Autor Tema: Forex i berze..  (Pročitano 2521 puta)

Van mreže Mauro Beograd

• Jr. Member
  • **
  • Svet Voli Pobednike
    • Pogledaj profil
Forex i berze..
« poslato: 16.08.2011, 18:20:52 »
Ako bih hteo da investiram vecu sumu novca(npr. 20-40 k )
da li bi bilo pametno raditi sa domacim brokerima ili sa stranim..sa stranim mi se ne radi jer nemaju kancelariju kod nas a sa domacim mi se ne radi jer mi se ne daje novac  nasim brokerima,jednostavno neznam. Pa sta je pametno??
I da li neko od vas ulaze tudje pare na fx,npr ja vam dam 10 k da investirate kako hocete ali mi za 6 meseci vratite npr 15 k? Da li postoje neki fondovi koji to rade,koji ulazu iskljucivo u forex,ili investiraju u berzu a forex im je sekudnaran..hocu da pitam koliko svi ti cuveni trejderi akcija u svetu znaju o forexu i koliko im je zanimljiv..koliko  poznavanje trzista forexa znaci ako bih sutradan hteo da investiram u berzu? Da li ova nasa beogradska berza vredi k***u,kako ljudi iz srbije mogu da investiraju u npr DAX ili NASDAQ???

Mnogo pitanja ali mislim da mnoge clanove i posetioce foruma ovo zanima..hvala unapred
"Samo su dva tipa ljudi na ovom svetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni.

(Woody Allen)"

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Forex i berze..
« Odgovor #1 poslato: 16.08.2011, 18:42:23 »
Pre svega - sad će da ti stigne gomila private poruka sa ponudama: ja ću da ti menadžiram račun, ja sam najbolji, daj meni, evo ti statement... Od svega toga smo se mi ogradili sa propisima i pravilima foruma.
Tako da za sve što dobijate na private mi (moderatorii admin) ne odgovaramo.

BG berza me ne zanima uopšte jer je mnogo lakše manipulativnija (ako postoji ta reč) nego išta, a akcijama stranih kompanija možeš da trguješ i posredstvom nekih forex brokera, od kojih i neki u Srbiji imaju kancelarije.

A što se tiče izbora domaći - strani, to je već na tebi...

Van mreže Mauro Beograd

• Jr. Member
  • **
  • Svet Voli Pobednike
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 16.08.2011, 19:17:02 »

A jel se isto radi tehnicka analiza za fx i za akcije??
Mislim jer isti princip?

"Samo su dva tipa ljudi na ovom svetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni.

(Woody Allen)"

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #3 poslato: 17.08.2011, 08:01:45 »
...da.