Autor Tema: elite44 strategija 3 & 4  (Pročitano 88376 puta)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: elite44 strategija 3 & 4
« Odgovor #300 poslato: 12.11.2011, 23:44:01 »
Baš tako, na forexu nema garancije.

A ljudi moji koliko frke i garancija oko ove strategije da je profitabilna i funkcionalna a na kraju ispade stroga...

Svaki mjesec plusa po par hiljada pipova a odjednom se odustade od nje... :)))))))
Polako Pipson.. mozda si samo malo pogresno protumacio neke stvari.... nije bilo nikakve frke niti garancije, niti iko moze da ti da bilo kakvu garanciju za bilo sta..
Za ovu strategiju Elite  je ulozio mnogo vremena i truda, i preneo nam neka veoma interesantna zapazanja..  koja imaju realnu primenu... Takodje rekao bih da je ovo jedinstveno resenje, a ne neka kopija, sto je jos jedan razlog za pohvalu, jer znaci da je nastalo iz licnog truda i rada..
Zato ovaj tvoj post sa podsmehom  nije na mestu.. ako imas nesto da kazes da pomognes to bi bilo ok.. na kraju svi smo na istoj strani..

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #301 poslato: 12.11.2011, 23:52:34 »
A ljudi moji koliko frke i garancija oko ove strategije da je profitabilna i funkcionalna a na kraju ispade stroga...

Svaki mjesec plusa po par hiljada pipova a odjednom se odustade od nje... :)))))))
Polako Pipson.. mozda si samo malo pogresno protumacio neke stvari.... nije bilo nikakve frke niti garancije, niti iko moze da ti da bilo kakvu garanciju za bilo sta..
Za ovu strategiju Elite  je ulozio mnogo vremena i truda, i preneo nam neka veoma interesantna zapazanja..  koja imaju realnu primenu... Takodje rekao bih da je ovo jedinstveno resenje, a ne neka kopija, sto je jos jedan razlog za pohvalu, jer znaci da je nastalo iz licnog truda i rada..
Zato ovaj tvoj post sa podsmehom  nije na mestu.. ako imas nesto da kazes da pomognes to bi bilo ok.. na kraju svi smo na istoj strani..
Pisem ja vise od godinu dana samo za neke kao da nisam nista pisao,opet rezultai,e pa rezultata je dosta,ima EA1 i EA3 objavio sam ih ko hoce nek trguje zato sam ih i objavio.David radi str od koje su mnogi digli ruke i ona profitabilna,tako treba i druge raditi ,a ne se pitati sta je sa ovom ili onom str.

Van mreže pipson

• Pogledaj profil
« Odgovor #302 poslato: 13.11.2011, 11:25:18 »

Zasto je ti ne radis??? Pa bi znao kakva je da nam objavis rezultate.

Licno sam izgubio 500$ na tvoje EA, i znas sta sam onda uradio, vratio sam zadnja tri meseca unazad, dan po dan, sedmicu po sedmicu racunao sve 3 sesije... Znas sta sam dobio? Avgust koji si ti toliko hvalio da si napravio hiljade pipova plusa je u MINUSU!!!! Ova druga dva meseca su u jadnom plusu... Ko ne veruje neka sam izracuna, pa ce se uveriti!
Znam ja elite da ti nisi mislio nista zlonamerno ali nemoj pisati 1000 pipova plusa kad je mesec avgust bio u minusu, mene si navukao na tu pricu pa sam izgubio 500$
« Poslednja izmena: 13.11.2011, 11:36:31 FXModerator »

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #303 poslato: 13.11.2011, 11:52:39 »
Niko nikog ne prisiljava niti tera da radi bilo koju strategiju i da se oslanja na bilo koje fundamentalne pokazatelje ni sa ovog ni sa bilo kog drugog sajta. Sve što radite, radite na svoju ruku.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #304 poslato: 13.11.2011, 12:07:34 »

