Autor Tema: TREND je tvoj najbolji drug ( FxS team )  (Pročitano 63610 puta)

Van mreže neshaz

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Odg: TREND je tvoj najbolji drug ( FxS team )
« Odgovor #195 poslato: 06.09.2011, 18:30:29 »
... E sad, ostaje ta nezgodacija rada sa basket profitom i više parova. Jednostavno je neizvodljivo da jedan EA kontroliše ostale EA ako je uključen po jedan na svakom paru, jer jedan će da zatvara, a drugi će da rade po svojoj logici (otvaraju nove, pomeraju SL/TP itd). To je ono što se sad dešava.
Tacno je to u pitanju za basket ::) prevideo sam to...

Kad bude gotovo stiže v7 koja će verovatno biti tenk u odnosu na prve (trotinete) verzije. Samo malo strpljenja. ;)
Strpljenje je moje srednje ime, nema frke  :)
Sequere pecuniam

Van mreže norbertbti

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: 15.09.2011, 11:02:59 »
Jel vama radi ova strategija?
Kod mene radi vec jedno desetak dana, ali odprilike tako da jedan je
u profit pa posle dva se zatvora u minus, tj idem nazad ne napred...
Inace koristim trend je tvoj drug v6 sa default settings.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
TREND je tvoj najbolji drug ( FxS team )
« Odgovor #197 poslato: 15.09.2011, 23:54:32 »
Jel vama radi ova strategija?
Kod mene radi vec jedno desetak dana, ali odprilike tako da jedan je
u profit pa posle dva se zatvora u minus, tj idem nazad ne napred...
Inace koristim trend je tvoj drug v6 sa default settings.

Tržište se konstantno menja. Utoliko će se i naša podešavanja inputa menjati. Trenutna su :

Step 70
TPBuy 150
TPSell 150
TargetProfit 200
TPBuy1/TPSell1 100
TPBuy2/TPSell2 70
TPBuy3/TPSell3 0
TPBuy4/TPSell4 -70

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: 15.09.2011, 23:59:22 »

Tržište se konstantno menja. Utoliko će se i naša podešavanja inputa menjati. Trenutna su :

Step 70
TPBuy 150
TPSell 150
TargetProfit 200
TPBuy1/TPSell1 100
TPBuy2/TPSell2 70
TPBuy3/TPSell3 0
TPBuy4/TPSell4 -70

I naravno ... U pitanju je negativna korelacija kurseva Gbp/Chf i Usd/Chf.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
TREND je tvoj najbolji drug ( FxS team )
« Odgovor #199 poslato: 16.09.2011, 00:20:04 »
Strategija je prvenstveno namenjena valutnim parovima sa negativnom korelacjijom. Uskoro objave rezultata silver-gold , usd/cad - aud/usd , eur/usd - gbp-usd... Možda Vam zvuči ne povezano, ali smisao u ovim korelacijama predstavlja TargetProfit i uslovi vezani za dnevnu volatilnost i lotažu. !

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: 16.09.2011, 10:50:09 »
A uskoro će i prilagođena verzija TrendFriend EA za rad sa korelacijama. Jedan EA koji će biti dovoljan za rad sa više kombinacija parova i naravno da respektivno radi sa pozicijama. Još samo da kuva i pegla i sve će moći. ;)
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: 05.01.2012, 18:09:51 »
Kad je vec pomenuta ova tema, da pitam kako ide sa EA, kada stize ta verzija, kakvi su vam rezultati do sada?

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: 06.01.2012, 13:48:35 »
Radi se, radi. O rezultatima još ne smem da pričam.  ;)

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: 06.01.2012, 16:44:44 »
Radi se, radi. O rezultatima još ne smem da pričam.  ;)

Ok, cekam taj krajnji EA, imam zelju da ga oprobam na zlatu :)

Van mreže lovac24

• Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: 26.02.2012, 19:53:41 »
Evo ja citam o ovom EA i cini mi se jako dobar. E sad moje pitanje je kad ce biti gotova nova verzija za rad sa korelacijama? Takodjer bi bilo dobro da se postave uputstva za podesavanje koje donose profit. Hvala

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: 27.02.2012, 16:21:22 »
Evo ja citam o ovom EA i cini mi se jako dobar. E sad moje pitanje je kad ce biti gotova nova verzija za rad sa korelacijama? Takodjer bi bilo dobro da se postave uputstva za podesavanje koje donose profit. Hvala

Inpute imaš postavljene u prethodnim postovima, takođe možeš skinuti par zadnjih modifikovanih verzija.

Van mreže vlada33

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: 11.04.2014, 17:49:15 »
dugo sam registrovan na forumu ali nisam do sada pisao, e sad nakon isprobavanja raznih strategija dosao sam do ove koja je rekao bi prilicno realna matematicki ali je i veoma spora, tj.za rezultate treba dosta vremena pa sam neke stvari prepravljao po EA ali za neke stvari nisam uspeo...

e sad, obradio sam matematicki ovu strategiju sa dupliranjem svakog sledeceg naloga i iz mog ugla rezultati su zadovoljavajuci, probao sam rucno da radim ovo ali naravno previse je nezgodno ako niste stalno uz komp.jer nemogu da odredim na koju ce stranu cena pa da postavim buy pending ili obrnuto.

zamisao je da se udje sa buy ili sell svejedno, zatim ako se otvori recimo prvi buy pa za njim novi buy on ide duplim lotom (ili dva naloga na isti lot kao i prvi), ako cena ode u sell na prvi sell stop otvara se 4 puta veci lot od pocetnog ili 4 naloga na pocetni lot...i tako dalje, cena ce svakako morati nekuda da ode pre ili kasnije, a dupliranje lota vrlo brzo vrati minus iz buy ili sell

verujem da sam objasnio zamisao, ako stavite na papir sve ovo videcete i da ispunjava zahtev za profitom, mana je sto ulazi mogu biti poprilicni s obzirom da se uvek duplira pa nije bezbedno za male racune...

malo je tesko uraditi test rucno, ako moze neko da me uputi kako da prepravim ovaj postojeci EA da duplira lot ili da postavlja duple naloge, dakle 1 nalog, pa dva, pa 4 itd...prijavljujem se i da istestiram taj EA ...

hvala unapred

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: 11.04.2014, 21:55:51 »
Imas ovde na forumu slicnih pokusaja,u bilo koju stranu otvaranje sa postavljanjem vise naloga,i EA ima neki ako ga mozes prepraviti,  na slican problem ces i ti naici kada se trziste krece bocno to je ste u rasponu 90 do 150 pipsa dole gore  http://www.forexsrbija.rs/forum/vase-strategije/expertx-strategija-buysell/

Van mreže vlada33

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: 11.04.2014, 22:03:13 »
hvala na skretanju paznje na ovu temu,procitao sam je vec ali davno,izgleda da treba da se prisetim i da vidim sta tu ima a da mogu da iskoristim...

inace nije ni onako cilj vise od 50 pip,isao bi na mali step,ono sto bi hteo je da se ne zadrzavam u poziciji,vise bi voleo vece ulaze u pozicije a da ih zatvorim istog dana...dakle zadovoljan sam jednim parom i krupnijim ulozima ali da se ne razvuce...

Van mreže vlada33

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #209 poslato: 11.04.2014, 22:48:34 »
nije ovo sto sam trazio,pogledacu dali mogu nesto da prepravim u EA (inace daleko sam od toga da umem ali neke osnovne stvari mozda mogu)...

ja sam u principu mislio na kombinaciju "Trend je tvoj najbolji drug" i "maringale"