Autor Tema: ForexBall Admiral Markets-a  (Pročitano 44007 puta)

Van mreže Badzi

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
    • Trgovina Zlatom
Odg: ForexBall Admiral Markets-a
« Odgovor #90 poslato: 25.02.2013, 14:29:09 »
Da malo osvezimo ovu temu... Naime, jutros sam dobio mail da je FOREXBALL krenuo danas, a na sajtu Admiral Markets Srbija nije bilo nikakvog obavestenja  :o cccccc. Prijava i registracija ide preko http://www.forexball.com/, mada u mail-u pise da moze i preko kabinet tradera ali ja nisam nasao.
 Nagradjuju se prva 3 takmicara u grupi 1. 1.000$ ; 2. 500$ ; 3. 250$.
Inace smo u European Division zajedno sa  Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Austria, Germany, Switzerland, France, Belgium, Netherlands, United Kingdom, Ireland, Luxembourg, Liechtenstein, Andorra, Monaco, Sweden, Denmark, Norway, Iceland, Finland, Estonia, Latvia, Lithuania, Italy, Malta, San Marino, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Macedonia, Albania, Bulgaria, Romania, Greece, Turkey, Cyprus.
Srecno svima

Pardon, Moderator je takmicenje najavio u temi "Globalne novosti brokera" :-X

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: 25.02.2013, 15:26:03 »
Pa , da li je to pocelo takmicenje za nasu grupu ?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #92 poslato: 25.02.2013, 15:27:47 »
Da malo osvezimo ovu temu... Naime, jutros sam dobio mail da je FOREXBALL krenuo danas, a na sajtu Admiral Markets Srbija nije bilo nikakvog obavestenja  :o cccccc. Prijava i registracija ide preko http://www.forexball.com/, mada u mail-u pise da moze i preko kabinet tradera ali ja nisam nasao.
 Nagradjuju se prva 3 takmicara u grupi 1. 1.000$ ; 2. 500$ ; 3. 250$.
Inace smo u European Division zajedno sa  Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Austria, Germany, Switzerland, France, Belgium, Netherlands, United Kingdom, Ireland, Luxembourg, Liechtenstein, Andorra, Monaco, Sweden, Denmark, Norway, Iceland, Finland, Estonia, Latvia, Lithuania, Italy, Malta, San Marino, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Macedonia, Albania, Bulgaria, Romania, Greece, Turkey, Cyprus.
Srecno svima

Pardon, Moderator je takmicenje najavio u temi "Globalne novosti brokera" :-X

;) NP

Nedeljna su takmičenja tako da svako može da dođe do jedne od nagrada. Ukupan fond je 541.000$ :wave:
Moto ove godine je 100 sati trajdanja jer takmičenje ovek kreće od ponedeljka od 12:00 i traje do petka do 16:00 po našem vremenu što vam tačno daje 100 sati na raspolaganju za trgovinu.
Osim nedeljnih nagrada aktuelne su i mesečne nagrade za najbolje uiznosima od 5.000, 2.000 i 1.000$!

Inače u ovom prvom Warm Up krugu je pre 15-ak sati bilo prijavljeno oko 300-ak trgovaca, a sada ih ima preko 1.000. Znači da još uvek nije kasno da krenete sa trgovanjem.

Pa navalite!!! www.forexball.com

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: 25.02.2013, 21:00:37 »
A evo kako izgleda kradja oko 9.000$ kod slavnog admirala , u ForexBall-u :

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: 25.02.2013, 21:03:25 »
... jednom je 10 pipsa sa 20 lotova -1880 , a drugi put je isto to - 10.100 ... sramota !

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: 25.02.2013, 21:17:27 »
Ovog' pomjeranja do 1.3165 nema kod ostalih brokera  :o

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: 25.02.2013, 21:21:47 »
Vise nisam medju prvih 10 ... operacija uspjela .

