Autor Tema: expertx strategija buy/sell  (Pročitano 55633 puta)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: expertx strategija buy/sell
« Odgovor #30 poslato: 16.10.2011, 13:03:36 »
A sa kojim EA radis ?

Sa ovim EA!

No još nije gotova finalna verzija koja je u izradi tako da ni ulaz nećete morati stavljati ručno.

zaboravio sam zadnji put staviti upute pa ih evo sada

Svaka čast na tolikom trudu i volji. Hajde programeri pomozite čovjeku da ovo završi!

Pomoć je već stigla , ulaz mi je u testu no greška je u duplom otvaranju početnih pozicija kad se to riješi puštam EA da ga možete testirati.

Ja od postavki iz uputa koristim samo uzimanje profita na kraju u dolarima i u postocima ostalo sve zanemarujem.

Stvar je u strategiji ulaza.

To ću objasniti kada stigne finalna verzija.

Van mreže pipson

• Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 16.10.2011, 14:54:42 »
Ajd kad bude gotov EA pa cemo ga istestirati  ;)

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 16.10.2011, 19:29:31 »
Ja od postavki iz uputa koristim samo uzimanje profita na kraju u dolarima i u postocima ostalo sve zanemarujem.
Ako koristis samo za to.. onda imas jednostavniji EA.. CloseTrades_After_Account_Profit_Reached.. tu imas samo jedan input, koliki profit zelis..
Ovaj EA sto si postavio je interesantan ima dosta opcija.. narocito mi se svidja mogucnost selekcije naloga.. tako da moze da se primeni bez ometanja drugih EA..

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 16.10.2011, 19:36:11 »
Ako koristis samo za to.. onda imas jednostavniji EA.. CloseTrades_After_Account_Profit_Reached.. tu imas samo jedan input, koliki profit zelis..
Ovaj EA sto si postavio je interesantan ima dosta opcija.. narocito mi se svidja mogucnost selekcije naloga.. tako da moze da se primeni bez ometanja drugih EA..

Sa ovim EA koji ja koristim sam se taman ufurao i dodano je i da automatski otvara pozicije no još neke sitnice se trebaju ubaciti pa ću objaviti finalnu verziju, a onda svatko može sebi prilagoditi opcije prema svojim željama, jer bit moje strategije su ulazi i izlas kad se postigne zadani profit, ostale opcije me ne zanimaju , što ne znaći da nekog neće zanimati nešto a i jednog dana se i ja možda predomislim.

Od viška glava ne boli !!!

No ipak hvala za ponuđenu pomoć.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 17.10.2011, 16:34:09 »
EA je na testiranju dodataka i za sada radi ok i evo i rezultata. Još nisu gotove sve opcije pa kad se sve završi slijedi verzija članove foruma koji ga žele koristiti.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 17.10.2011, 20:50:49 »
Evo malo pogleda i na graf

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: 18.10.2011, 11:04:23 »
danas je EA odradio svoj posao 2 puta, slika slijedi kad dodem kuci.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #37 poslato: 18.10.2011, 15:31:33 »
Obečana slika !

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: 18.10.2011, 15:39:58 »
Pred finalna vrezija EA je gotova i samo da ga malo istestiram i dans ili sutra EA ću objaviti uz objašnjenja za osnovne stvari koje trebate koristiti ostalo ako želite sami isprobavajte jer uz moju strategiju netreba ništa osim onog što ću opisati.

Evo rezultata s testera.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 19.10.2011, 15:26:24 »
Pred finalna vrezija EA je gotova i samo da ga malo istestiram i dans ili sutra EA ću objaviti uz objašnjenja za osnovne stvari koje trebate koristiti ostalo ako želite sami isprobavajte jer uz moju strategiju netreba ništa osim onog što ću opisati.

Evo rezultata s testera.

Danas je zadnji dan da pokazujem rezultate trgovanja jer ipak to je moja privatnost a previše je toga da bi mogao samo poslikati EA slijedi kada pripremim potrebne parametre i još jedno upozorenje , pripazite dobro na MM i ne ulazite s prevelikim lotom.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 19.10.2011, 16:54:09 »
Ekipo evo trenutka koji ste dugo čekali expertxea by Nadudni

Osnovne postavke:

ulaz automatski: true
ulaz_1: 20
ulaz_2: 20
broj naloga: 10
ulazni lot: ovisno o vašem MM, moja preporuka je da sa 10 $(1000 centi) koristite najviše 0,10 lot (micro i lite accounti), 100$ (10000 centi) do najviše 1 lot (micro i lite accounti), real accounte u dolarima prilagodite MM na 100 $ = 0,01 lot, 1000 $ = 0,10 lot
zatvaranje na postotak: true
max profit u postocima: 5

Ostale funkcije nije potrebno dirati osim ako baš želite isprobavati neke svoje ideje.

Napomena za profit u postocima: Ako ste kod brokera Liteforex(kod njih ja radim) i dobili ste na svoj uplačeni deposit bonus i on vam je iskazan kao kredit odmah poslije balansa, taj bonus će vam u startu biti prikazan kao dobit na displeju na platformi pa stavku "max profit u postocima: 5" morate uvečeti za taj postotak.
Npr.:
dobili ste bonus od 15% znaći da morate zbrojiti tih 15 % + 5 % iz postavki i umjesto 5 upisati 20 %.

Napomena za otvorene naloge: U slučaju da vam se otvori i u jednu i u drugu stranu više od 3 naloga obavezno dodajte na obje strane toliko naloga da ih imate 3 puta više.
Npr.:
Ako imate od 10 pending sell i buy naloga otvoreno 3 ili najmanje 4 sel i buy naloga postavite ručno dodatne pending naloge s razmakom od 20 pipa kao što su postavljeni i ovi koji su postavljeni automatski. Znaći 3 otvorena sell morate imati ukupno otvorenih 10 naloga buy, 4 otvorena sell = pošto imate otvoreno 10 buy naloga a zbog 4 otvorena naloga morate  dodati još 2 pendinga na udaljenosti 20 pipa od zadnjeg u nizu na obje strane i sell i buy.

Sve nejasnoće na koje budete nailazili slobodno pitajte! 

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: 20.10.2011, 21:01:00 »
Od jučer do danas račun povečan za 25 % , EA radi kao sat.

Preporuka !!!

Sutra ujutro ako budete željeli bilo bi dobro da se ulaz automatski stavi na false pa ako vam zatvori profit više ne otvara nove naloge. No to je na vama, uklućiti ovu opciju na true u nedjelju.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #42 poslato: 20.10.2011, 21:23:07 »
Jedan + i od mene na karmu za doprinos, trud i nesebičnost. Samo tako nastavi... :)

Van mreže mikintosh

• Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 20.10.2011, 21:38:53 »
Evo ja sam sad upravo ubacio i aktivirao EA, pa da ga probam :) Inace jel on odmah kad se upali postavi trgovine ili posle ponoci?

Van mreže mikintosh

• Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: 20.10.2011, 22:08:54 »
Interesuje me na koji se timeframe postavlja?