Da ne otvaram novu temu,mislio sam ovde da napisem...
Kao sto verovatno znate poceo je sajam knjiga,pa sam resio da odem i kupim koju knjigu o Forex-u,berzi o knjigama koji govore kako da se obogatis(nemojte ovde pogresno da me shvatite,tu mislim o stednji,drugim ljudima koji su uspeli u tome,sta su radili...na tu foru,ne neko konkretno da mi kaze uradi ovo ili ono).
Kao sto je knjiga Bogati otac,siromasni otac koji govori da ne treba ti da radis za novac,nego novac da radi za tebe.Da celi zivot ne provedes u placanju racuna i u pljuvanju sistema kakav je u drzavi,nego sam da preuzmes nesto itd(da ga ne sirim sad).
Mozda to generalno i nema veze sa forexom ali ja mislim da bi to moglo da posluzi,kao inspiracija,da sagledas stvari iz drugacijeg ugla,dobijes neku novu ideju...
Rekoh da odem tamo jer bice valjda nekih popusta,pa mozda i ustedim neki dinar.Nisam neki tip koji voli da cita knjige,ali mislim da cu morati ako zelim da uspem u ovom svetu biznisa.
Pisem da bih vas zamolio da mi preporucite neku knjigu,pa da bih je ja pokusao naci na sajmu(mozda bude tesko ili je ne bude bilo ali pokusacu).
Iako mi to suzava izbor kvalitetnih knjiga ja bih vas zamolio da mi preporucite neke knjige koje su prevedene na srpskom jeziku ili su napisane na istom.Ne znam toliko engleski da bih mogao da je citam(treba poraditi na tome,ali otom potom).
Neke od knjiga koje planiram da uzmem su:Najbogatiji covek Vavilona,Tok gotovog novca.Mozda jos neka ali jos razmisljam,odlucicu tek kad odem tamo.
Ako znate za neku knjigu i ako ste voljni da mi preporucite bicu vam zahvalan.