Autor Tema: expertx strategija buy/sell  (Pročitano 55570 puta)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: expertx strategija buy/sell
« Odgovor #165 poslato: 15.11.2011, 17:32:20 »
Hvala još jednom na trudu oko pomoći i ne želim daljnju raspravu pa molim admina ili moderatore da obrišu sve postove koji se ne tiću strategije.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #166 poslato: 15.11.2011, 17:36:39 »
Drugi dan testiranja, rezultati i dalje dobri.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #167 poslato: 15.11.2011, 19:27:39 »
dal je moguce pokrenuti EA na platformi dok je trziste zatvoreno ?

Poslao si mi PP a da bi ti odgovorio moraš isprazniti svoj sandučić.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #168 poslato: 20.11.2011, 11:06:13 »
dzon sandučić ti je i dalje pun pa ti odgovaram ovdje

Pročitaj temu opet od početka i vrlo je bitno da dobro proučiš dodatak od prošlog tjedna i da ulaziš ručno u smjeru trenda pa ćeš izbjeći otvaranje puno naloga u obje strane, a sve ostalo ovisi o tebi jer postavke EA sam prilagodi sebi.

Ja koristim navedeno u postu od prošlog tjedna otvorim ručno prvi nalog u smjeru trenda na H4 a kontra nalog pomaknem za 90-150 pipa od ovog(primjer za buy na 1.3500 postavim sell stop pending na 1,3410-1,3350) u među vremenu ako slučajno opet dođe do preokreta postavljam buy stop pendinge prema dolje sa istim razmakom.

Pošto se strategija malo razlikuje od početne bilo bi dobro da malo bolje proučite dodatak od prošlog tjedna i EA koristite samo za zatvaranje naloga pošto bi se za otvaranje naloga trebale uraditi neke preinake koje se neće uraditi barem sljedeća 2 tjedna. Odnosno uradiće se poptpuno novi EA.

Do tada oprez i pratite ovdje sve što će se događati sa strategijom.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #169 poslato: 20.11.2011, 11:10:01 »
Evo i rezultata od petka, nakon zatvaranja sam ušao u novi trejd i čeka se rasplet.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #170 poslato: 30.11.2011, 10:08:03 »
Pošto nemam vremena za pisanje u ovom topicu i pokazivati rezultate zbog previše posla sa ručnim radom sa ovom strategijom, pa ako nekome smeta ova strategija, slobodno ovu temu moderatori zaključaju.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #171 poslato: 30.11.2011, 10:20:35 »
Pošto nemam vremena za pisanje u ovom topicu i pokazivati rezultate zbog previše posla sa ručnim radom sa ovom strategijom, pa ako nekome smeta ova strategija, slobodno ovu temu moderatori zaključaju.

Zašto bi tvoja strategija bilo kome smetala ? Ti kada nađeš vremena pisaćeš o njoj.

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #172 poslato: 07.12.2011, 15:30:14 »
Imam 2 predloga .
Ova tema je postala zanimljiva onog momenta kada je uradjen ea .Mozda bi bilo dobro da se thread prebaci u sekciju Robota na forumu , ili da expertx otvori novu tema tamo gde bi  mogao da pise, jer se ipak radi o ea, na moju veliku radost . ;)

Bilo bi dobro ako bi expertx mogao da edituje prvu stranicu i da tamo okaci poslednju verziju ea, svaki put kada je bude updejtovao.

Van mreže fickos

• Pogledaj profil
« Odgovor #173 poslato: 27.01.2012, 12:09:35 »
Ljudi sto ste stali? Sta se desilo sa razvojem ove strategije? Da nije mozda nastavljeno da se pise na nekom drugom mestu kao sto je predlozeno ili je obustavljeno sa radom?

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #174 poslato: 27.01.2012, 13:31:03 »
Ljudi sto ste stali? Sta se desilo sa razvojem ove strategije? Da nije mozda nastavljeno da se pise na nekom drugom mestu kao sto je predlozeno ili je obustavljeno sa radom?

EA nije dovršen tako da sam promijenio neke stvari i sada nemam vremena ovdje opisivati što i kako radim već ko želi može me pretiti ovdje http://www.forexsrbija.rs/forum/statement/expertx-statement/