Autor Tema: TREND je tvoj najbolji drug ( FxS team )  (Pročitano 63617 puta)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: TREND je tvoj najbolji drug ( FxS team )
« Odgovor #150 poslato: 08.07.2011, 20:43:36 »
Još jedna slikica

Ovdje bi trebalo sljedeče promijeniti:

Otvorio sam buy poziciju i postavilo se sell pending, kada je njega otvorilo postavio se sell 2 pending, a kada je otvoren sell 2 pojavio se buy 2 pending(po mojem na krivom mjestu)

Kada se otvorio sell2 sell 1 je s/l postavljen na 0(to bi ja želio da bude +1) tada se otvara i buy 2 pending koji je po meni na krivome mjestu(trebao bi se otvoriti na poziciji sell 1 a ne na step poziciji iznad buy1)

Molim da se izjasnite jel ovo dobra odeja ili ovo nije dobra ideja

Buy2 se ne otvara na poziciji sell1, već onoliko pipa iznad Buy1 (step). A što se tiče +1, to se da lako uraditi.

Ovo sam pitao zbog toga jer u ovom slučaju ako dođe do zatvaranja pozicije sell 1(0 pipsa) i otvaranja naloga buy 2 postoji migučnost zatvaranja svih pozicija zbog SL(razlika od sell  do buy pozcije), na ovaj način i dalje je  otvaranje buy pozicuje po STEPU( u ovom slučaju na sell nalogu)

Razmislite malo o tome po meni ima logike.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
TREND je tvoj najbolji drug ( FxS team )
« Odgovor #151 poslato: 09.07.2011, 16:12:53 »
Ulaz sa buy-em sve vreme od 1 januara do 5 jula ove godine.

Depozit 1.000 $, lot 0.10 .

Inputi :

Step : 50
TPbuy : 140
TPsell : 180
SL : 160
TPbuy1 : 110
TPbuy2 : 100
TPbuy3 : 100
TPbuy4 : -20
TPsell1  : 100
TPsell2  : 70
TPsell3  : 80
TPsell4  : -100

Profit 183 % za 6 meseci !

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #152 poslato: 10.07.2011, 16:10:22 »
Nešto ovdje ne valja , stavio sam ručno i kada sam otvorio nalog ništa se dalje nije desilo, a povratkom opcije ručnog na false otvorio se još jedan nalog i sve što je trebalo.

Što nisam dobro uradio ili ručno ne radi kako treba?

Nitko mi nije odgovorio na ovo pitanje, dali  je tko probao ručno otvoriti nalog.

Možda pitanje nije bilo jasno, ručno otvoreni nalog je ostao i ea na njega nije djelovao !!!

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: 10.07.2011, 21:02:18 »
Nešto ovdje ne valja , stavio sam ručno i kada sam otvorio nalog ništa se dalje nije desilo, a povratkom opcije ručnog na false otvorio se još jedan nalog i sve što je trebalo.

Nitko mi nije odgovorio na ovo pitanje, dali  je tko probao ručno otvoriti nalog.

Možda pitanje nije bilo jasno, ručno otvoreni nalog je ostao i ea na njega nije djelovao !!!

Pozdrav, jednu stvar ne treba izgubiti iz vida - svaki EA radi na tikove. Znači, cena se pomeri jedan tik, EA odradi šta ima, ako nema pomeranja cene EA ne radi. Verovatno da se to desilo, otvorio si ručno, par(desetina) sekundi se nije pomeralo tržište i EA nije iz tog razloga istog momenta odradio. I verovatno da dok si menjao opcije tržište se pomerilo i desila se magija, i tebi se čini da je zbog toga. Strpljenje je vrlina. ;)
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: 10.07.2011, 22:22:02 »
Ok, hvala na odgovoru, probat ću sada kod otvaranja tržišta napraviti jedan nalog ručno pa javim dali radi.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #155 poslato: 10.07.2011, 23:13:21 »

Pozdrav, jednu stvar ne treba izgubiti iz vida - svaki EA radi na tikove. Znači, cena se pomeri jedan tik, EA odradi šta ima, ako nema pomeranja cene EA ne radi. Verovatno da se to desilo, otvorio si ručno, par(desetina) sekundi se nije pomeralo tržište i EA nije iz tog razloga istog momenta odradio. I verovatno da dok si menjao opcije tržište se pomerilo i desila se magija, i tebi se čini da je zbog toga. Strpljenje je vrlina. ;)

Nakon par minuta čekanja nakon ručno otvorenog naloga nije se desilo ništa, nije otvorio na otvoreni sell nalog pending buy sa korakom od 20 pipa.

Promijenio sam u opcijama ručno sa true u false i tada se otvorio opet sell nalog i otvoren je buy pending  no i dalje nema na ručno otvorenom nalogu postavljenog t/p kao što je postavio kad sam stavio da otvara naloge automatski,

Zaključak:

Ručno otvaranje naloga kod mene ne radi!!!

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #156 poslato: 10.07.2011, 23:17:01 »
OK, proveriću kad mi krene platforma...

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: 10.07.2011, 23:21:53 »
OK, proveriću kad mi krene platforma...

Ok, hvala , sutra ujutro ću vidjeti ima li što novo za sada mi je otišlo u odabranu stranu pa se nadam da do jutra tu i ostaje.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: 11.07.2011, 00:14:53 »
Izgleda si imao pravo experte, otkrio sam bug, moje izvinjenje. Zbog jednog uslova koji sam na kraju ubacio ne uzima u obzir ručno otvorenu poziciju. Sad je to ispravljeno.

Kao što ste verovatno primetili, u ovoj verziji možete da birate smer početne pozicije. Magic možete da koristite da pomoću komentara pozicija lakše pratite kom ciklusu i paru pozicije pripadaju.

Napomena: Ne koristiti EA na istom valutnom paru na istoj platformi u više prozora odjednom. :)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #159 poslato: 11.07.2011, 07:00:01 »
Nema potrebe za izvinjavanjem, ja stavio nalog i radi sada samo da se odradi da vidimo jel sve radi i dalje kako treba.

Ručno otvoreni nalog u komentaru nema upisano ništa, dok pending tog istog naloga ima upisano.

Vidim da si naveo da se nesmije imati na istom valutnom paru otvoreno više prozora, to znaći da sa različitim prozorima(mislim na valutne parove) nebi trebalo biti problema.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #160 poslato: 11.07.2011, 11:22:27 »
GbpChf zadnjih 6 meseci.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: 11.07.2011, 11:56:13 »
Malo li je na ovu skupoću  ;D

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: 11.07.2011, 11:58:25 »

Opušteno !  :D

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: 11.07.2011, 12:46:13 »

Poslao sam ti na PP neke svoje ideje pa pokušaj ako ti se da pozabaviti time.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: 11.07.2011, 12:50:57 »
Pogledajte ovu sliku i pokušajte osmisliti kako uzeti što veći profit, trenutno imam 60 pipa profita a postoji mogučnost da se trend okrene i da na kraju završim i u minusu bi li ovdje dobro došao kakav T/S ili bilo kakva druga ideja.