Licno sam izgubio 500$ na tvoje EA, i znas sta sam onda uradio, vratio sam zadnja tri meseca unazad, dan po dan, sedmicu po sedmicu racunao sve 3 sesije... Znas sta sam dobio? Avgust koji si ti toliko hvalio da si napravio hiljade pipova plusa je u MINUSU!!!! Ova druga dva meseca su u jadnom plusu... Ko ne veruje neka sam izracuna, pa ce se uveriti!
Znam ja elite da ti nisi mislio nista zlonamerno ali nemoj pisati 1000 pipova plusa kad je mesec avgust bio u minusu, mene si navukao na tu pricu pa sam izgubio 500$

Prije nego što si ušao sa real računom u strategiju sa ovim EA trebao si provjeriti sve ovo što si uradio naknadno, a i tada si trebao prvo barem mjesec dana raditi sa demo računom na EA.

Slično je i sa mojom strategijom koja se pokazala kao vrlo dobra u prvih mjesec dana no sada se i tu ušlo u nepredviđeno i zapelo je i sada se radi na tome kako izaći iz toga pa tako treba i sa ovom strategijom.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #305 poslato: 13.11.2011, 12:40:45 »

Neko ce ti i poverovati u to,ja nema sanse rezultate sam pisao iz dana u dan na ovom istom forumu,nisam sigurno pisao gluposti vec ono sta se desavalo iz dana u dan svako je mogao prekontrolisati dali lazem ili ne.Videcu za takve jednu trgovinsku sobu da otvorim,e sta si ti gledao i kako ja pojma nemam.Ima na forumu kada je dostigao 1300 pa sisao na oko 700 pip pa onda ponovo na 1700 pip i to lepo pise iz dana u dan, kolko me pamcenje jos sluzi.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #306 poslato: 13.11.2011, 13:17:06 »

Neko ce ti i poverovati u to,ja nema sanse rezultate sam pisao iz dana u dan na ovom istom forumu,nisam sigurno pisao gluposti vec ono sta se desavalo iz dana u dan svako je mogao prekontrolisati dali lazem ili ne.Videcu za takve jednu trgovinsku sobu da otvorim,e sta si ti gledao i kako ja pojma nemam.Ima na forumu kada je dostigao 1300 pa sisao na oko 700 pip pa onda ponovo na 1700 pip i to lepo pise iz dana u dan, kolko me pamcenje jos sluzi.
Na osnovu EA3 dosao sam do nove srt,razlikuje se ulazak i tp,takodje i vremena ulaska sesija,bice opet da ja istoriju ne vidim dobro.Strategija ce biti objavljena.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #307 poslato: 13.11.2011, 14:14:50 »
Strategiju mozete odma prekontrolisati u istoriju na M30 grafu je jasnija,bice objavljena.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #308 poslato: 13.11.2011, 14:33:17 »
Strategiju mozete odma prekontrolisati u istoriju na M30 grafu je jasnija,bice objavljena.
STR vazi za eur-usd i eur-jpy,ovaj drugi valutni par je nesto povoljniji za nijansu,mirniji je.

Van mreže pipson

• Pogledaj profil
« Odgovor #309 poslato: 13.11.2011, 17:55:11 »

Imas li kakav statement za ove hiljade pipova, demo ili live ili bilo kakav ili je to samo tvoja rec?

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #310 poslato: 13.11.2011, 19:35:21 »
Svi ti pipsovi su objavljivani u datom trenutku,svako ih je mogao videti na svojoj platformi,a ti se seti sada da to nije bilo tako.Vidis li ti kolko je dana to objavljivano i pisano pa jer moguce da to niko nije pratio i proveravao ,a ja pisao po tebi bez veze,Istoriju dobro poznajem evo 15 dana sam po njoj proveravam i istrazujem jos neke stvari,tako da imam osecaj da me pravis budalom.

Van mreže neshaz

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #311 poslato: 13.11.2011, 21:16:29 »
@elite44 mislim da je bezveze da se uopste pravdas.