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: 25.02.2013, 21:27:58 »
Ni ovdje nema nista slicno ... razocaran sam ...  :(

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: 26.02.2013, 11:15:21 »
Ovo nije varanje , moj brate , ovo je MAGARČENjE - stavis SL na 1.3125 , oni ti zatvore poziciju na 1.3165 ( 40 pipsa razlike ) ... a cijena nije isla do tog nivoa nigdje bez kod njih ... da se covjek sitan izasmije ...

Van mreže Admiral Markets

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
    • Admiral Markets
« Odgovor #99 poslato: 26.02.2013, 15:10:03 »
Poštovani Forexball učesnici,
pre nego što potegnete teške reči bilo bi korisnije da ste nam se obratili u vezi problema. Nažalost retko pratimo dešavanja po forumima, pa tako i za ovaj problem koji ima Brdjanin saznali smo od klijenta koji nas je pozvao i pitao za dešavanje direktno na forumu.

Put za rešavanje problema:
1. Imate problem

2.Kontaktirate lokalni support Admiral Marketsa gde imate otvoren nalog( u ovom slučaju napišete email na engleskom na info@forexball.com i objasnite im problem sa slikom i objašnjenjem problema.)

3.Sačekajte odgovor

4. Ako nema odgovora u razumnom roku onda pišite po forumima.

U vašem slučaju je bio tehnički problem(liquidity provajdera), i molimo sve oštećenje da postupe po navedenim koracima iznad.

Unapred hvala na razumevanju.

PS. Molimo vas da nam direktno pišete o problemima, radi bržeg rešavanja, jer je lako moglo da se desi da prodju i 2,3 dana dok ne bi smo videli ovo što je na forumu pisano, niti bi smo znali da ima problema.

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: 27.02.2013, 17:33:22 »
Ne bih ja shvatio kako grafikon oslikava vrijednost neke valute u odnosu na drugu - sve te silne parametre , i uticaje ogromnog novca koji je " u igri " ... a narocito to kako formira cijenu koje u datom momentu nema nigdje u svijetu ; pa sam odustao od prepiske .

Hvala za obazrivost.

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: 27.02.2013, 19:00:27 »
Uz to i nemam tako dobro poznavanje engleskog jezika kojim bih objasnio da bi bilo fer da mi vrate 10.000 koje su mi otete , i da mi dodaju profit od 60-ak pipsa sa 20 lotova ( onaj profit od trgovine iz koje sam nepravedno izbacen ) . A dok bi se sve to obavilo ova runda takmicenja bi bila zavrsena i ja ne bih imao priliku da sa takvom marginom i par dobrih trgovina u 2-3 dana dodjem do nagrade ... a mozda je vec sve ovo neka vrsta nagrade samo ja ne posmatram stvari sa valjanog stanovista - vazno je ucestvovati ...

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #102 poslato: 06.03.2013, 11:15:45 »
Bilo kako bilo, prvi "Warmup" krug u kom je učestvovalo 1814 trgovaca je završen i pobednik je iz Srbije.
Zanimljiv mu je i nick name, svaka čast!

Drugi krug je već uveliko u toku, ne zaboravite da se prijavite i učestvujete u demo takmičenju u kome je ukupni nagradni fond preko pola milona dolara.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #103 poslato: 06.03.2013, 11:22:11 »
Još jedno iznenađenje priredili su organizatori ForexBall-a.

Za 8. mart će biti odigran poseban krug takmičenja u trajanju od 4 sata.
Dakle, od 15:30 do 19:30 ćete moći da trgujete za posebnu nagradu - vaučer u vrednosti od 1.000€ koji ćete moći da potrošite u online shop-u net-a-porter.com.

Naravno da su trejderke više nego dobrodošle da se priključe i u ovoj posebnoj rundi!

Prijaviti se možete na ovom linku.

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: 06.03.2013, 11:50:31 »
Svaki krug takmicenja ima svojih cari :) ... stanje na racunu mi odgovara desetoj poziciji , ali na rang-listi me nema ...