Ponekad mi se cini da forex polako pocinje da se pretvara u rusko igraliste, skoro svi dobri roboti su iz njihove kuhinje kao i skoro svi edukovani roboti. Ziveli ruski Crackeri
.
Svi znate da zlato vec 10 godina neprekidno raste, sa 200 dolara na 1499 , i da ekonomski eksperti predvidjaju rast do 2000 dolara vec 2012. Gold trader upravo radi na tom principu , napravljen je da analizira pogodan momenat za buy order i da u njega udje . Za sada bez gubitaka . Testiram ga vec nedelju dana , ali sam ga juce dodao na nov racun za sve EA robote koje testiram. Ovo je edukovana verzija pa tako moze da radi i na Live racunu. Pored zlata trguje i srebrom. Ako neko planira da posle forward testiranja(mislim da ce te biti prezadovoljni, cak i preko toga )predje na live , nek obrati na velicinu lota jer sa zlatom ide malo drugacije nego sa drugim parovima , kao i da su oscliacje i do 5000 pipsa dnevno
Radi na H1 TF
Minimalni depozit za zlato i srebro 500 dolara, mada znam neke koji su trgovali sa mnogo manje . Za pocetak pocnite sa najnizim lotom .
Uzivajte
http://www.myfxbook.com/members/forexgoldtrader/fgt-real01/60699