video sam konkurs za posao analiticara nalakodoposla.com u Fx lider bokerskoj kuci ...
video sam konkurs za posao analiticara nalakodoposla.com u Fx lider bokerskoj kuci , prijavio se i doticni gospodin Goldman me ispituje nesto ali nista za analize nego za moje investicije. I umesto posla analiticara nudi mi bonus da uplatim pare kod njih i da postanem introducing broker - da dovlacim ljude kod njih. Ja mu kazem necu to ocu analiticar on ne odgovara, alije u prethodnoj poruci rekao da ce me zvati sutra.Jer imao jos neko kontakt sa njima?Konkurs istice sutra 7.10.2011.
Citat: aleksandarmfx 06.10.2011, 22:35:51video sam konkurs za posao analiticara nalakodoposla.com u Fx lider bokerskoj kuci , prijavio se i doticni gospodin Goldman me ispituje nesto ali nista za analize nego za moje investicije. I umesto posla analiticara nudi mi bonus da uplatim pare kod njih i da postanem introducing broker - da dovlacim ljude kod njih. Ja mu kazem necu to ocu analiticar on ne odgovara, alije u prethodnoj poruci rekao da ce me zvati sutra.Jer imao jos neko kontakt sa njima?Konkurs istice sutra 7.10.2011.Ne znam koga mogu da privuku na ovakav nacin. Ovo je pravi primer negativnog marketinga.Malo su domisljati ... samo nalaze nacine da pronadju ljude , da otvore racun, i evo kako su se setili !
Postovani gospodin me nije zvao ali mi je poslao mejl u kome kaze da mu je zao sto men nije zvao i izvinjava se i kaze da ga ja zovem kad dodje u srbiju krajem sledece nedelje da se dogovorimo oko termina za intervju za posao. sta li su sad smislili
ko zna .. ali valjda su culi za ovaj forum pa mogu da vide kako im izgleda kampanja iz drugog ugla