Autor Tema: FxLider Analiticar - posao  (Pročitano 13726 puta)

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
FxLider Analiticar - posao
« poslato: 06.10.2011, 22:35:51 »
video sam konkurs za posao analiticara na
lakodoposla.com u Fx lider bokerskoj kuci , prijavio se i doticni gospodin Goldman me ispituje nesto ali nista za analize nego za moje investicije.  I umesto posla analiticara nudi mi bonus da uplatim pare kod njih i da postanem introducing broker - da dovlacim ljude kod njih. Ja mu kazem necu to ocu analiticar on ne odgovara, alije u prethodnoj poruci rekao da ce me zvati sutra.
Jer imao jos neko kontakt sa njima?
Konkurs istice sutra 7.10.2011.
Momentum counts.

Van mreže Naum

• Pogledaj profil
Odg: FxLider Analiticar - posao
« Odgovor #1 poslato: 07.10.2011, 01:37:13 »
Svasta! Seku granu na kojoj sede! Da li je moguce da oni ne kapiraju koliko su napadni?!

Ja sam svoje negativno iskustvo sa njima postavio i cekam neki komentar. Na demo racunu sam kod njih i danas su mi aktivirali SL umesto TP!!!
Pa mozes misliti koliko bih poludeo da je racun pravi!!! Posle bih morao da idem za Bg da sa njima podelim svoje nezadovoljstvo... itd... itd... Bas svasta!
ZNANJE x RIZIK = DOBIT

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 07.10.2011, 10:12:18 »
lakodoposla.com u Fx lider bokerskoj kuci ...

Šta reći a ne zaplakati... :)

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 07.10.2011, 10:36:03 »
lakodoposla.com u Fx lider bokerskoj kuci , prijavio se i doticni gospodin Goldman me ispituje nesto ali nista za analize nego za moje investicije.  I umesto posla analiticara nudi mi bonus da uplatim pare kod njih i da postanem introducing broker - da dovlacim ljude kod njih. Ja mu kazem necu to ocu analiticar on ne odgovara, alije u prethodnoj poruci rekao da ce me zvati sutra.

Malo su domisljati ... samo nalaze nacine da pronadju ljude , da otvore racun, i evo kako su se setili !

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 07.10.2011, 10:59:20 »

Ne znam koga mogu da privuku na ovakav nacin.
Ovo je pravi primer negativnog marketinga.
Malo su domisljati ... samo nalaze nacine da pronadju ljude , da otvore racun, i evo kako su se setili !

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 11.10.2011, 22:42:33 »
Postovani gospodin me nije zvao ali mi je poslao mejl u kome kaze da mu je zao sto men nije zvao i izvinjava se i kaze da ga ja zovem kad dodje u srbiju krajem sledece nedelje da se dogovorimo oko termina za intervju za posao. :)
sta li su sad smislili
Momentum counts.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 11.10.2011, 23:29:49 »
Postovani gospodin me nije zvao ali mi je poslao mejl u kome kaze da mu je zao sto men nije zvao i izvinjava se i kaze da ga ja zovem kad dodje u srbiju krajem sledece nedelje da se dogovorimo oko termina za intervju za posao. :)
sta li su sad smislili

ko zna .. ali valjda su culi za ovaj forum pa mogu da vide kako im izgleda kampanja iz drugog ugla :)

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 12.10.2011, 09:00:20 »

ko zna .. ali valjda su culi za ovaj forum pa mogu da vide kako im izgleda kampanja iz drugog ugla :)

... prate nas oni redovno ... :)

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 12.10.2011, 12:00:55 »
Aleksandarrmfx za par dana ćeš nas ti zvati i ubeđivati kakvu odličnu ponudu imate za nas, da je šteta što radimo samo na demo-u, da je ovo šansa koja se ne propušta.  ;D

Počeli su i oni sa 5 cifrom iza zareza.
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 12.10.2011, 18:05:20 »
s obzirom da prate forum i da sam dobio poziv za razgovor - nista niije nemoguce - lako moze i to da se desi. ali sve u svoje vreme. :)
ne - morao sam da sa nekim podelim to sto sam se prijavio za posao analiticara a nude mi nesto drugo. sad mi je lakse...
Momentum counts.

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #10 poslato: 13.10.2011, 11:06:51 »
Ovo je moguce samo u zemlji Srbiji ali posto je to konkurs a iza toga stoji firma treba to proslediti inspekciji i to treba prijaviti znam da kod nas obicno se samo osudi postupak ali ljude mrze da to pravno procesuira ja pozivam gospodina koji se prijavijo za posao da prijavi inspekciji rada na koji nacin su vas vrbovali da investirate pod krinkom oglasa za posao analiticara.

I ostale koji imaju slicne dogadjaje postupite kao savestan gradjanin prijavite kompanije koje zlouptrebljavaju takve stari kao sto su oglasi za posao a siguran sam da i servis Lakodoposla.com ne bi voleo da saradjuje sa prevarantskom firmom.

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 13.10.2011, 14:55:26 »
za sada nema potrebe za tim jer sam dobio poziv za intervju. videcemo da li je cilj intervjua posaoanaliticara ili nesto drugo. to je krajem sledece ned pa cu ovde napisati ishod intervjua.
hvala svima na podrsci!
Momentum counts.

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 13.10.2011, 21:54:01 »
ne vidim nista strasno u toj drugoj ponudi,sasvim normalno da ponude i druge poslove pa ko hoce hoce,cemu inspekcije i ostale gluposti  :o
pitanje za Aleksandra - koliko je njegovo iskustvo na Forexu da bi konkurisao za posao analiticara?

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 13.10.2011, 22:01:43 »
2 god puno citanja ucenja pracenja vesti analiziranja ,trgovanja, testiranja i sve u krug...
« Poslednja izmena: 13.10.2011, 22:04:43 aleksandarmfx »
Momentum counts.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 13.10.2011, 22:25:39 »
Imam i ja 4 godine, bez knjiga i vesti, samo platforma i ja.Ne uklapam se u vec tradicionalni nacin analiza.Tako da posa ne treba ni da trazim u nekoj brokerskoj kuci,slabo bi ih sta razumeo, al isto tako i oni mene,dva smo sveta razlicita.