Evo nova verzije EA po str Elite44.
Mozete postaviti na 5 para, ali na svakoj podesite parametre, kako je to Elite44 napisao.
Kad EA otvara Buy pozicije onda dodaje i spread na vrednost PosSpace. Kad otvara sell, racuna samo PosSpace.
EA je u BETA statusu, i jutros sam radio na njemu, tako da koristite samo na Demo racunu
i posle da cujemo utiske, kako bi mogli da ispeglamo.
EA nije kompatibilan sa prethodnom verzijom, tako da bi trebalo da zatvorite sve otvoren naloge na demo sto je otvorio prethodni EA.
Poz.
Evo upravo ga postavljam na forex4you oni su inace na nasem vremenu, znaci postavljam Session 1 na 7 umjesto na 5 kako je programiran i tako ostale 2 sesije za dva sata unaprijed?
Dalje interesuje me Risk tamo stoji 0.2, da li je to 2% računa i da li veličinu lota unosimo sami?
Trailing, kako da podesimo i sta koja opcija znači? Da li moramo mjenjati Magic number na svakom valutnom paru?
Hvala
Da, ako su po nasem vremenu, sessions stavljas na 7, 13 i 23.
Ako je Lot podesen, koristice to, bez obzira sta je Risk.
Ako je Lot 0, onda koristi Risk. U tom slucaju lot ce biti toliko da ako jedan trade pokupi SL, onda ces izgubiti Risk posto od svog kapitala. U mom slucaju: Na demo imam 100.000 eur. Risk mi je 0.2
To znaci da ako izgubim jedan trade, tako da pokupi SL, izgubicu oko 200 evra.
Magic number ne menjajte, ili ako menjate, uradite to na svakom. Po tome zna EA, da li je on postavio poziciju.
TSMin1 = min broj pipsa, ako ovo postize, nece pustiti vise da pozicija ode u minus, nego zatvorice sa +3 pips
TSMin2 = ako pistize i ovo, onda ce izaci ako padne na sakupljenih_pipsa - TSDiff.
Primeri:
Ako sakupi najmanje TSMin1 pipsa ali manje od TSMin2, recimo 18, i ako pocinje da pada, on ce zatoviriti pozicije sa +3 pip.
Ako sakupi vise od TSMin2, recimo 31 pips, i pocinje da pada, on ce izaci na 31 - TSDifff,
ako je TSDiff = 15 onda 31-15 = 16.
U EA je greskom ostavljen TSDiff na 20. Postavite to na 15 ili TSMin2 na 25, mislim da ce biti bolje.