Autor Tema: SVSfx  (Pročitano 4756 puta)

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
SVSfx
« poslato: 02.06.2011, 13:11:58 »
Londoski broker , FSA regulated.
ECN-STP , cene koje dobijate od njih su direktno od 10 Forex Banaka. Likvidnost je najmanji problem u njihovom slucaju. Imaju 2 platforme za trgovanje (Mt4 i Webtrader) .
http://www.svsfx.com/index.php
Minimalno ulaganje -250(eur, usd, gbp)
Minimalni leverage je 1:400.
Minimalna velicina lota je 0.1(1 pip i dolar, eur, gbp)
Fundiranje racuna i povlacenje novca(100 dolara, eur , gbp, je minimalna suma za povlacenje) se vrsi preko kartice ili banke.
Spread je od 1.1-do 3 , prosecna spread vrednost u toku dana je 1,7 .Najveci spread je na paru GBPNZD u proseku 5 pips, najveca vrednost koju sam video na tom paru je 7 pipsa.Svi ostali parovi su izmedju 1.1-5 . U vreme vesti 10 sek pre vesti  spread se poveca do 6max , ali se par sekundi po otpocinjanja vesti spusti na dnevnu vrednost.
Zanimljivo je da klijent dobija i pozitivan slipagge, ako ga ima prilikom zatvaranja trejda, pa tako dodatno zaradi. to jos ni jedan broker ne nudi.

Nema requote , cena koju vidis je cena koju dobijes.Egzekucija je instant. Posto trgujem vestima ,mogu da potvrdim da nisam imao ni jednom do sada requote u periodu kada je velika volatilnost, sto me je poprilicno iznenadilo. Ono sto je najvaznije sto se tice pravila trgovanja, je to da ste sami odgovorni za svoje postupke.Nemate nikakva ogranicenja u vezi trgovanja (ovo ce zanimati ljude koji trguju vestima) , mozete raditi hedging , news trejding , scalping. Roboti su dozvoljeni.
Preporucujem ih ozbiljnijim trejderima koji znaju sta hoce i kako da trguju. Ovakvu egzekuciju nisam jos nigde video, a promenio sam 6 brokera do sada bas zbog requota , i onih sitnih tackica u ugovorima kojim mogu da ti oduzmu profit.Kod ovih takvih stvari nema .
Live support cine trejderi , tako da ljudi znaju sta da vam odgovore, oni su ujedno i support.Tako da se svi problemi resavaju u nekoliko minuta.(Ima sam juce situaciju da sam imao negativan slipagge od 12 pipsa prilikom news trejdinga , odmah su me zvali i izvinuli se za to , i rekli da oni samo prosledjuju cene od banaka, i da je moj pending bio namesten u malom gepu, i ta je to retka situacija koja se desava, sto sam se prijatno iznenadio, jer do sada ni jedan broker nikada nije tako nesto ucinio, treba imati na umu da su oni ESC-STP-gde je slipagge svakodnevna stvar u ovakvoj vrsti trgovine).
Verifikacija racuna traje nekoliko sati , kada depozitirate pare na racun za trgovanje , zovu na mobilni koji ste registrovali i traze da skenirate ili slikate karticu ukoliko ste njom uplatilii i da im posaljete , sa prekrivenim brojevima, jer zele da eliminusu svaku zloupotrebu. Cim to odradite , rqacun je verifikovan istog momenta .
Sve u svemu , odlican broker za iskusnije trejdere(oni koji znaju sa novcem), jer su spredovi izuzetno niski .Cela filozofija kompanije je da su izuzetno direktni u komunikaciji sa klijentima.
« Poslednja izmena: 04.06.2011, 00:40:37 Panzer »

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
Odg: SVSfx
« Odgovor #1 poslato: 02.06.2011, 15:08:00 »
Nisam naišao za sada na njih, ali vidim da nema loših iskustava sa njima za sada od strane FPA.
« Poslednja izmena: 02.06.2011, 15:10:32 FXMaster »

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 02.06.2011, 15:14:43 »
Svs je broker koji trgovao na Londoskoj berzi akcija , mislim da su od ove godine su prosirili posao na forex...u svakom slucaju skini demo pa proveri u vezi spredova , ja sam tako testirao skoro mesec dana , pre nego sto sam ulozio pare , i nema razlike izmedju demo i live racuna .

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #3 poslato: 02.06.2011, 15:41:25 »
Nice

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 03.02.2012, 23:49:00 »
Svs je broker koji trgovao na Londoskoj berzi akcija , mislim da su od ove godine su prosirili posao na forex...u svakom slucaju skini demo pa proveri u vezi spredova , ja sam tako testirao skoro mesec dana , pre nego sto sam ulozio pare , i nema razlike izmedju demo i live racuna .

Zdravo,

Jel radis jos uvijek preko njih ili znas nekoga ko radi? Interesuje me jel imaju onu opciju Internal Transfer sredstava kao forex4you da se prebacuje lova sa racuna na račun, from ID to ID, treba mi takav broker po mogućnosti ECN i da ima minimalni lot 0.01 (znam da ovi nemaju). Vecina brokera ima taj Internal Transfer ali samo pod istim imenom, znači nemogu prebaciti pare na frendov račun a to  je kod forex4you dozvoljeno, oni su dobri ali imam problema sa nekim scalperima da mi rade kod njih.

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 04.02.2012, 13:46:56 »
nisam kod njih , ali za njih imam sve preporuke, dobri su ako znas sta hoces i imas veci racun. interni transfer tipa prebacivanje sa svog racuna na racun drugara ne postoji kao opcija.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 04.02.2012, 18:51:42 »
nisam kod njih , ali za njih imam sve preporuke, dobri su ako znas sta hoces i imas veci racun. interni transfer tipa prebacivanje sa svog racuna na racun drugara ne postoji kao opcija.

Ok, hvala ti. Za sada se držim samo Dukascopy brokera što se tiče velikih računa, problem mi je samo MetaTrader platforma koja mi je potrebna zbog nekih EA pa sam na forex4you. Zna li neko od Vas da li postoji kopirka sa Meta trader platforme na Dukascopy JForex?

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 04.02.2012, 19:02:06 »

Ok, hvala ti. Za sada se držim samo Dukascopy brokera što se tiče velikih računa, problem mi je samo MetaTrader platforma koja mi je potrebna zbog nekih EA pa sam na forex4you. Zna li neko od Vas da li postoji kopirka sa Meta trader platforme na Dukascopy JForex?

Nasao sam:

http://www.dukascopy.com/swiss/english/forex/jforex/third-party-solutions/mt4-jforex_bridge/