Autor Tema: ForexBall Admiral Markets-a  (Pročitano 44049 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: ForexBall Admiral Markets-a
« Odgovor #75 poslato: 27.06.2011, 18:14:11 »
Sada kada sam pregledao celu temu, želeo ih da se zahvalim svima na podršci i čestitkama.

Prvo FXModeratoru, zato što me je stavio na spisak i kada sam bio 6ti  :), onda mom prijatelju Davidsp-u, pa Branchy, Jale-u, Nenadu Pavlovu, Felixu, Aleksandarmfx-u, ralerasa, tiboka12 , itd... Nadam se da nisam nikoga zaboravio  :-[

... i mir u svetu si zaboravio ...

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 27.06.2011, 22:14:17 »
Sada kada sam pregledao celu temu, želeo ih da se zahvalim svima na podršci i čestitkama.

Prvo FXModeratoru, zato što me je stavio na spisak i kada sam bio 6ti  :), onda mom prijatelju Davidsp-u, pa Branchy, Jale-u, Nenadu Pavlovu, Felixu, Aleksandarmfx-u, ralerasa, tiboka12 , itd... Nadam se da nisam nikoga zaboravio  :-[

... i mir u svetu si zaboravio ...

Znao sam da ću nešto da zaboravim  :)

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #78 poslato: 27.08.2011, 15:54:09 »
Novi, regularni, krug ForexBall takmičenja u organizaciji Admiral Marketsa počinje 5. septembra.

Detalje moćete da saznate na linku ispod:
http://www.admiralmarkets.rs/company_news/tre-i-krug-forexball-po-inje-5-septembra

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #79 poslato: 03.11.2011, 16:37:06 »
Još jedan, regularni, četvrti krug ForexBall takmičenja u organizaciji Admiral Marketsa počinje 7. novembra.

Svi koji se prijave za ForexBall™, dobiće demo račun od $5,000 sa kojim će trgovati na Forex tržištu. Sa ovim računom, možete da se takmičite protiv ostalih takmičara za pravljenje što većeg profita, a najbolji takmičar će da primi nagradu u pravom novcu!

Ovaj krug počinje 7. novembra i traje do 18. novembra. Ako ste već klijent Admiral Markets i imate pristup u Kabinet Trejdera, možete se registrovati direktno u sekciji ForexBall™. Ako još niste klijent Admiral Markets, kliknite na ovaj link da bi ste napravili ForexBall™ račun i registrovali za takmičenje. Registracija i učestvovanje je 100% besplatno, a nagradni fond je 100% stvaran, zato ne propustite ovu priliku da testirate svoje sposobnosti i budete nagrađeni za to!

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 03.11.2011, 16:42:00 »
Koliko iznosi nagrada?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #81 poslato: 03.11.2011, 16:46:14 »
Koliko iznosi nagrada?

1st    $1000
2nd    $500
3rd    $300
4th    $100
5th    $100

http://www.admiralmarkets.rs/contest/

Van mreže tozla

• Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 07.11.2011, 10:29:49 »
Dali se neko takmici? Pitam iz razloga sto sam se registrovo otvorio platformu i nemogu da trgujem.

Van mreže koledrugar

• Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 07.11.2011, 11:45:15 »
Dali se neko takmici? Pitam iz razloga sto sam se registrovo otvorio platformu i nemogu da trgujem.
Pokušaj u 12h, ako ne onda gmt+0 u 12h (u 13h po našem).
http://www.admiralmarkets.rs/contest/forexballcalendar/

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #84 poslato: 09.11.2011, 12:57:08 »
Ima nas sa foruma koji se takmicimo :) ja trenutno 19 daleko od top 5  :o

Van mreže montenegro

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: 10.11.2011, 08:30:50 »
Ja sam isto bio tu do 20 mjesta ali me izbaci zlato,dobro sam predvidio da ce okrenuti na dolje ali ne izdrza racun, jer je bio prvo pomjeraj u buy pa onda dolje,a usao sam sa maximalnim lotom, da je proslo hvatali bi prasinu ovi poljaci i bugari  :D

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #86 poslato: 15.03.2012, 20:36:54 »
Jedno od omiljenih takmičenja naših posetilaca, ForexBall, počinje sezonu 2012 sledeće nedelje.
Prvi, premijerni, krug će da se odigra na globalnom nivou, trajaće 2 nedelje, od 19. do 30. marta, svaki učesnik, kao i ranije, dobija 5.000$ na demo računu sa ciljem da napravi što je više moguće.
Nagrade:
1. $1000
2. $500
3. $300
4. $100
5. $100.

Detalje možete da saznate ovde, a otvoriti ForexBall account možete na ovoj adresi.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: 20.03.2012, 10:37:18 »
Jedno od omiljenih takmičenja naših posetilaca, ForexBall, počinje sezonu 2012 sledeće nedelje.
Prvi, premijerni, krug će da se odigra na globalnom nivou, trajaće 2 nedelje, od 19. do 30. marta, svaki učesnik, kao i ranije, dobija 5.000$ na demo računu sa ciljem da napravi što je više moguće.
Nagrade:
1. $1000
2. $500
3. $300
4. $100
5. $100.

Detalje možete da saznate ovde, a otvoriti ForexBall account možete na ovoj adresi.

Gde mogu da se prate rezultati, da li neko zna?

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: 20.03.2012, 11:28:58 »
Nagrade:
1. $1000
2. $500
3. $300
4. $100
5. $100.

Gde mogu da se prate rezultati, da li neko zna?

http://www.forexball.com/sr/standings

A ovo je naš fah:

http://www.forexball.com/standings/eastern-europe

Van mreže Badzi

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
    • Trgovina Zlatom
« Odgovor #89 poslato: 25.02.2013, 14:22:30 »
Da malo osvezimo ovu temu... Naime, jutros sam dobio mail da je FOREXBALL krenuo danas, a na sajtu Admiral Markets Srbija nije bilo nikakvog obavestenja  :o cccccc. Prijava i registracija ide preko http://www.forexball.com/, mada u mail-u pise da moze i preko kabinet tradera ali ja nisam nasao.
 Nagradjuju se prva 3 takmicara u grupi 1. 1.000$ ; 2. 500$ ; 3. 250$.
Inace smo u European Division zajedno sa  Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Austria, Germany, Switzerland, France, Belgium, Netherlands, United Kingdom, Ireland, Luxembourg, Liechtenstein, Andorra, Monaco, Sweden, Denmark, Norway, Iceland, Finland, Estonia, Latvia, Lithuania, Italy, Malta, San Marino, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Macedonia, Albania, Bulgaria, Romania, Greece, Turkey, Cyprus.
Srecno svima