Interesuje me na koji se timeframe postavlja?
Interesuje me kada mogu da ocekujem da se pojave trgovine, ja sam ubacio ea i pokrenuo ponovo program ali samo ima neki tekst nema pendinga?
Citat: mikintosh 20.10.2011, 22:08:54Interesuje me na koji se timeframe postavlja? Strategija nije vezana za TF.
Aha, znaci ne treba ni jedna trgovina da bude otvorena, jer meni stoje neke trgovine sa nekom drugom valutom, ne sa ovom na koju hocu da postavim, jel to moze biti problem?
ja imam otvorenih nekoliko grafikona, imam nekih 150 e na live racunu i stavio sam za lot da bude 0.01 da bih probao kako radi? Da li negde gresim, cim mi nije otvorio nista danas?
onda je znaci problem u tome sto imam otvorene dve trgovie
Citat: mikintosh 21.10.2011, 15:12:14onda je znaci problem u tome sto imam otvorene dve trgovieTako je , to zatvori i pusti EA da radi.
Da i ja kazem svoje iskustvo, ja sam na metatrader 5 platformi i tu su dosta vece kretnje tj veci broj pipsa je u opticaju (10 puta vise), danas nisam bio uspesan jer nisam ispostovao strateguju u potpunosti i nisam dodavao nove pendinge kako su bili otvoreni vise od 3, i na kraju sam zavrsio tako sto su mi se svi otvorili i ostao sam bez profita No dobro na greskama se uci, od ponedeljka novi momenti! Inace kako mi je rekao expertx posto je MT5 u pitanju, samo treba da umesto 20 pipa razmak da bude 200 pipa!