Autor Tema: elite44 strategija 3 & 4  (Pročitano 88412 puta)

Van mreže norbertbti

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Odg: elite44 strategija 3 & 4
« Odgovor #180 poslato: 29.09.2011, 09:39:02 »
E da i još jedno pitanje , što radite sa nalozima ?

primjer:

prva sesija u 7 ujutro otvore se pending nalozi i do sljedeće sesije u 13 se ne aktivira nijedan. Da li brišete prvu sesiju ili ostavljate to i dalje sa drugom sesijim pa i dalje sa trečom itd.

EA je takav da podesis parametre i nista ne diras posle. Inace se ne brisu nalozi, ostavljas dok se ne aktivira trailing stop ili SL.

Nisi me shvatio pitam za pending naloge.

Recimo EUR/USD ako se na prvoj sesiji ne aktivira pending otvara se novi pending u drugoj sesiji pa opet u trečoj tako da na jednom paru imaš u jednom danu otvoreno 6 pending naloga. Što tada s nalozima iz prethodnih sesija.

Shvatio sam pitanje, ali ne treba dirati nista. jednom postavljenje pending naloge se ne brisu. Jednom ce se aktivirati valjda...

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: 29.09.2011, 09:42:05 »
Ok, to sam tražio. Mada mi je logičnije da se prethodni pending nalozi brišu no možda me elite44 uvjeri da nisam u pravu odnosno steatement.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: 29.09.2011, 09:43:34 »
Ok, evo poslednja verzija EA dotle dok ne stigne nova Elite strategija.

Ja radim sa verzijom prije ove posljednje na real acc i rezultati su u prilogu. No imam jedan prijedlog u vezi T/P.
Sviđa mi se ovo sa % za S/L i to što je nevidljivo pa nebi bilo loše da tako nešto složiš i za taj T/P sa recimo 10% dobiti ili koliko već ispada da se u ovoj strategiji može uzeti max.

Meni je bilo par pozicija na oko 4€ no završile su izlaz sa 2 i nešto €.
Sada vidim u statementu da radis sa triling stopom ali stara verzija ne nova od sinoc,mislim da u novoj verziji od sinoc ne pise TP vec ga triling stop regulise,nisam imao vremena da postavim sinocnji.Brine me to sto zna upisati max minus na sl cetrdesetak pipa ali tesko dolazi do max TP 55.Mislio sam da radis verziju EA1 bez triling stopa.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: 29.09.2011, 09:52:48 »
Ok, evo poslednja verzija EA dotle dok ne stigne nova Elite strategija.

Ja radim sa verzijom prije ove posljednje na real acc i rezultati su u prilogu. No imam jedan prijedlog u vezi T/P.
Sviđa mi se ovo sa % za S/L i to što je nevidljivo pa nebi bilo loše da tako nešto složiš i za taj T/P sa recimo 10% dobiti ili koliko već ispada da se u ovoj strategiji može uzeti max.

Meni je bilo par pozicija na oko 4€ no završile su izlaz sa 2 i nešto €.
Sada vidim u statementu da radis sa triling stopom ali stara verzija ne nova od sinoc,mislim da u novoj verziji od sinoc ne pise TP vec ga triling stop regulise,nisam imao vremena da postavim sinocnji.Brine me to sto zna upisati max minus na sl cetrdesetak pipa ali tesko dolazi do max TP 55.Mislio sam da radis verziju EA1 bez triling stopa.

Radim sa verzijom prije sinočnje jer nisam shvatio što je točno izmjenjeno a ova mi je ok, osim što parametri ne odgovaraju svim parovima jer mi je jedan taman dotaknuo S/L 41 pip. No ostali se pozatvoriše sa T/S kako koji zato sam i naveo da bi T/P pomoću postotka bio dobar izbor kao što ga ima u opciji za MM odnosno veličinu naloga.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #184 poslato: 29.09.2011, 09:59:53 »
Ok, to sam tražio. Mada mi je logičnije da se prethodni pending nalozi brišu no možda me elite44 uvjeri da nisam u pravu odnosno steatement.
Ne treba steatement bolji od toga da na graf pogledas unazad za svaki valutni par sta se desavalo unazad 2 i vise meseci u 23 00h ,07 00h i 13 00h,instalisi indikator Tango on ti postavi linije u datim vremenima pa prekontrolisi,Podesi indikator prema vremenu na platformi i u inputima sl odredi tri razlicite boje za 23 00h 07 00h i 13 00h bolje ces snimiti desavanja unazad nego tester,treba zagrejati stolicu

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: 29.09.2011, 10:05:55 »
Ne treba steatement bolji od toga da na graf pogledas unazad za svaki valutni par sta se desavalo unazad 2 i vise meseci u 23 00h ,07 00h i 13 00h,instalisi indikator Tango on ti postavi linije u datim vremenima pa prekontrolisi,Podesi indikator prema vremenu na platformi i u inputima sl odredi tri razlicite boje za 23 00h 07 00h i 13 00h bolje ces snimiti desavanja unazad nego tester,treba zagrejati stolicu

Nekako imam osječaj da me ne razumiješ.