@pipson ne mogu da verujem da si nesto stavio na live bez licne provere. To vise govori o tebi nego o nekom drugom. Ako zelis da neko drugi umesto tebe testira/optimizuje strategiju, ima i to... ali to onda platis pa dobijes i 'customer support', ovako mislim da je nepristojno da preispitujes i optuzujes nekoga ko se trudio da nesto napravi, pa jos i da to sve podeli sa drugima... besplatno.
Sequere pecuniam

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #312 poslato: 13.11.2011, 22:48:18 »
@elite44 mislim da je bezveze da se uopste pravdas.

@pipson ne mogu da verujem da si nesto stavio na live bez licne provere. To vise govori o tebi nego o nekom drugom. Ako zelis da neko drugi umesto tebe testira/optimizuje strategiju, ima i to... ali to onda platis pa dobijes i 'customer support', ovako mislim da je nepristojno da preispitujes i optuzujes nekoga ko se trudio da nesto napravi, pa jos i da to sve podeli sa drugima... besplatno.

Upravo tako !

Van mreže norbertbti

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #313 poslato: 14.11.2011, 08:01:05 »
Malo da razcistim neke stvari.
Pisete za elite44 u porukama: "tvoj EA", "elite44 objavo EA" itd.
Nek me ispravi neko ako gresim, ali mislim da mesate babu i zabu.
EA je moj, samu strategiju je izmislio Elite44 i prema tome sam napravio EA.
Osim toga, vise puta sam napisao da nemojte koristiti na live racun.
Mislio sam da je svima jasno da ako ipak to uradite, radite na svoj odgovornost.
I jos nesto. Ako ste to uradili bez toga da ste isprobali na demo racun, da li vama
strategija odgovara, da li je profitabilna itd, onda bolje da ostavite forex i radite nesto drugo,
jer cete izgubiti mnogo vise od $500.

Nisam ni ocekivao da neko kaze hvala, za rad, trud sto smo ulozili i podelili sa vama besplatno, ali nisam ni ovo ocekivao.
Ostao sam bez teksta...

Van mreže pipson

• Pogledaj profil
« Odgovor #314 poslato: 14.11.2011, 09:17:14 »
Malo da razcistim neke stvari.
Pisete za elite44 u porukama: "tvoj EA", "elite44 objavo EA" itd.
Nek me ispravi neko ako gresim, ali mislim da mesate babu i zabu.
EA je moj, samu strategiju je izmislio Elite44 i prema tome sam napravio EA.
Osim toga, vise puta sam napisao da nemojte koristiti na live racun.
Mislio sam da je svima jasno da ako ipak to uradite, radite na svoj odgovornost.
I jos nesto. Ako ste to uradili bez toga da ste isprobali na demo racun, da li vama
strategija odgovara, da li je profitabilna itd, onda bolje da ostavite forex i radite nesto drugo,
jer cete izgubiti mnogo vise od $500.

Nisam ni ocekivao da neko kaze hvala, za rad, trud sto smo ulozili i podelili sa vama besplatno, ali nisam ni ovo ocekivao.
Ostao sam bez teksta...

Nismo se razumeli, ne kazem ja nista ni tebi ni elite, vama svaka cast u svakom slucaju... Ali me zivcira sto je elite napisao hiljade i hiljade pipova plusa sa ovom strategijom, ja je stavim na live racun (naravno na svoju odgovornost i izgubim 500$) a elite sa druge strane opet pise da je napravio hiljade pipova plusa. Onda sam pomislio da sam LUD I CORAV ili da sam  sam krenuo u pogresno vreme, da je pre mene strategija pravila plus pa vratim chart unazad 3 meseca na M5 i sve pregledam zadnja 3 meseca. Avgust za koji je elite govorio da je hiljade pipova u plusu ja kad sam pregledao avgust on je bio u minusu. Ne zelim da nikog vredjam ili da me neko pogresno razume ali nemojte pisati da je nesto u plusu kad je u MINUSU!!!