Autor Tema: expertx strategija buy/sell  (Pročitano 55636 puta)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: expertx strategija buy/sell
« Odgovor #120 poslato: 01.11.2011, 09:33:34 »
Sa 100 € balansa danas uzeto 40€ profita i sve isplačeno na MB. No idemo dalje.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: 01.11.2011, 11:04:31 »
Dali nekad rucno zatvaras pozicije ili cekas EA?

Uvijek čekam da EA zatvori prema postavljenom profitu, a njega prema potrebi možeš i promijeniti.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: 01.11.2011, 11:07:16 »
Još profita danas!

Evo od petka šta sam napravio 73.33%, većinu sam radio sa usmjerenim trejdovima. Jednom mi se desio problem nije zatvorio sve trejdove i tako ih ostavio pa nije mogao nove da otvori, to je opasno može da zezne račun ako nismo pored. Problem je u tome što ovaj EA šalje samo jednom naredbu i ako je broker odbije EA je neće ponoviti, znači programer bi ga trebao podesiti da šalje konstantno sve dok broker ne prihvati i sve zatvori, kao što radi ona scripta close all position. Danas sam ulazio dosta ručno i koristio sam jednu scriptu koju sam skinuo sa neta Close_Trades_Afther_Profit_Reached, u nju samo upišem na koliko love plusa da zatvori isto kao u ovom EA i ona neprestano šalje naredbe dok sve ne zatvori.

Sada sam skužio di je ovdje problem a za to znam i radi se na tome da se to ispravi.

Naime radi se o tome da EA prvo zatvara otvorene pozicije a tek onda pending nalohe i to izvana prema unutra a trebalo bi obrnuto da se ne desi upravo to što se desilo tebi, no kako sam naveo radi se na toj ispravci.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: 01.11.2011, 12:09:19 »

Sa kojim lotom ti onda radis? Mislim kada si uzeo 40%. Napiši mi u novcu vrijednost pipa, jel neznam kako lite računa micro i mini  servere da li je kao na forex4you. Ja radim na demo kao na classic lot 0.1 znači na 1000$ pip 1$.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: 01.11.2011, 12:10:06 »
Još profita danas!

Evo od petka šta sam napravio 73.33%, većinu sam radio sa usmjerenim trejdovima. Jednom mi se desio problem nije zatvorio sve trejdove i tako ih ostavio pa nije mogao nove da otvori, to je opasno može da zezne račun ako nismo pored. Problem je u tome što ovaj EA šalje samo jednom naredbu i ako je broker odbije EA je neće ponoviti, znači programer bi ga trebao podesiti da šalje konstantno sve dok broker ne prihvati i sve zatvori, kao što radi ona scripta close all position. Danas sam ulazio dosta ručno i koristio sam jednu scriptu koju sam skinuo sa neta Close_Trades_Afther_Profit_Reached, u nju samo upišem na koliko love plusa da zatvori isto kao u ovom EA i ona neprestano šalje naredbe dok sve ne zatvori.

Sada sam skužio di je ovdje problem a za to znam i radi se na tome da se to ispravi.

Naime radi se o tome da EA prvo zatvara otvorene pozicije a tek onda pending nalohe i to izvana prema unutra a trebalo bi obrnuto da se ne desi upravo to što se desilo tebi, no kako sam naveo radi se na toj ispravci.

Upravo tako, sigurno je to bio problem.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: 01.11.2011, 12:21:43 »
kod mene je jos EA3 ,ako ostane 1 poz ja je rucno ugasim,i ponovo suprotno od trenda +-57 pip bay ili sel stop postavim i idem dalje,TP 3%

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: 01.11.2011, 13:27:18 »

Sa kojim lotom ti onda radis? Mislim kada si uzeo 40%. Napiši mi u novcu vrijednost pipa, jel neznam kako lite računa micro i mini  servere da li je kao na forex4you. Ja radim na demo kao na classic lot 0.1 znači na 1000$ pip 1$.

10 000 je balans na litefirex lite account = 100€ radim s 1 lotom koji mi daje 7 € ili gledajući lite acc 7€c.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: 01.11.2011, 13:29:12 »
kod mene je jos EA3 ,ako ostane 1 poz ja je rucno ugasim,i ponovo suprotno od trenda +-57 pip bay ili sel stop postavim i idem dalje,TP 3%

Tako je ugasiti poziciju ručno , no problem je za one koji kao ja nemogu biti nonstop za kompom. Pa zato će se to uskoro ispraviti.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: 01.11.2011, 14:30:49 »

10 000 je balans na litefirex lite account = 100€ radim s 1 lotom koji mi daje 7 € ili gledajući lite acc 7€c.

A koliki ti je TP? Koliko €c?

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: 01.11.2011, 16:59:34 »

pocinjem sa 1500 ali ne kao tp nego kao profit na balans, te ako dode blizu i pocinje okretati trend smanjim na recimo 1000 pa EA pocinje odmah zatvarati.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: 01.11.2011, 17:03:15 »

pocinjem sa 1500 ali ne kao tp nego kao profit na balans, te ako dode blizu i pocinje okretati trend smanjim na recimo 1000 pa EA pocinje odmah zatvarati.

Okay, znači 15% do minimalno 10%

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: 01.11.2011, 17:43:14 »

recimo to max 15 posto a min koliko mogu najvise uhvatiti ukoliko se dogodi promjena trenda.
« Poslednja izmena: 01.11.2011, 18:12:28 expertx »

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: 01.11.2011, 18:14:29 »

recimo to max 15 posto a min koliko mogu najvise uhvatiti ukoliko se dogodi promjena trenda.

Sve ovo će biti u finalnoj verziji EA do tada radite ručno kako kome odgovara.

Van mreže dzon

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: 02.11.2011, 19:16:46 »
kako da ubacim EA na platformu?meni ne ide od ruke to,mozda grijesim nedje,a posto sam i relativno nov u ovom da ne lupam sta sam pokusavao :).dal postoji mogucnos da ne dozvoljavaju da se ubaci na platformu.
kao i koju EA koristit 3 ili 2?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #134 poslato: 02.11.2011, 20:27:44 »
kako da ubacim EA na platformu?meni ne ide od ruke to,mozda grijesim nedje,a posto sam i relativno nov u ovom da ne lupam sta sam pokusavao :).dal postoji mogucnos da ne dozvoljavaju da se ubaci na platformu.
kao i koju EA koristit 3 ili 2?

Malo prelistaš forum, imaš i opciju Pretraga u meniju i onda nađeš temu http://www.forexsrbija.rs/forum/trgovanje-sa-robotima/instaliranje-ea/