Problem je samo u tome ima li smisla ako je cijena u kanalu čekati da se u 2-3 dana otvori 6-9 pending naloga jer su dnevno 3 sesije.

Ja bi po mojoj logici zatvarao (brisao) pending naloge iz prijašnjih sesija a ostavljao samo novi jer postoji mogučnost da na kraju ne otvori ni jedan nalog jer MM neće izdržati.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #186 poslato: 29.09.2011, 10:13:24 »
Kada bi otisao na grafu i pogledao unazad video bi da se nalozi aktiviraju u toku 24 sata eventualno ako neki ostane,MM neka svako prilagod svome racunu.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: 29.09.2011, 10:24:56 »
Kada bi otisao na grafu i pogledao unazad video bi da se nalozi aktiviraju u toku 24 sata eventualno ako neki ostane,MM neka svako prilagod svome racunu.

Ok, shvatio sam. Misliš li da koji od ovih parova trebam izbaciti iz trejdanja ili mogu ostati svih 5.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: 29.09.2011, 10:28:39 »
Trenutna situacija

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #189 poslato: 29.09.2011, 10:33:24 »

Ok, shvatio sam. Misliš li da koji od ovih parova trebam izbaciti iz trejdanja ili mogu ostati svih 5.
[/quoteSvi ti provi s dobi,ali meni se ne svdja triling stop,napominjali smo da se rad na demu sa triling stopom,mislio sam da radis EA1 bez triling stopa gledaj da izadjes iz toga.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: 29.09.2011, 10:46:46 »

Svi ti provi s dobi,ali meni se ne svdja triling stop,napominjali smo da se rad na demu sa triling stopom,mislio sam da radis EA1 bez triling stopa gledaj da izadjes iz toga.

Napomenuo sam da sam dobio na bonus od 100 € preko 200€ u 2 dana na real acc pa mi je ovo svejedno ko da imam demo acc.

Vidjet čemo kako EA radi na real acc s tim da sam S/L pomaknuo na 55 pipa. jer imam osječaj da 41 oće dotaknuti pa onda ide opet u smjeru u kojem je naumio. S/L je veći za 14 pipa no ako mijenja smjer to je ionako nevažno.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #191 poslato: 29.09.2011, 13:34:00 »
sesija 1 od jutros u 7 poražavajuća od 5 naloga 1 se zatvorio u plusu 2 udarila S/L i izgleda da će i ostala 2 udariti S/L
« Poslednja izmena: 29.09.2011, 13:37:52 expertx »

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #192 poslato: 29.09.2011, 14:57:50 »
evo sviježi statement

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #193 poslato: 29.09.2011, 18:54:29 »
Sve je polato za EA3 norbertu tako da vec radi na njemu.U pitanju su tri valutna para ocekivana  kriza koja je zahvatila STR3 belezenje minusa s ovom novom strategijom ne utice u zadnjih desetak dana je profitabilna,jedan valutni par+335pip drugi +610 pip i za treci nisam jos izracunao, a on je cini mi se i naj bolji.Novi EA ce imati ulaz poz 0.01 lot ako izbije sl ulazak u sada suprotan pravac od predhodno otvorene poz sa 0.01 lotom,moci ce te raditi sa jednim dva ili tri para po zelji i mogucnostma MM.STR3 je krajem avgusta imala max od +1250 pip zatim je imala 15 do 20 dana pad na oko 680 pip,zatim je krenulo gore na novi max vrh preko 1500 pip sada je usledio novi pad vec evo druga nedela tako da su ovo poslednji trzaji pada ocekujem u narednih 4 do 10 dana pokret na gore,a STR3 predhodna je dva puta poboljsavana,sad u novi EA3 drugi put. 

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: 29.09.2011, 21:18:00 »
Sve je polato za EA3 norbertu tako da vec radi na njemu.U pitanju su tri valutna para ocekivana  kriza koja je zahvatila STR3 belezenje minusa s ovom novom strategijom ne utice u zadnjih desetak dana je profitabilna,jedan valutni par+335pip drugi +610 pip i za treci nisam jos izracunao, a on je cini mi se i naj bolji.Novi EA ce imati ulaz poz 0.01 lot ako izbije sl ulazak u sada suprotan pravac od predhodno otvorene poz sa 0.01 lotom,moci ce te raditi sa jednim dva ili tri para po zelji i mogucnostma MM.STR3 je krajem avgusta imala max od +1250 pip zatim je imala 15 do 20 dana pad na oko 680 pip,zatim je krenulo gore na novi max vrh preko 1500 pip sada je usledio novi pad vec evo druga nedela tako da su ovo poslednji trzaji pada ocekujem u narednih 4 do 10 dana pokret na gore,a STR3 predhodna je dva puta poboljsavana,sad u novi EA3 drugi put.
Trec valutni par napravio oko 3000 pipsa za 12 radnih dana dobro sam napisao oko 3000 pip