Autor Tema: eToro OpenBook/CopyTrader  (Pročitano 4699 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
eToro OpenBook/CopyTrader
« poslato: 27.06.2011, 19:56:09 »
Čuveni broker eToro najpoznatiji je bio ranije po najjednostavnijim platformama, koje su izgledalo veoma dečije, pa ih mnogi nisu uzimali za ozbiljno. Međutim, stvari su se popravile i jedni su od retkih koji počinju da budu pioniri u poduhvatima kojima žele da privuku (a i uspevaju u tome) nove trejdere.

Pored bonusa koje daju na depozite, veoma jednostavne platforme u vidu web aplikacije i ostalih prednosti, najveću pažnju nam uzima OpenBook. To je opcija koja omogućava da vidite šta drugi trejderi trguju u realnom vremenu. Takođe, uskoro očekujte i CopyTrader opciju kojom ćete moći da pratite, odnosno kopirate sva trgovanja koja budete želeli.

Ova opcija je još uvek aktuelna samo na demo računima, ali možete da je isprobate i da se poigrate.
Ograničenja na demo računima su da do 500$ možete da posvetitie jednom trejderu kojeg ćete da pratite, a na realnom će biti omogućeno izdvajanje do 20% računa. Opet niste prepušteni na milost i nemilost tamo nekog, jer možete u bilo kom trenutku da zatvorite specifično trgovanje, kao i da promenite TP/SL.

U brdu trejdera ćete veoma lako da izaberete vašu vodilju jer imate rang liste najboljih po nedeljama i mesecima, naravno po podizanju balansa njihovih realnih računa.

Zvuči zanimljivo, zar ne? Prava opcija za sve koje mrzi ili nemaju vremena/volje/snage da proučavaju forex, valutne parove, analize itd.

Kako to izgleda u praksi možete da proverite na ovom linku.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: eToro OpenBook/CopyTrader
« Odgovor #1 poslato: 28.06.2011, 18:57:58 »
Ja sam se malo poigrao sa ovim opcijama, stavio sam 2 najbolja trejdera u prošlom mesecu, na demo account, čisto da vidim o čemu se tu radi.
Lepo, lepo...

Preporučujem svima da isprobaju!

Van mreže dukfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 09.07.2011, 14:13:24 »
Preporucujem i ja ali samo da isprobaju.
Nekako mi sve odaje utisak neozbiljnosti, ne postoji(ili ga ja nisam nasao) evidencija konkretno koji trejd je od koje osobe koju pratim, i sami profili trejdera su prilicno siromasni, uradjena je samo neka nepotpuna statistika a mislim da se svi slazete koliko statistika bez pozadine moze biti opasna.
Mislim da je tu potrebno puno vise informacija da bi neko prepustio nekom da mu se igra sa kapitalom.
Uglavnom demo racun, startni kapital 10000$, profit je rezultat pracenja 3(statisticki uspesna) trejdera.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #3 poslato: 02.08.2011, 20:51:06 »
Nedeljni izveštaj i predviđanje 50 najboljih trejdera u eToro OpenBook-u možete da pročitate ovde.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #4 poslato: 04.12.2011, 21:52:21 »
Na mala vrata je broker eToro uveo i MT4 platformu u svoj portfolio.
Zašto su se na to tek sada odlučili?
Stariji trejderi mogu da se prisete njihovih zanimljivih online platformi gde su se bikovi i medvedi u animacijama borili, kao i zastave zemalja čije ste valute trgovali, kako su vukle konopac između sebe kako je koja od njih jačala.

Bilo je to tada zanimljivo, jer se eToro oduvek bazirao na trejdere početnike, i uvek su razvijali svoje platforme i svoje sisteme. Tako su sami došli i do OpenBook-a i CopyTrader-a, bez da kupuju već napravljene sisteme što su neki drugi brokeri radili.

Kako su postali već standard kod trgovaca, proširili su ponudu platformi i na MetaTrader 4 zbog ozbiljnijih trejdera koji zahtevaju više od svojih platformi.

Još uvek direktan link za download MT4 platforme ne postoji na sajtu, nego isti morate da zatražite od svoj agenta.

Ukoliko želite da isprobate njihovu MT4 platformu, račun možete da otvorite na ovom linku.