Autor Tema: expertx strategija & trend je tvoj drug EA  (Pročitano 9835 puta)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
expertx strategija & trend je tvoj drug EA
« poslato: 12.07.2011, 16:20:14 »
Uglavnom što se sam strategije tiće nju čete moći pratiti na slikama mada mislim da uz ovaj EA i nije toliko presudno.

EA osnovne postavke sam stavio da naloge otvaram ručno, i korak od 50 pipa te t/p 100 pipa.

Bude li kakvih pitanja slobodno pitajte ako mogu pomoći bit će mi drago.

Do sada u zadnja 3 dana od kako radim s ovim EA ukupno sam pokupio 416 pipa što je prosjek od skoro 120 pipa dnevno.

Moja zamisao je da se semi pending nalozi editiraju i pomiću bliže što ću i objašnjavati kada dođe na red jer ovako mislim da bi vas samo zbunio.

Za ova tri dana neću stavljati slike da ne ispadne hvalisanje nego sa sljedečim otvaranjem ću krenuti postavljati i slike.

Ovo neće biti informacije kada ući ili izaći iz trejda već kad stignem stavljem slike da vidite kako ovo funkcionira dali će biti po mome a to je da se dnevno bi trebalo uzeti minimalno 50 pipa pa čak i 100, a može se dogoditi i 200 kao što mi se dogodilo prije nekih sat-dva. Drugim riječina negativnih trejdova nebi smjelo biti osim ako ne zakaže tehnika odnosno to što radim ručno umjesti da sve radi EA kako sam bio zamislio.

No kako ste valjda i pročitali što je Nenad Pavlov napisao pokaže li se ovo uspješno neće biti problema napraviti EA da to odradi automatski.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: expertx strategija & trend je tvoj drug EA
« Odgovor #1 poslato: 12.07.2011, 16:27:37 »
Vežite se - polećemo !  ;)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 12.07.2011, 16:29:35 »
Upravo tako slijedi prvi ulaz i naravno slikica.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 12.07.2011, 16:37:40 »
Bravo za temu i entuzijazam. Samo jedna mala molba/sugestija: Kad praviš screenshot, ako ti nije problem, otvori u sklopu iste platforme novi prozor sa tim valutnim parom, na taj način će se videti samo sveće i pozicije, jer iskreno, malo mi je teško da ispratim šta se tačno dešava pored svih tih indikatora. ;)
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 12.07.2011, 16:55:39 »
Misliš na ovoko nešto.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 12.07.2011, 17:00:10 »
Baš to. ;)

Sad i kad budeš demonstrirao svoju varijantu biće mnogo jasnije šta radiš..

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 12.07.2011, 17:04:07 »
Nije problem staviti oboje,  staru varijantu da se može vidjeti razlog ulaska odnosno strategija a ovo obično da kome paše gleda po tome.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 12.07.2011, 17:35:45 »
Da nam nebude dosadno i da imamo što pratiti.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 12.07.2011, 19:04:10 »
Danas stvarno neće biti dosadno!!!

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 12.07.2011, 19:10:10 »
Danas stvarno neće biti dosadno!!!

Kako te je krenulo i ti ćeš danas da uzmeš skromnih 500 pipa.  :o

Mogao bi ostalim članovima foruma da objasniš datu sliku, kao i da postaviš indikatore u prilogu za istu. :)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 12.07.2011, 20:43:26 »
Ako neče biti večeras 500 bit će zbrojeno s onim sutra jer sve se ovo mora jednom i zatvoriti, indikatore ču pokušati objasniti što bolje malo kasnije.

Nenade imam jedan problem sa EA, otvori pending nalog nakon što sam prije toga postavio ručno buy došlo do sell pending i otvorilo ga no nije stavio T/P na ovaj sell a čak mislim i da je maknulo T/P i sa buy naloga ili nisam primjetio da ga nije ni postavio, aj pogledaj to na brzinu jer to bi moglo biti problem ako me nema za kompom a nema me večinu dana, nešto uspijem preko mobitele ali to mi je jako teško popratiti i izračunati.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 12.07.2011, 21:10:56 »
Objašnjenje grafa odnosno indikatora!!!

Zelena linija MA 200
Žuta linija MA 100
crvena MA 7

THV4 pivot - indikator dolje
ichimoku kinko hyo - indikator dolje - postavke - parametri 2,5,8 - boja none, none , none - medium blue, medium blue obje stavite najdeblje crte u 2 stupcu
Gun_mode[1]

prozori

THV4 Trix called

MACD alert

Svi večino znate osnovne indikatore no da pojasnim samo ono čega se ja držim mada mislim da s ovim EA to i nije baš od presudne važnosti no vidjet čemo.

Glavna stvar za ulaz u trejd je prvo gunmode uvečer u 23 sata, drugo mi je cluud (plavi oblačić na grafu)
a treća je trix i macd alert

Cloud se ulazi kada ga svijeća prođe i zatvori a otvori se nova i sad ovisi s koje strane oblačića je u tu stranu se trejda uz naravno pogled i na ostale pokazatelje.

Gun_mode ima na forumu a macd alert ako netko želi postavit ću kasnije jer mogu uploadat samo 4 fajla.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 12.07.2011, 22:08:31 »
E to se zove objašnjenje strategije ulaska. Sve pohvale.
 yes

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 12.07.2011, 22:55:16 »
Nenade imam jedan problem sa EA, otvori pending nalog nakon što sam prije toga postavio ručno buy došlo do sell pending i otvorilo ga no nije stavio T/P na ovaj sell a čak mislim i da je maknulo T/P i sa buy naloga ili nisam primjetio da ga nije ni postavio, aj pogledaj to na brzinu jer to bi moglo biti problem ako me nema za kompom a nema me večinu dana, nešto uspijem preko mobitele ali to mi je jako teško popratiti i izračunati.

Da, znam na šta misliš, to je normalno ponašanje EA, pošto tako strategija nalaže. Čim se otvori druga pozicija on briše TP, i menja ga kasnije u zavisnosti od kolena. Kod tvog pristupa pretpostavljam da to ne treba tako pošto su ti pozicije uvek na istom nivou?

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 12.07.2011, 23:15:01 »
Nisu nužno uvjek na istom nivou, ako mi recimo ode u jednu stranu imam otvorenu poziciju sell npr. 1,2000 buy na 1,2050 i pending sell 1,2000  i pending buy na 1,2100, otvaranjem ove buy pending pozicije otvara se nova sell pending pozicija 1,1950 i mislim čak i buy pending na 1,2150(za ovo nisam 100% siguran), ovo sve bi bilo ok kada ja nebi morao ići spavati pa da mobu uvjek biti tu da modificiram naloge.

Druga je stvar što za sada ne razumijem u EA su ta koljena i T/P ja sam stavio da je T/P 100 pipa za prva dva naloga a za 3,4,5 sam ostavio po defoultu. No ja te T/P ne vidim. Pa ako možeš malo to objasniti.