Londoski broker , FSA regulated.
ECN-STP , cene koje dobijate od njih su direktno od 10 Forex Banaka. Likvidnost je najmanji problem u njihovom slucaju. Imaju 2 platforme za trgovanje (Mt4 i Webtrader) .
http://www.svsfx.com/index.phpMinimalno ulaganje -250(eur, usd, gbp)
Minimalni leverage je 1:400.
Minimalna velicina lota je 0.1(1 pip i dolar, eur, gbp)
Fundiranje racuna i povlacenje novca(100 dolara, eur , gbp, je minimalna suma za povlacenje) se vrsi preko kartice ili banke.
Spread je od 1.1-do 3 , prosecna spread vrednost u toku dana je 1,7 .Najveci spread je na paru GBPNZD u proseku 5 pips, najveca vrednost koju sam video na tom paru je 7 pipsa.Svi ostali parovi su izmedju 1.1-5 . U vreme vesti 10 sek pre vesti spread se poveca do 6max , ali se par sekundi po otpocinjanja vesti spusti na dnevnu vrednost.
Zanimljivo je da klijent dobija i pozitivan slipagge, ako ga ima prilikom zatvaranja trejda, pa tako dodatno zaradi. to jos ni jedan broker ne nudi.
Nema requote , cena koju vidis je cena koju dobijes.Egzekucija je instant. Posto trgujem vestima ,mogu da potvrdim da nisam imao ni jednom do sada requote u periodu kada je velika volatilnost, sto me je poprilicno iznenadilo. Ono sto je najvaznije sto se tice pravila trgovanja, je to da ste sami odgovorni za svoje postupke.Nemate nikakva ogranicenja u vezi trgovanja (ovo ce zanimati ljude koji trguju vestima) , mozete raditi hedging , news trejding , scalping. Roboti su dozvoljeni.
Preporucujem ih ozbiljnijim trejderima koji znaju sta hoce i kako da trguju. Ovakvu egzekuciju nisam jos nigde video, a promenio sam 6 brokera do sada bas zbog requota , i onih sitnih tackica u ugovorima kojim mogu da ti oduzmu profit.Kod ovih takvih stvari nema .
Live support cine trejderi , tako da ljudi znaju sta da vam odgovore, oni su ujedno i support.Tako da se svi problemi resavaju u nekoliko minuta.(Ima sam juce situaciju da sam imao negativan slipagge od 12 pipsa prilikom news trejdinga , odmah su me zvali i izvinuli se za to , i rekli da oni samo prosledjuju cene od banaka, i da je moj pending bio namesten u malom gepu, i ta je to retka situacija koja se desava, sto sam se prijatno iznenadio, jer do sada ni jedan broker nikada nije tako nesto ucinio, treba imati na umu da su oni ESC-STP-gde je slipagge svakodnevna stvar u ovakvoj vrsti trgovine).
Verifikacija racuna traje nekoliko sati , kada depozitirate pare na racun za trgovanje , zovu na mobilni koji ste registrovali i traze da skenirate ili slikate karticu ukoliko ste njom uplatilii i da im posaljete , sa prekrivenim brojevima, jer zele da eliminusu svaku zloupotrebu. Cim to odradite , rqacun je verifikovan istog momenta .
Sve u svemu , odlican broker za iskusnije trejdere(oni koji znaju sa novcem), jer su spredovi izuzetno niski .Cela filozofija kompanije je da su izuzetno direktni u komunikaciji sa klijentima.