Autor Tema: LMT Forex Formula  (Pročitano 3146 puta)

Van mreže ralerasa

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
LMT Forex Formula
« poslato: 28.04.2011, 10:58:38 »

LMT Forex Formula  je sistem koji je osmislio Dean Saunders, bazira se na trgovanju na vecim TF, nesto sam citao po netu i ne izgleda  tako lose....ima kombinacije breakout-a sa MA ... to je ono sto sam mogao da procitam.  Sad imam pitanje da se neko susretao sa ovim sistemom, kakva su iskustva i da li ga ima posto  nije for free? 

Hvala

Van mreže JohnyG

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Odg: LMT Forex Formula
« Odgovor #1 poslato: 29.04.2011, 16:57:59 »
LMT

Van mreže ralerasa

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 29.04.2011, 17:34:01 »

Hvala JohnyG, mislio sam se da li da postujem na tvoj tread ili ovde.......negde sam imao u glavi da ti mozda imas LMT....
     da li si ga testirao i da li si imao koristi od istog?

Pozdrav

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 01.05.2011, 23:32:22 »
Od svega sam upotrebio 2 indikatora i čine mi se dobri uz malo podešavanje. Veoma pogodno za poslovanje po M15.

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 02.05.2011, 21:24:44 »
Takodje sam uzeo samo ova dva indikatora, sa osnovnim podesavanjima.... Trend mi popunjava mrezu po kojoj putuje cena, i za jednu manju korelaciju je "brzi" od corala 34.... Mada mi to i nije toliko vazno jer ne igram na preseke ili promene boje na coralima, jer pre ukazuju na korelaciju, a ne na promenu trenda...vec cekam odbijanje nakon korelacije... a TP je na prvom vecem nivou, Coral 60 ili SMA 100...
Sto se tice Trigera, on mi je postao interesantan, jer vec neko vreme, pratim zajedno Stoch i MACD, a kao sto se sa slike vidi, Triger kao  da ih objedinjuje u jedan zajednicki medjusignal... i za sada imam utisak da je prilicno dobar u divergenciji...