Sta se desava ako ostanu buy pozicije otvorene. Kao dans dali ce EA odraditi nove pozicije.
Ovo mi nije jasno pitanje ili je zatvorio profit pa i sve naloge ili nije zatvorio ništa.
Ako zatvara profit a postavka ulaz automatski je true odmah vam otvara nove naloge.
No ako nije zatvorio profit ne otvara novu rundu dok ne zatvori profit sa postoječim.
mislo sam ako otvori naloge recimo 20 sel i 20 buy trend ode na dole logicki ostju orederi od buy otvoreni. kako se ponasa tada EA.
U kojoj se opciji podesava provit od naloga?
Ako imaš 20 sell i buy pendinga i ode dole, otvori sell naloge i na zadani profit pozatvara sve što je postavio na platformu i postavlja nove pendinge ako ti je ulaz automatski na true, ako je false onda prvi nalog otvaraš sam a ostali EA otvori, defoult postavke su za sada ok i pazite kako postavljeate ako što mijenjate.
Profit se postavlja na 3 mjesta.
1. zarvara na iznos balansa = true
iznos balansa = tu upišite koliko $ ili € ili ako imate mikro acc koliko centi zelite profita
opa opcija je 7 i 8 po redu u postavkama
2. basket take profit dollars = isto kao i opcija 1 , koristite jednu od njih , nije poželjno koristiti obje
3. basket maximum profit percent = stavite koliki postotak želite kao profit (računa prema balansu, 100 $ - 10%=10 $)
Opcija 2 i 3 vam je na dnu postavki( 6 i 8 odostraga).