusta i tehničkih unapređenja.

Problemi koje vidim u ponudi tog "Gallant šta već" brokera su:
- Ko su oni uopšte? Na prvoj stranici google pretrage izlaze neke loše ocene o njima
- Ako i daju VPS pitanje je šta se dobija i kakva je podrška.
- Ti na toj mašini moraš ostaviti neke poverljive podatke tipa user/pass za neke stvari, pitanje je diskrecije i privatnosti.
- Takođe, pitanje je da li bi mogao da instaliraš platformu nekog drugog brokera ako ti zatreba ili si ograničen samo na njih..

"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže crofx1

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 14.01.2012, 13:15:38 »
Pripazite jer najveća glupost je postaviti robota kod brokera na njegov VPS. Uspješan robot je oružje koje je broker vidi kako radi protiv njega na njegovom VPS-u.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 14.01.2012, 13:24:17 »
Pripazite jer najveća glupost je postaviti robota kod brokera na njegov VPS. Uspješan robot je oružje koje je broker vidi kako radi protiv njega na njegovom VPS-u.

Upravo.. Zato sam ja za neutralni VPS...
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."