Prvo nastala strategija elite4487vg koju testiram od 4. 04. 2011 iz nje su proistekli EA1,EA3 takodje i buduci EA4 i EA5,stanje od 4.04.2011 stoji ovako trenutno +48% sa tendencijom rasta,max profit bio +82%,max -70%,da napomenem dva valutna para eur-usd i eur-jpy ,10% rizik kapitala non stop su u trzistu,samo na delic sekunde izlaz i odma novi ulaz,poceo sam sa ulazima na proboje 87vg ili bay ili sel zavisi gde ide,posle dva meseca sam zbog bocnih kretanja da bi ih smanjio presao na 165 pip ulaz na bay ili sel tamo gde trend ide,nekada po1 2 3 4 dana ne treba menjati poz ,onako na 87 pip vise vremena i paznje se mora posvetiti,tako da je tih 165 pip definitivno zamenilo 87 uspesno,sada ima manje bocnih kretanja nego na 87 tako da je sigurnija.Kada bi i videli racu ne bi vam bilo jasno jer sam pravio greske na otvaranju lota tako da na racunu pokazuje manji kapital od 28 do 30 posto,takodje poceo sam sa 87 a onda presao na 165 pi i to doprinosi da ne znate koliki je +kapital ,ovako ja koji sam pratio znam pravo stanje,a u istoriji ima toliko racuna da bi neko izbudalesao da to izracuna ,mislim na to kad je bilo na 87 pa onda 165 pip.U dogledno vreme ce ovo biti pretvoreno u EA2 ako bude moguce.