U svakom slučaju najvažniji su bolinnger bands, STC Color, Obos 7 i 14, vkafrika, sonic, linije otpora i potpora i vektor
STC Color, Obos 7 i 14, vkafrika, sonic, i vektor mi nisu poznati. kako uspevas sve to da ukljucis u strategiju? da li bi mogao ukratko da objasnis strategiju, na primeru po zelji...
Obos Len 7 i Len 14 držim jedan preko drugog i tu mi je najvažnije u kom položaju je H4 i D1 po Len 7 jer je to fino nagoveštavanje kuda ide kurs a Len 14 pratim po M5 i M15 i služi mi za ulazak u poziciju a u poziciju ulazim po Len 14 po M1.
STC Color, sa mojim podešavanjima, mi je pokazatelj stvarnog trenda a osnov je po H1 jer po H1 oseti da li će biti nekog retrac te ne nagoveštava prevremeno promenu trenda.
Vkafrika mi dodatno pomaže da se orjentišem i uporedim sa Obosom i sa dve kontrole daleko je lakše.
Vektor je već dat na forumu, ne sećam se ko je to postavio, njega sam prepodesio prema mojim potrebama te reaguje otprilike istovremeno kada i STC ali on se aktivira i na talasićima unutar signala STC tako da se može i skalpirati pomoću njega.
Dole na slici je Obos crveno je Len 7 a belo je Len 14, yelenim linijama je dato moje predviđanje koje sledi, dakle imamo glavni trend buy. Tačke na grafiku je indikator Vektor.
Na drugoj slici je situacija koju pratim i na njoj je STC, vkafrika, line otpora i potpora, Sonic i Gunn. Dakle sve se nalazi na 2 grafika
Radim isključivo eurusd i pratim ga kako diše, ići će ove godine dosta gore i oboriće sve dosadašnje rekorde.